trewe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trewe
MemberPähkliteks võtan vist kreeka pähklid, india pähklid, mandlid.
Segan kodujuustuga, võib-olla tomatit-kurki-tilli-sidrunipipart juurde ja maitsev söök valmis.
Aitäh kõigile abistajatele.
trewe
MemberSelleks, et inimesed õpiks: kasutage google/otsinguid üleüldse.
Aga, et sellegipoolest abistada, pähklitest.
trewe
MemberMiks “mõttetud lisandid”? Sinu jaoks küll, jah, kuna sul pole tõenäoliselt toitumine korras. Toidulisandid ei asenda tervislikku toitumist. Kuidas ma seda tean, et su toitumine korras pole?
Sa ütled küll, et sööd 4 (vähe) kuni 7 korda päevas, aga oleneb mida ja kui palju sa sööd. Pead kulutama vähem energiat kui sa sisse sööd. Nii tiheda (kuid õige) söömisega, õige trenniga sa lihtsalt hakkad kasvama. Kuna sina ei kasva, siis järeldus: vale toitumine. Kui pika aja jooksul sa 4-7 korda päevas oled söönud?
Teine võimalus on, et sa sööd-sööd, aga trenni ei tee. Lihaskasvu tagamiseks sa pead ka trenni tegema. Kirjuta ka oma treeningkogemustest.
trewe
MemberOmal ajal kasutasin hommikul ja õhtul. Alguses oli maitse vastumeelne, aga värske linaseemneõli polnud paha. Õhtul 4% kodujuustu ja paar poolvedelat muna, hulka segada tomat, kurk ja linaseemneõli, vajadusel amitseaineid… mingi aeg vähemalt tundus see üks ülihea roog. Pluss see kombinatsioon andis ööseks antikataboolset kaseiini, mida linaseemneõli veel aeglasemaks muutis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teadmatusest küsimus: kuidas linaseemneõli kaseiini imendumist aeglustab?
trewe
MemberSeda vaatan mina ka, aaa igaks juhuks tahtsin kinnitust….kui ma käin 4-5 x nädalas trennis….siis on keeruline ju ühe lihasgruppi treeningute vahet venitada 5-7 päevani !!!Ei ole ju. Treenid ühte lihast/lihasgruppi 1x nädalas.
Ma teen jõudu 6 päeva järjest. Mina ntx olen kuulnud, et tegelik vahe treenimisel peaks olema 24h, aga minul ei mängi see välja, kui ma iga päev trenni teen (va pühap) Aeroobset ka juurde. Kokku 8 trenni nädalas hetkel+sobiva ilmaga jalgrattasõidud 40 või 50 km ringis.24h ei ole piisav, kui tahad sama lihast/lihasgruppi treenida. Aga võib-olla mõtlesid sa üldise jõutrenni vahet. Kui nii, siis ei oska kommenteerida.
Rain 6 kanget, sellele ma ei oska tõesti vastata, miks sellel kaval nii on.
trewe
MemberPole nagu põhjust muuta midagi . Kolm kilomeetrit lonkimist 3 korda nädalas pole nüüd küll teab mis aeroobne trenn.Pulsikella ei kasuta, seega andsin umbkaudse hinnangu koormusele. Kui 50-60% on sinu jaoks lonkimine, siis 100% on sinu jaoks kõndimine: palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trewe
MemberVäga maitsvad tulid, hea oli süüa, kuna koogid olid mõnusalt pehmed/rabedad. Kodujuustuga tegin, tuleb sama välja mis kohupiimaga.
Soovitan kindlasti, kui pole varem teinud pannkooke kodujuustu/kohupiimaga.
trewe
MemberLühike vastus: üldiselt võetakse 5-7 päeva puhkust.
trewe
MemberSprinteritel ülakeha nii väga ei kaalugi. Neil on reied jämedad. Näiteks U.Bolt on 196 ja kaalub 86. Ei ole vähem ega rohkem normaalsest inimesest.Usain Bolti ülakeha on päris suur. Veel paremaks näiteks on Dwain Chambers, kes sai tänavuses EM 100m sprindis 5nda koha (sama aeg, mis teisel kohal). Tulemusi saate vaadata siit, et ma ei annaks mingit lampi põkki, kes üritab sprintida: http://en.wikipedia.org/wiki/Dwain_Chambers.

Jah, tean, et tal on dopinguga probleeme olnud. Aga neid suure ülakehaga sprintereid on veel ja veel.
trewe
MemberProovin samuti, pühapäev on traditsiooniline pannkoogipäev, siis annan teada kuidas maitses.
trewe
Member.
trewe
MemberKunas järgmised katsed on liitumaks treeninggrupiga ?Pööran sellele küsimusele tähelepanu.
trewe
MemberMida see mäng endast kujutab?
trewe
MemberNatuke hiline postitus, aga alati on parem minna, kui mitte üldse minna. Olgu see kasvõi päev enne sõjaväge.
juuli 26, 2010 at 9:32 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #271820trewe
MemberTrenni saime nüüd vähe näha, aga see-eest huvitav osa.
AutorPostitused