trennvol1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennvol1
MemberMis turtsud ?Mõtle nüüd ise , tahad 7,5 kg hantliga seljale tõmbeid teha . See on ainuke “mingi level huumor” siin . Tekib küsimus millises sõjaväes sa käisid.
Tee erinevaid keharaskusega harjutusi , kuni jõusaali on võimalik külastada . Selliste harjutuste teemasid on siin lehel lademetes ja google aitab kah ju ikka. Öösel võiks magada ikka …
Mis see hantli kaal siis võiks olla?
15kg?
kas seeriaid suurenedes 7.5kg ei toimi!?
Mõtle nüüd ise , tahad 7,5 kg hantliga seljale tõmbeid teha . See on ainuke “mingi level huumor” siin – ei ole mingi level huumor.
kust mina pean teadma,millinine oleks miinimum kg hantel,millega võiks veits trenni teha.
Millises sõjaväes ma käisin?
mis see siia puutub?
ma ei käinud seal jõusaalis.ainuke suurem trenn ju kätele on kätekõverdused sõjaväes.jah siis ma suudsin 100+ kätekõverdust 2.minutijooksul ära teha.arvad Sa tõesti,et pärast 3.aastat mitteliigutamist suudan ma samamoodi 100+ kätekõverdust teha?
ja kui kotib,siis käisin Kuperjaanovis Luurerühmas (kui see sulle üldse midagi ütleb).
Magamisega on nii,et sellega on üsna si*asti.
Magan päeval,üleval olen öösel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennvol1
Member“Koduseks” lihasekasvatuseks lõuatõmbed, rööbaspuudel surumine, kätekõverdused, kükid, jooks ja normaalsel ajal magamine ja korralik toitumine.Täname.
Normaalsel ajal magama kahjuks ei ole võimalik minna,aga uneaega tuleb 7-8h iga päev.
trennvol1
Memberfakt on see, et 7,5 hantliga pole mitte miskit peale hakata. sama hästi võiks hammastepesu või köögis võileva tegemist trenniks lugeda. kui soovid ennast pisut liigutada, tee parem keharaskusega erinevaid harjutusi, nt kätekõverdusi jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis kaaluga võiks hantel olla,et hambaharjaga võrrelda ei tohiks enam.
Kui ma nüüd ausalt ütlen,siis selle 7.5kg hantliga 3nda seeria lõppedes annab raskus ikka tunda küll.
Soovin liigutada küll.
kätekõverdused ok (esialgu ma ei lisa ma mingeid raskusi),keretõusud,kükid ehk.
Mis variante veel on?
trennvol1
MemberUnusta see 7,5 kg hantel ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja jõusaalivarustusega harjutused ka, kui kodus tahad teha.
Oleks sul neid hantleid kaks, saaksid vähemalt nende peal kätekõverdusi teha.
Tere tere.
1.Miks pean ma selle ära unustama?
Põhjuseid võiksid ka öelda.Liiga suur kaal?või mis?
2.Kust otsast on need harjutused seotud jõusaali varustusega?
Kas tõesti ntPrantsuse surumine hantliga istudes peab toimuma ainult spetsiaalse pingi peal?Kas kodus sama kõrge tool on tõesti nii palju kordi kehvem?
Ma ei näe väga,et tegemist oleks jõusaali harjutustega.
Kodus hantlit Sinu jutu järgi ei ole mõtet üldse hoida.
3.Oleks sul neid hantleid kaks, saaksid vähemalt nende peal kätekõverdusi teha.
mingi level?huumor?
Kas tõesti pole moderaatoritel muud teha,kui ila ajada siin?
-
AutorPostitused