trewe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 13, 2013 at 11:34 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #338516
trewe
MemberHea kaameratöö, ilus vaadata.
trewe
MemberSeda ma teha ei saa erinevatel põhjustel.

Eks seda karta oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trewe
MemberTee sellest töökohas olevast pumpamisnurgast pilti ka.
trewe
MemberVastus on faking lihtne. Tänapäeva infohulga juures ei ole aega erinevale ‘saastale’ palju aega kulutada. Seega viskad pilgu peale ja arvad vastuse lihtsalt käes olema. Kaasa ei aita ka fakt, et sinu eest on ülesanne ära kirjutatud, kasutades veel ägedat märgistust. Sest no sellist jagamismärki küll eriti keegi koolis ei populariseerinud. Ning siis veel muidugi lihtne fakt, et enamusel on koolist mingi 10 aastat möödas ja ei suuda üldse sealsete ülesannete juures orienteeruda. Vahet pole on selleks matemaatika või eesti keel.
Niisiis. Viskad kiirelt pilgu peale. EI KIRJUTA ISE ÜLESANNET LÄBI (mäletad koolis oli lahenduskäik oluline? Ka ülesande enda kirjutasid raamatust maha ja siis panid võrdusmärgid) Ja nii ta läheb. Vaatad korrutad…. saad nulli… jagad.. saad ühe.. ja kuna sa pole midagi paberil teinud vaid kõik toimub kiirelt peas, siis unustad ära et tegemist on 6 – 0 + 1 vaid saad hoopistükkis 6 – 1 (sest null on ju mitteoluline number) ja voila. Viis…plussiga.
Jubelihtne ju. Nii need näpukad tulevad.
Ma juba kujutan ette, kui ma peaksin minema ‘targem kui 5 b’ saatesse higistama. Sa tõesti arvad, et sa lahmaks seal neid vastuseid seal paremale ja vasakule?
Ei viitsi süveneda (uurida matemaatilisi reegleid), ega pea ka sina, aga kui sa peast oskad vastata, siis ainult tore. Nimelt 6 – 0 + 1 tehte puhul ei ole minu arust kohe üldse loogiline, et kui sa pead lahutama nulli, siis sa justkui eirad seda lihtsalt kuna see ei muuda esimest numbrit ja muudad selle pärast teise tehte ära, milleks on 6 + 1. Ausalt öelda tundub see jubedalt loll, mitte lihtsalt ebaloogiline. Arvuta või teises järjekorras… 1 + 0 = 1 ja 6 + 1 = 7. Või täiesti teistpidi, 1 – 0 + 6 (märgid muutuvad muidugi), kust tuleb 1 + 6.
trewe
MemberMillal eelregistreerumine lõpeb?
trewe
MemberMaadlusel pole siiski täiesti võimatu 7 aasta pärast toimuval olümpial esindatud olla. Nimelt kandideerib antud ala koos softpalli, karate, squashi, ronimise, rulluisutamise, surfi, pesapalli ja wushuga vabaks jäävale kohale. Otsuse teeb ROK septembris, kui valitakse ka 2020. aasta olümpialinna.
Lihtsalt võimatu, et maadlus välja hääletatakse, kui kõrval on sellised alad. Ei maksa muretseda.
trewe
MemberSu jalatrenni sissekannet lugedes tekkis selline mõte: Rippetoe nt soovitab küki ajal põrandat vaadata (ja et ei tuleks kuklas hoida pead), pidavat hip-drive soosima. 3:09-3:41 seletab seda, näitab isegi praktilist katset, aga ei seleta miks see nii on. Arvamusi? http://www.dailymoti…rt#.UQkqFB04vKh
Kirp?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trewe
MemberSu jalatrenni sissekannet lugedes tekkis selline mõte: Rippetoe nt soovitab küki ajal põrandat vaadata (ja et ei tuleks kuklas hoida pead), pidavat hip-drive soosima. 3:09-3:41 seletab seda, näitab isegi praktilist katset, aga ei seleta miks see nii on. Arvamusi? http://www.dailymotion.com/video/xpzrnv_starting-strength-squat-tutorial_sport#.UQkqFB04vKh
jaanuar 22, 2013 at 9:20 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #335463trewe
MemberOtt, kas käesoleval offseasonil aeroobset üldse ei puutu?
detsember 17, 2012 at 4:17 p.l. in reply to: Tsükliline nälgimine ja tühja kõhuga treenimine #332661trewe
MemberEi, 6 tundi on see aeg, mille jooksul oma päevased vajadused ära süüa.
trewe
MemberOlen kogu aeg Tartus, aga iga päev ei sobi, nt teisipäev ei sobi, edasi algab mul juba vaheaeg ja siis on mul vaba aega.
trewe
MemberVahelduseks siis väike pilt tänasest vormist pärast CXWORX-i. Käsi oli mõnusalt paisunud ja eks see teeb tuju natukenegi paremaks.

Vähil on küür selga kasvanud!
trewe
MemberSellega meenus üks lugu, kuidas tuttav käis oma sõbraga kuskil Aasias. Käis turu peal ja nägi kutsikaid puuris. Müüja küsis, et milline kõige rohkem meeldib. Vaatasid ja näitasid kõige nunnuma peale sõrmega. Läks hetk mööda, kui anti kilekott pihku, kus oli see sama kutsikas peata.
Milline oli reaktsioon või mis sellele järgnes?
trewe
MemberMeenutab oma lüürikaga mingil määral miljonimeest Erkki Hüvat:
(ehk siis seosetu sisu)
trewe
MemberValeria, lihtsalt kuna seda pole siin veel mainitud.
-
AutorPostitused