trewe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trewe
MemberLugesin netist kunagi, et kui lisaraskused on põlvest allpool, nt. jalalabade küljes, siis kisub kuidagi põlveliigest ja soovitati seega nt. raskusvesti kasutada.
trewe
MemberLugesin kunagi kreatiini teemast siinsamas foorumis, et kreatiin vedelikuga segatuna muutub ajapikku kreatiniiniks, mille kohta ma ei tea küll mitte midagi, kuid sealjuures öeldi, et siis ikkagi peale trenni.
Kiire google: Creatinine is a chemical waste product in the blood that passes through the kidneys to be filtered and eliminated in urine. The chemical waste is a by-product of normal muscle contractions. Creatinine is made from creatine.
trewe
MemberMul oli ka kunagi see “valge kitli” sündroom ning kodus ja arsti juures mõõdetud näitajad erinesid ikka päris palju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+1 “valge kitli” sündroomile.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trewe
MemberÄkki on kuskil ka selle Jeff Coheni praegust pilti?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

trewe
MemberNiipalju siis ka, et see pilt on filmist The Goonies ja kes viitsis klippe vaadata või scripti uurida, siis sealt saab ka autentse slogani aga ütleme nii, et midagi ilusat seal pildil pole. Kes ei tea, siis see sell tegeleb viimasel ajal endiselt näitlemisega, nt. Sõrmuste isanda triloogias :See paks poiss särgi peal on hoopiski Jeff Cohen mitte Sean Astin ja seega pole LOTR triloogias osalenud.
trewe
MemberHäiris silma see, et spotteri eesmärk on julgestada, vajadusel motiveerida, aga mitte aidata raskusi liigutada. Kui kang on ikkagi silmnähtavalt üles liikumas, siis pole vaja kangi näppida.
trewe
MemberIse ma kümmekond aastat tagasi koolis kehalise tunnis kandsin sageli täpselt sellist komplekti (täpselt samad püksid, jaki lõige ja stiil ka sama, ainult teine firma oli). Kui soe oli, siis lihtsa maikatopi väel, ilma selle jakita:
Huvitav varustus “naisel”.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trewe
MemberMis sa teed nende punktidega, mis sa saad?
trewe
MemberKohal, ma arvan
mai 26, 2011 at 12:57 p.l. in reply to: Women’s European CC Natalia Nazarenko absoluutne võitja, Oleg hõbe! #303913trewe
MemberNatalia 1
Oleg 1
trewe
MemberValgupulbritega tasub raha matta suurtesse pakkidesse siis on võit suurem ja muret vähem. Küll aga ei raatsi keegi korraga nii suurt summat välja käia. Mis minu arust on suht naljakas. Ega sa ükspäev lihtsalt lisandite võtmist paugust ära ei lõpeta ilma põhjuseta… lolKeegi ei ostagi väikest kotti valku selle mõttega, et ostavad teatud perioodiks valku ja siis ühtäkki enam ei tarbi… Ikka suuresti selle pärast nagu sa ise ütlesid, kuna ei raatsita/ei saa lubada nii palju raha välja käia 1 laksuga. Ei leia, et see naljakas on, kui keegi ei taha hiiglasliku koti valgu peale korraga palju kulutada.
Loomulikult kui finantsi on, siis väikseid koguseid on tõesti mõttetu osta — puhtalt võidu pärast.
trewe
MemberReedel jätkasin oma treeninguid Planet Spordis, enne seda olin pooltõbine. Suvel jätkan kindlasti treeninguid ja võimalik, et teen 4. LEKV kaasa, kuid sügisel ei võistle. Eks näis mis otsused langetan võistlemise koha pealt.
mai 18, 2011 at 5:52 e.l. in reply to: Men’s BB & CBB European Championships 2011 – tulemused peale dopingukontrolle! #302759trewe
MemberJanar 4. koht
mai 10, 2011 at 5:52 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #301703trewe
MemberIga kolme tunni tagant ja nii mitu korda, kui palju neid 3 tunniseid tsükleid päeva mahub.
Miks? Sest sportlane vajab pidevat energia juurdevoolu. Sest veresuhkru tase tuleb stabiilne hoida. Sest keha vajab pidevat valguga varustatust. Sest ca 3 tundi kulub toidul maost edasi liikumiseks.
Need argumendid ei ole täiesti vett pidavad.
Aga kas sa väidad, et kirbu argumendid on valed? Minu meelest õigustavad täielikult tihedat söömist.
trewe
MemberSee laadimine pole kohuslik võid vabalt võtta 5g enne ja 5g pärast trenni ja vabal päeval 5 esimese toiduga. Kreatiiniga ei tasu üle lahmida kui lihasmassi pole piisavalt mis seda salvestaks ja üleliigne creatiin lihtsalt tuleb kusega välja, nii et ära raiska kraami.Küsimusele jätsid tegelt vastamata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused