trennineiu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennineiu
MemberMeil just treener rääkis, et kui peale trenni üks kõva leilitamine teha, siis see mõjub südamele nagu teeks teise trenni otsa. Aga kerge väike saun pidi ok olema. Mulle isiklikult meeldib peale trenni ka mõni minut saunas olla. Närvi ajab, kui lähen sauna ja keegi hakkab ämbritäite viisi leili viskama. Siis lähen kohe välja ka.
trennineiu
MemberSugu : N
Ma olen : Täisealine
1. Kas majanduskriis on mõjutanud sinu lähedaseid ( sõbrad, vanemad,
vanavanemad jne. ) ning kas see on mõjutanud ka teievahelisi suhteid ?
On mõjutanud, kuid suhteid mitte.
2. Kas allahindlused ning kaupadel olevad sildid “soodus” köidavad sind
rohkem kui varem ?
Üldjuhul ei, sest olen alati sooduskaupade suhtes skeptiline olnud.
3. Millest oled pidanud loobuma tänu majanduskriisile ?
Riiete jms ostmisest.
4. Kas majanduskriis on pannud Sind elule teise nurga alt vaatama ?
Jah.
5. Kas tänu majanduskriisile oled kaalunud varianti minna esimesel
võimalusel elama välisriiki ?
Ei.
6. Kas tänu majanduskriisile sa ei raiska raha ”niisama” ?
Jah.
7. Kas käid tööl ja teenid endale ise raha ? Kui JAH, siis kas sinu töötasu on
vähendatud ? Kui Ei, siis kas saad võrreldes varasemaga vähem
taskuraha ?
Töötasu ei vähendatud, küll aga koondati.
8. Kas majanduskriis on takistanud teil midagi alustatut lõpule viia (näiteks remont) ? Kui JAH, siis mida ?
Ei ole.
9. Kas teie vanemate sissetulek on vähenenud ?
Ei.
10. Millist eluvaldkonda on majanduskriis Sinu elus kõige rohkem mõjutanud ?
Meelelahutuse peale ei saa kulutada nii nagu varem (teater jms).
Uuuuups, ma ei näinud, et rohkem vastuseid pole vaja.
trennineiu
MemberHmm, Herbalife, GLND vms?
trennineiu
MemberNaine, 41
trennineiu
MemberForellil ja lõhel on küll suured luud, aga need saab lihtsalt kätte. Kui kala ahju panete, ärge enne luid välja kakkuma hakake, siis tuleb pool liha ka kaasa. Kui kala on aga küpsenud juba, siis tulevad luud väga lihtsalt ära, lihtsalt tõmbad liha seest välja.
Aga muidu peaks need ikka kasvanduse kalad olema. Olen näinud eraldi ka norra kasvanduse oma ja Eesti kasvanduse kalu, mis olid küllaltki palju kallimad.
trennineiu
MemberMul ka Canyoni pulsokas. Ma küll mingit geeli ei kasuta, enne pulsivöö pealepanemist teen vastavad kohad lihtsalt veega märjaks ning mingit probleemi pole, liibub ilusti naha vastu ja loeb pulssi.
trennineiu
MemberSoovitaks ka pilatest. Käisin pilateses päris pikka aega järjest, mõjus rühile väga hästi.
trennineiu
MemberNo meil PlanetSpordis käivad mehed veel spinningus, pilateses, bodybalancis, bodycombatis ja planetfitis (hantlitega jõutreening).
trennineiu
MemberHm, eks see sõltub ju inimese kehakaalust, ujumise kiirusest jms.
Aga siia tabelisse saad sisestada oma kehakaalu ja treeningu pikkuse, siis näed, palju sa erinevate tegevustega kaloreid kaotad. Kusjuures, olen endaga võrrelnud, see tabel näitab mu pulsokaga suht sarnaseid numbreid;)
trennineiu
MemberTTÜ teadlased (oli vist nii, kui õieti mäletan) ütlesid, et kui tõepoolest peaks tekkima must auk (augud), siis neelab see maailma endasse 27 aastaga.
trennineiu
MemberMa mõtlesin, et sellepärast tappis, et see atraktiivne mees oli tema õe mingi mees vms…, aga no sellise vastuse peale pole küll tulnud.
trennineiu
MemberNaha väljavenimine? Tegu vist venitusarmide ehk striiadega, tekivad näiteks kaalumuutustest. Olen ise ka nendega hädas, tekkisid puberteedieas, mil kasvasin kiiresti ja oli kaalukõikumisi, puusad, reie ülemised osad ning tagumik neid täis. Algul olid ka lillakad, aegapikku on valgeks ja tuhmimaks tõmmanud, kuid ära ei kao. Hetkel olen ideaalkaalus ning heas vormis, kuid ikkagi striiadega.
Olen lugenud nende kohta, üldiselt ega neist enam lahti saa vist, on olemas küll kreeme, mis nende tekkimiseohtu vähendavad, kuid ära ei kaota. Naistel võivad tekkida ka raseduse ajal.
http://www.derma.ee/articles.php?id=159, siin neist juttu.
Ehk olin abiks;)
trennineiu
MemberParteitu.
trennineiu
MemberJust, soovitan ka koostada küsimustik.
Aga muidu – võtan iga päev glükoosamiini ning aeg-ajalt teen ka magneesium +B6 kuuri.
trennineiu
MemberSissekirjutusel ei ole tänapäeval nö. juriidilist tähendust. Korteri müügilt peab tasuma tulumaksu, kui sa pole seal sees elanud. Kui aga suudad tõestada, et oled seal kasvõi ühe päeva sees elanud, ei pea tulumaksu maksma.
Riigilõivust: Kui lähed notari juurde ostu-müüki tegema, siis tasud jah riigilõivu ja notaritasu (kokkuleppel ostjaga võid neid poolitada vms).
Ja veel sissekirjutusest: automaatselt ei toimu midagi, samuti ei kirjutata ennast vanast kohast nö. välja, vaid toimub ainult sissekirjutuse toiming.
-
AutorPostitused