trennineiu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennineiu
MemberKiudaineid on putrudes, näkileivas, leivas…
trennineiu
MemberVot nende naistega on nii, et võib väga kergesti solvuda, kui vihjeid tegema hakkad, kasvõi läbi lillede. Mina pigem innustaks seda teed pidi, et näe, trenn annab nii hea tunde ja kuidas see kõik tervisele positiivselt mõjub ja mis haigusi tulevikus ära hoiab… Ehk see aitab. Ja kui ta juba hakkab trennis käima, siis ma arvan, meeldib see talle ja ongi varsti sõltlane valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennineiu
MemberJah, tellitava kummiga on need. Siis on prillid sulle sobivad, kui ette proovides ilusti vaakumisse tõmbavad, st. ilusti silmakoopasse sulanduvad.
Läätsega ära vette mine, võib silmapõletiku saada (olen ise ka läätsekandja)
trennineiu
MemberSeda ma ju räägingi, et paljud lihtsalt ei julge sellist pilti üles panna, kui vbl tahaksid.
trennineiu
MemberMina ausalt öeldes ei julgeks küll sellise kostüümiga kuskil portaalis esineda, kuigi figuur lubaks nii mõndagi selga panna…
Teisest küljest muidugi julge tegu tema poolt ja loogiline, et see tekitab vastakaid arvamusi, eks see selline piiri peal mäng ole.
Ise läheks sellise kostüümiga vaid mehega magamistuppa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennineiu
MemberEinoh, muidugi kiirendab suits ainevahetust ja kohv, aga jeerum, on ju tervislikke võimalusi, kuidas oma ainevahetust kiirendada. Joo hommikul ärgates klaas vett, sööge tihti aga pidage portsudega piire, sööge puuvilja vahepalasid, tehke trenni…
trennineiu
MemberKeskkoolis õpetas meid kekaõps, et kui pistma hakkab, tõstad käed üles ja paned kukla taha sõrmseongusse. Aitas küll.
trennineiu
MemberAga kas juustu saad süüa?
trennineiu
MemberHarjutustepangas on päris palju harjutusi, mida saad ise kodus teha. Muretse omale hantlid, tõstekang ning saad ju selja, õlad, jalad jms. vabalt ära treenida. Mati peal saab palju erinevaid kõhulihaste ja seljalihasteharjutusi teha…
Muidugi, raskuspiir tuleb ette, ses suhtes, et kodus pole ju jõusaalimasinaid, mille saab raskust juurde panna.
trennineiu
MemberMul sama sündroom, läksin koormustesti tegema, laks vererõhk kõrgele ja pulss 114. Ma ei saa isegi apteegis selle aparaadiga vererõhku mõõta, lööb kohe üles.
Ma tean, lahendus on see, et tuleb neid tegevusi võimalikult tihti teha, mis hirmu tekitavad ning probleem laheneb.
trennineiu
MemberKas mitte liiga palju trenni pole? Millal taastud, puhkad?
Toitumisest on siin oioi kui palju juttu olnud.
trennineiu
MemberMinu arvates on kinnastega mugavam, kuna käed kipuvad higistama ning kang/hantlid käest libisema. Mina kasutan kindaid ka spinnis, jällegi see käest libisemise probleem.
“>trennineiu
MemberMeeldib ka keedetult, majoneesiga. Ei meeldi väga kõvaks keedetud munad. Kõrvale heeringat vahel, nämm…
Ka omlett on hea, teen ilma jahuta, riivin juustu peale, soola, pipart, tilli, nämm…
trennineiu
MemberNn. korsetilihaseid treenib väga hästi pilates, eriti edasijõudnute pilates (power pilates). Ise harrastasin seda päris pikalt, umbes 6 kuud ning kasu oli, kerelihased on palju tugevamad.
trennineiu
MemberHmm, jah… tähendab, kui ma näen tüsedamat inimest trennis, siis on mul väga hea meel ja suhtun hästi. Inimene on tubli, et ei põe ning tuli trenni, et enda heaks midagi teha. Aga need paksukesed, kes ei viitsi midagi ette võtta – ei suhtu hästi.
Ja tegelikult ega inimese üle ei saa otsustada tema välimuse üle. Kuid enda keha eest peaks ikka hoolt kandma, ning kiitus neile paksukestele, kes seda ka teevad
AutorPostitused