trewe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trewe
MemberPühapäeval ka vormipilte teha saab? Rebaste rets takistas pildistamisele jõudmist.
trewe
MemberMa arvan, et ma käin pildistamas ära, oleks hea võrrelda hiljem.
trewe
MemberMis seal ikka, trenn meeldib, saal meeldib – olen igatahes rahul.
trewe
MemberJõuan siis täna ka oma esimesse trenni.
trewe
Member1. Kai Greene
2. Jay Cutler
3. Dexter Jackson
4. Roelly Winklaar
5. Vic Martinez
6. Phil Heath
7. Toney Freeman
8. Dennis Wolf
9. Branch Warren
10. Ronny Rockell
trewe
MemberNo näed kuidas võib valesti mõista, mina sain aru, et rind on kuidagi kahtlaselt eespool, mitte sissepoole.
trewe
MemberEi saa aru, mis Phelpsil viga või mida see “kanarind” endast kujutab. Mingit ekstreemsemat näidet võib keegi tuua, et probleemist aru saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 14, 2010 at 6:46 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #276176trewe
MemberMinu arust parim osa siiamaani.
trewe
MemberEsmaspäev ja pühapäev sobivad täiesti. Reedel hilinen, kuna 14:30 kool alles lõpeb. Reeglina hilinen vähemalt pool tundi, võib-olla vahepeal veab ja saan rutem, oleneb millal tund lõpetatakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võib-olla jätan reedeti tulemata senikaua kuni veel treeneri juhendamist vaja.trewe
MemberEndal sama lugu, eriti siis kui tõstan küljele ära, ja siis langetama hakkan. Tõstmishetkel juhtub vahepeal ka.
trewe
MemberTäna kell 16.00 tulen kohale ja kuulan tunniplaani kohta kehtivad jutud ära, kuid trenni ei saa täna teha, haigestusin.
trewe
Memberning samuti kolmandale grupile nädalavahetusel esimese jõusaali sissejuhatustunni.Kas see toimub laupäeval või pühapäeval? Kui laupäeval, siis kahjuks oleneb kellaajast, kas ajaliselt jõuan või mitte.
trewe
MemberIse kasutaks vahetult enne magamaminekut, kuna see on kaseiinivalk ja imendub aeglaselt. Peale trenni on sul võimalikult kiiresti vaja toitained kätte saada ja selleks sobiks siiski vadakuvalk (süsivesikutega koos) rohkem.
Võib-olla keegi targem oskab rääkida kaseiini-vadakuvalgu kombineerimisest.
trewe
MemberTÄHELEPANU!Panen siia üles esialgse Tartu noorte ja juuniorite kulturismi- ja fitnessi grupi tunniplaani! See tunniplaan kehtib kõikidele(vanadele ja uutele) Fittest noorte gruppidele!
TEISIPÄEV: 20:00-21:30
REEDE: 18:00-19:30
PÜHAPÄEV: 12:30-14:00
Nendel aegadel olen ise kohal.
Iseseisvalt saate treenida sellistel aegadel:
ESMASPÄEV-NELJAPÄEV: 08:00-17:00, 20:00-22:00
REEDE: 08:00-16:00, 18:00-20:00
LAUPÄEV: 10:00-15:00
PÜHAPÄEV: 10:00-21:00
Selle tunniplaani järgi alustame 07.septembrist 2010. Algajad alustavad baaskursusega, vanemad grupid alustavad poseerimisõpet ja kordamist!
Kas tunniplaan muutub, et ütlesite, et panete esimese tunniplaani üles reedel? Tsiteeritud ning vaid kahe päeva vanuses postituses on üks tunniplaan juba näha.
trewe
MemberOlin täna noorim sisseastuja, kõigil läks hästi!
AutorPostitused