trennineiu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennineiu
MemberMis puutub erinevatesse mõõtmisviisidesse, siis lisaksin ka omalt poolt kommentaari. Nimelt selle jubinaga, mis ettetõstetud kätega hoitakse, näitab mul rasva % 14, aga tangidega mõõdetuna u. 24. Päris suur vahe või mis. Ise kaldun tange uskuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nende erinevate mõõtmisviiside “normiskaalad” on ka erinevad.
trennineiu
MemberÜldiselt tasuks igasuguseid vorste vältida, sest lihast on seal asi ikka kaugel. Söö parem korraliku sinki ja osta puhast liha, kus ikka näed, mis asjaga tegemist on. Vorsti sisse pannakse igasugu kamarajura.
trennineiu
MemberMul ka tekkisid üleöö suured vistrikud alalõua peale, just sinna kõrvade poole. Ostsin sellist rohtu nagu Akne BP 5, selline oranž pudelike, mingi 60 eeku maksis vist. Ravikuur on küll pikk, aga see eest on probleem kadunud.
Käisin ka kunagi nahaarstil selle probleemiga, kirjutati pärmitablette vms ja kästi juua pärmijooki (uhh), aga see nagu ei aidanud… Punnid kadusid koos pubekaeaga, va need, mis lõua peale lambist tulid.
trennineiu
MemberMul ka sõrmed raksuvad ja selg, kuid valu ei ole.
Äkki on mingi vitamiini, mineraali puudus?
trennineiu
MemberKäisin ka alumist välja lõikamas, oli väga pahas asendis, täitsa pikali ja viltu, surus teisi hambaid. Käisin välja võtmas Näo-ja Lõualuukirurgua keskuses. Meeskirurg oli. Olin ka jube närvis. Tegi tuimestava süsti, see mõjus praktiliselt kohe, siis läksin tooli peale pikali ja arst hakkas toimetama. Ega ma ei näinud, mis riistad tal seal käes olid, aga ta küsis, et ega velus ei ole? Ma ei tundnud mitte midagi ja ütlesin, et ei ole. Nojah, ma lõikan siin iget juba, ega vist pole jah. Siis lõikas hamba tükkideks ja võttis välja ja juba õmbles haava kokku. Terve protseduur oli u. 10 minutit ja mitte midagi ei tundnud. Ta küsis ka kogu aeg, et ega valus ei ole jne. Nädal aega võtsin põletikuvastast rohtu, ta kirjutas kangeid valuvaigisteid ka, aga neid mul vaja ei läinud, sama päeva õhtul ja järgmine päev võtsin Ibumaxi ja rohkem polnud vaja.
Eks see koht oli hell mingi 4-5 päeva, olin jogurtidieedil:)
Aga eks see oleneb vast arstist ja muudest teguritest, kellel kuidas paraneb.
Ahjaa, mul oli hammas samamoodi 90 kraadi alla viltu, nagu seal pildil, kuigi pisike ots paistis välja. Kui röngtenipilti nägin, siis ma ei uskunud, et üks hammas niimoodi võib olla:)
trennineiu
MemberEinoh, mul sama lugu, kuigi lisandunud 1,5 kilo. Kusjuures, toitumist muutnud ei ole, treeningkoormust olen tõstnud. Mõõdulindiga kõikvõimalikud kohad ära mõõtnud – kõik sama. Ei tea, milles asi.
trennineiu
MemberIlusat Vabariigi Aastapäeva!
Kas keegi lipuheiskamist käis vaatamas? Me ajasime end ikka mehega üles ja käisime vaatamas, nii palju inimesi oli, et kõik ei mahtunud lossihoovi äragi.
trennineiu
MemberTrennis ikka Adidase tossud, kontoris kõrge kontsaga kingad:)
Muidu üldiselt eelistan pigem sportlikke jalanõusid, kui vähegi võimalik.
trennineiu
MemberMina käisin vaatamas Sweeney Todd:Fleet Streeti deemonlik habemeajaja. Mulle väga meeldib Johnny Depp ja ei pidanud ka seekord pettuma
trennineiu
MemberKahtlasi sünnimärke peab aeg-ajalt arsti juures kontrollimas käima, nahavähi ohu tõttu.
trennineiu
MemberMina samamoodi ennast päris sportlaseks ei pea, kuid tervisesportlaseks ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu ka tudeng ja ametilt jurist.
trennineiu
MemberIlusat sõbrapäeva!
trennineiu
MemberNojah, sina jälgid kava eksole aga vahel ju ikka lubad endale head paremat, mõistuse piires muidugi. Aga ortoreksid ei luba endale midagi ebatervislikku mitte kunagi, ma arvan nii.
trennineiu
MemberMeile toodi töö juurde vastlakuklit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sööklas oli ka hernesuppi, aga võtsin hoopis seljanka:)
trennineiu
MemberLõige on tähtis, seepärast, et ntx kui uusi riideid ostma lähen ja selga proovin, siis mõni mudel muudab figuuri nii koledaks, teine aga väga kenaks:)
Ja muidugi materjal, mis peab hingama ja niiskust kehalt eemale juhtima. Kõik Adidase ja Nike riided ongi valdavalt vist sellest materjalist, nii et olen rahul.
AutorPostitused