trewe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trewe
MemberMa lihtsalt venitasin ja venitasin ja venitasin (1-2 aastat kindlasti, tundub pikk aeg, aga tegelt pole) ja nüüd teen spagaadi ammu ära, 2 aastat juba spagaat käes.
Kui sind see tõeliselt huvitab ja sul järjepidevust on, siis teed ära. Nii nagu mina.
trewe
MemberEsmakordne kokkupuude nendega, kes hantleid tagasi ei pane ajas üsna vihale – hea trenn pooleli, liigun kaldpingini hantlitega ja mingi opakas oli trenni ära teinud ja lihtsalt minema läinud, hantlid maha jätnud täpselt sinna kuhu ma kas a) hoiaks oma jalgu ning b ) kuhu ma hiljem seeriate vahel oma hantleid toetaks. Ühesõnaga jäid nad ette.
november 21, 2010 at 5:09 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #261313trewe
MemberÕnnitlused!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trewe
MemberPigem mõnel toidukorral asendada kohupiim kodujuustuga (näiteks õhtul).Miks? Eeldada oskan vaid ühte, et kohupiim ehk üle ei viskaks? Sest kohupiima ja kodujuustu toiteväärtused peaaegu identsed.
trewe
MemberToidukorrad suuremad ja sepik + muu tüüpiline võileiva kraam + vorst teebki sind vorstiks, kuna toiteväärtus pole hea. See võib su kõhu ära täita, aga reaalset kasu on sellest vähe. Hommikusöök on sul korralik.
Toidukordi juurde. Päevas 3 põhilist söögikorda + 2-3 vahepala, see varustab pidevalt keha energiaga ja kehal on mille arvelt kasvada. Lihtne viis sisse harjutada tihedamini sööma on, kui jälgid lihtsalt, et sa sööks enam-vähem iga 3 tunni tagant.
Samas jälgi ja mõtle toidu valmistamisel, kas süsivesikuid ja valke on piisavalt. Nt. rasva kui toitaine pärast ma pole kunagi spetsiaalselt muretsenud, e. selle üle ma ei mõtle, kuid olen samamoodi alles algaja.
november 16, 2010 at 4:43 p.l. in reply to: World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle #278297trewe
MemberImre 3
Jüri 8
november 6, 2010 at 4:25 p.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #281552trewe
MemberKas mulle tundub või selle kuti parem (pildil vasak) biitseps on kuidagi jube imelik? http://www.eastlabs.biz/data/gallery/496/139.jpg
trewe
Membertere Rauno olen!Mul on ika selle tunni planiga jama!
mite kuidagi pole võimalik käia näiteks kasvõi 4 korrda nädalas saalis
ainukesed päevad kus saan normaalselt käia on reede ja laupäev
teisip. ja neljap. on mul autokool ja esmaspäev ja kolmapäev on pikad tunnid
ma ei kujuta ette kuida saaksin jälle normaalse rütmi juurde
enndiselt loodan tunniplaani muutust
kui ei siis ma ei tya
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas praegu pole mitte probleem sinu tihedas päevakavas mitte selles tunniplaanis?

trewe
MemberMa arvan, et oleneb mida süüa. Ise panen tavaliselt enne trenni ühe korraliku portsu putru ja veel midagi, 600-800kcal kokku ja kohvi ka, umbes 1h enne trenni algust. Trenni pulsi kohta ei oska midagi öelda eriti, tean vaid, et puhkeolekus on 40-50
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga kui ma näiteks olen enne trenni mingit omletti teinud ja sinna hulka veel juustu ja vb mingit lihatoodet, siis oli küll raskem olek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>40-50 puhkeolekus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trewe
MemberSellel kutil on võimas kontroll oma lihaste üle:
Suudab selle nö. toruga lainetada, suudab 1/2 torust välja tuua…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trewe
MemberOskan, samuti oskan ka vastupidist vaakumit teha, ehk kõhupõiklihased toon välja (vähesel määral, aga siiski).
trewe
MemberNaised bodyfitness +163 cm
Cristina Alev – 4
Jaanika Saareleht – 7
mehed klassikaline kulturism -180cm
Imre Vähi – 2
Marti Taru – 8
Mikk Raudsepp – 7
mehed klassikaline kulturism +180cm
Jüri Leinvald – 3
Indrek Viska – 7
Mehed kulturism -90kg
Ott Kiivikas – 4
trewe
MemberImre, lihtsalt ütlen, et ei tunduks, et ma enam trennis ei käi – mu uus tunniplaan sööb mu vaba aja nii ära, et panen oma trennipäevad reede, laupäeva ja pühapäeva peale. Kehv variant, aga muud üle ei jää. Õnneks on järgmine nädal koolivaheaeg ja saan vabalt trenni teha, juba igatsen.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olin kogu nädala haige.
“>trewe
MemberVäga paljudel pole top 6 absoluuti ka kirjas, kindlasti lisage!
trewe
MemberSellest kutist juba varem videosi näinud ja vahepeal panin tähele imelikku asjaolu, et tal oli aeg-ajalt südant läbi rindkere näha – ulatus nagu muhk natuke kehast väheke ülespoole.
Päris hea motivatsiooniga.
-
AutorPostitused