Treudenbauer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Treudenbauer
MemberOlen noor ja loll, et, kas tohib küsida mis see endast kujutab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Et asja mitte väga keeruliseks ajada, siis ütleme, et õlaliigeses on põletik.
Täpsemalt ilmselt akromio-klavikulaarliigese pitsumine, mis ühtlasi hõlmab deltalihase, võimalik, et ka biitsepsi kinnituskohta.
Treudenbauer
MemberSiin pool nädalat tagasi õnnestus just rinnalt surumisel lolli näoga kang rinnal vahtima jääda.
Küki ja pressi puhul üldiselt probleemi vist polekski. Esimest selja probleemide tõttu teen küllaltki väikeste raskusega (vähemalt seni) ja pressi puhul poeb sealt vahelt välja ka, ma selline väikese kehaehitusega.
Kuni selle aasta varasuveni kaalusin ~60kg ja ilmselt kunagi ammu esimesi samme tehes oli soov lihtsalt millegagi tegeleda. Varasemalt olin pea 10 aastat tegelenud näiteks suusatamisega ja selle osatähtsus tingimuste puudumisel järsku lakkas. Praeguseks olen poole aastaga suure sundimisega ja regulaarse trenniga ennast 11-12 kilo suuremaks söönud ja peamiselt siiski lihaskoe arvelt (kunagi oli keha rasvasisaldus
%, ega ta nüüdki üle viie vast pole). Seega antud hetkel oluliselt massi kasvatada enam ei tahakski ja eriline max jõud ka ei köida, lihtsalt mõtlesin uurida, et kas tasuks midagi muuta, et need mõlemad nii tasapisi püsiksid või veidi paraneksid.Treudenbauer
MemberSiinkohal on probleem selline, et enamasti olen sunnitud treenima sellistel aegadel, mil kedagi jõusaalis abistamas pole. Raske on suurte raskustega niiviisi treenida kui kedagi appi kutsuda pole. Aga, kui maksimumi lähedale peaks püramiidi tipp jõudma ja mitu seeriat peaks siis kokku olema?
Treudenbauer
MemberRaskus jäi samaks jah. Ja päris 100% tõepoolest alati välja ei pigista, vähemalt mitte esimese 3 seeria puhul. 4. ja 5. ilmselt juba kipuvad maksimaalse lähedale jääma. Samas sellist kukkumist üldiselt ei ole, et esimesed seeriat teeksin 8-12 ja siis näiteks langeks 6 vms peale.
-
AutorPostitused