trewe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trewe
MemberÕnnitlen!
trewe
MemberRaske on kaasa elada spordile, mille sooritus on reaalselt juba enne võistlusi toimunud, korvpallis visatakse korv, plaksutad, aga kulturismis on sooritud toimunud kõigi trenni aastate jooksul, millega selline lihas on saavutatud ja/või viimase seasonitsükli ajal. Kui sul on ikkagi kuivust, massi ja/või proportsioone puudu kõrvalseisjaga võrreldes, siis on teda edestada suhteliselt võimatu. Reaalselt, et publik näeks tegelikku sooritust peaks juba siis näitama videot kulturisti(võistleja) trennist,toitumisest ja ettevalmistusest ehk sooritusest. Õllekõhuga tugitoolisportlane kulturisti võistlustel ei edesta, isegi kui poseerib palju paremini.Aga ka korvpallioskused on samuti saavutatud aastate pikkuse tööga, ega muidu sa ei plaksutaks, kui seda tööd selja taga poleks…
Ja hea vorm juba näitab seda, et trenn ja toitumine (ehk ettevalmistus) on hea, seega oleks täiesti ebavajalik mingit videot trennist ja toitumisest näidata. “Tegelik sooritus” toimubki lava peal, kuna see ongi nö. lõppfaas. Koht kus võrreldakse ja hinnatakse. Selles spordis on esmane eesmärk siiski hea vorm, mitte ettevalmistus, kuna seda viimast ei hinnata. Loeb lõpptulemus.
trewe
MemberSa ei taha teada…
trewe
MemberMa olen olnud aastaid nn “kord nädalas suhkru sööja” (laadimispäevadel)…ja olemise vahe nüüd, kui igasugune kräpp (peale hommikuse kohvi) on välja jäetud (varsti saab kolm aastat) on tuntav:
Hüpoglükeemiat enam ei eksisteeri, sääsed mind ei ründa (ma olin alati nende esimene valik), viirushaigusi ma ei põe, küüned kasvavad korralikult…juuksed on varsti maani
trewe
MemberKahtlemata põnevaim seik Võsalt, ootan kindlalt järge või täispikkuses osa või midagi laadset.
trewe
MemberJa nii ongi!Reedel kl 15:00 teeme tunni ja harjutame jälle poseerimist ning nagu ikka küsimused-vastused.
Reedel pidi ära jääma, ikka toimub siis?
trewe
MemberIsikliku ruumi tungimiseni ei tohi lasta jõuda. Lihtsalt ei lase endale liiga lähedale tulla, kus sa juba end ohustatult tunned ja nii ongi.
trewe
MemberTahaks päris kuulda ja näha mitu cm teemaalgatajal lihas rohkem kasvab kui õhtul kaseiinivalku tarbib ja mitte whey-d. Ma arvan, et umbes-täpselt 0 cm.Ei saa päris tõsi ju olla, kuna kaseiinivalk imendub palju kauem kui vadakuvalk (kaseiinivalk umbes kuni 5-7 tundi ja kas vadakuvalk mitte ~30 min polnud?) ja kaseiinivalgu tarbimine tagab sulle peaaegu kogu ööks energiavaru, erinevalt vadakuvalgust, mis imendub ülikiiresti. Loogikaviga, või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid sellegi poolest peab toitumine tervikuna korras olema, mitte ainult mingi osa sellest.
trewe
MemberSääre esiosa koormab väga tõhusalt kiirkõnd. Kui muidu ei saa, siis kuidagi ikka saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib-olla kõlab veidralt, aga nt. kandadel kõndimine peaks ju iseenesest sääre esiosa treenima küll. Kuid tõsi ta on, kiirkõnd annab VÄGA effektiivse trenni sääre esiosale.
trewe
MemberKohupiimas ja kodujuustus ongi enamus valgust kaseiin.
trewe
MemberKas vähene õlgade treenitus võib pärssida rinnalt surumise arengut.Mul on juba pikemat aega surumine ühe koha peal ja vahel natuke isegi langeb,
nüüd tahakski teada, et kas põhjuseks võib olla see, et ma õlgu ei tee.
Kõiki teisi lihasgruppe treenin, aga õlgu pole nagu väga viitsinud millegipärast teha.
Tänud.
Küsimusele vastata ei oska, aga kui sa ise ka ei tea põhjust miks sa õlgu ei tee (kui sa ütled “millegi pärast pole viitsinud”, siis sa ise ka ei tea miks), siis hakka aga tegema, pane kavasse õlatrenn sisse.
trewe
MemberHuvitav teema!Endal tõenäoliselt ka lihas rebestus tuhara/reie taguosa kinnituse juures.Pidi olema üks tihedamini esinev vigastus sprindiga tegelejatel.
Enamus ajast ja peale korraliku soojendust otseselt ei häirigi ning sooritus võimele pole ka negatiivselt mõjunud.
Samas võimalik,et ajapikku võib rebestus süveneda ning lõpuks pole muud valikut kui opile minek?
Kummaline ongi just see,et tegemist nii pisikese vigastusega kuid paranemis märke pole isegi 3 kuud hiljem näinud.Olen jalale rohkem puhkust andnud ning kergemini venitanud kuid probleem püsib.
No ükskord läks mul reie kakspealihasega nii hullusti, et paranesin 7 kuud…
trewe
MemberKahju on see, et ma tahaks lennata nagu linnuke, kuna ma teen spagaadi ära, aga ei hüppa enda arust piisavalt kõrgele, mõtlen just korvpallis hüppamist, mitte kõrgushüpet… Õige kõrgusega rõnga puudutan vabalt ära, aga nii kõrgele veel ei hüppa, et kinni jääks. Eks see hüpe paremaks muutub, kuna olen veel sellises treeningfaasis, kus tulemused on tavaliselt üsna hüppelised.
trewe
MemberÜhel võistlejal, nr 29, ei olnud 6back ega 8back, vaid konkreetselt 10back. Vot sellist asja ma enne ei ole näinud, aga kahjuks ei ole kvaliteetset pilti, mida üles panna.Siiski 8 pack http://forums.fitness.ee/uploads/monthly_1…-1291461112.jpg
trewe
MemberJust, venitust tuleb hoida ning ei tohi nö. põrgata selles venituses. Lihtsalt hoia seda venitust ja ära liiguta, aga ise pead oma piirid ära tajuma, sest ma tõmbasin 2 korda oma reie kakspealihase VÄGA tugevalt ära ja ühel juhul taastumine võttis umbes 7 kuud aega, aga järjepidavust oli ja isegi peale neid vigastusi venitasin ma edasi.
AutorPostitused