Skip to main content

triinkim

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Liiga lihastes jalad? #149526
    triinkim
    Member

No mul ka küsimus, kui jalalihased on väga tugevad ja kleidikesi ja seelikuid kanda ei saa seetõttu, riivab silma, mida tegema peaks?? lihtsalt nälgima v?

ise kaalun kuskil 60 kg ja tahaksigi nendest krdima jalalihastest lahti saada..nii kole kui naisel tugevad lihased

in reply to: Rasvapõletaja #149498
    triinkim
    Member

Kui raha pole probleemiks, siis soovitan BSNi Thermonexi, ise just lõpetasin 2 purki ja olen tulemusega väga rahul, muidugi ei tasu unustada, et peab olema paigas toitumine ja trenn!

Kasutan ka hetkel Thermonexi, pean aga koguseid vähendama, sest see tekitab iiveldust,unetust, ärevust, pilt kõigub jne..aga kaalule mõjub. Kui kasutan fatburnerit siis see küll mingit tulemust ei andnud…puhas raha räöövimine..aga see thermonex on väga karm!

in reply to: Thermonex kapslite tarvitamisest #149656
    triinkim
    Member

Kui plaju muidu kohvitassist koffeiini saab?

Ei tea kui usaldusväärne sait on aga vaatasin siit:

http://wiki.answers.com/Q/How_much_caffein…a_cup_of_coffee

ja siit

http://www.talkaboutcoffee.com/how_much_is_too_much2.html

ja tundub, et tavalises kohvitassis (100ml) on ca 70mg kofeiini?

Oskab keegi täpsustada?

Thermo’s on aga siis selline koostis:

http://shop.fitness.ee/product_info.php?ma…products_id=525

Tuleks üritada siis arvutada välja, et kui palju kohvitasse ma sisuliselt päeva jooksul tarbin Thermo kapslite näol.

Max. 3 kohvitassi (300ml) kohvi soovitataksegi vist juua päevas?

Kui selgub, et sealt Thermo’st saab ülemäära kofeiini, siis peaks vähem jah kapsleid võtma, aga tuleks arvutada kuipalju vähem, toodud arvude põhjal.

Ma pole sellesse tootesse veel süvenenud, seetõttu miskit asjalikku öelda veel ei oska selle kohta, uurin detailsemalt toodet mõne kuupärast, siis kui kasutama hakkan, eks siis oskan ka täpsemalt öelda. Praegu soovitaks hädalistele vaid annuseid vähendada, juua rohkem vedelikku, ja lasta kehal kohaneda.

Huvitav on see, et ma ise kohvi üldse ei tarbi ja ka energiajooke mitte, aga proovin edaspidi koguseid vähedada. Aga söögiisu on täiesti kadunud, see on üllatav..

in reply to: Thermonex kapslite tarvitamisest #150378
    triinkim
    Member

tarbin 4. päeva – 2*3 päevas. Esineb peavalu, iiveldust, kuumahoogusid, silmad väsivad – aga möödub mõne aja pärast. Nii iga päev. Kas pean lõpetama, või ootan veel tiba, et ehk kohanen……… ps. teen trenni 4 korda näd + mul on isiklik toiduplaan koostatud, mille järgi söön – person.treeneri poolt

mul täpselt sama teema, küsimus kas oled koguseid vähendanud ning kuidas siis enesetunne on?

ma olen kasutanud nüüd natuke aega ja kaal langeb, kuigi enesetunne ple kiita ja trenni ka teha ei jõua..

in reply to: väike abipalve #150370
    triinkim
    Member

mul ka sama teema, und ei ole, aga kaal langeb, peaks vist ka koguseid vähendama, pilt lihtsalt kõigub ees :S

aga ära ei taha ka lõpetada, mõjuvad rsk

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)