trennineiu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennineiu
Member…ja seda kasutatakse ka bodypump`i kavades, kui ma ei eksi?
trennineiu
MemberMina jätsin maha päevapealt aastad tagasi, enne tõmbasin umbes 4 aastat, iga päev mingi pool pakki keskeltläbi. Mul oli nii, et mida rohkem suitsu tegin, seda rohkem sõin (juurde ei võtnud). Tavaliselt vist vastupidi, et siis ei taheta süüa, kui tõmmatakse. Ja kui maha jätsin, siis kadus söögiisu täiesti, lausa sundisin ennast sööma. Juurde ei tulnud ühtegi grammi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks igaühe ainevahetus on erinev ning reageerib erinevalt.
trennineiu
MemberMina olen selline, kes pole kunagi solaariumis käinud ning suvel päevitan rannas ka vaid ühe korra. Nahk on mul hele muidu. Aga kardan ka sünnimärkide pärast, kuna mul neid palju ning osad suured.
Käisin just jälle kontrollis, paar tükki on arsti sõnul sellised, mida peab hoolikamalt jälgima, tegi neist pilti ning uuris/suurendas mingi spets arvutiprogrammiga. Üks sünnimärk, mis on varba peal, sellega saatis edasi Dr. Marianne Niine juurde (kes luges paari nädala tagust Ekspressi, teab, kellega tegu). Sünnimärk ei ole pahaloomuline, kuid kuna on varba peal paha koha peal ning tendents laieneda, siis kevadel vaadatakse, kas lõigatakse ära.
Natuke õõnes küll, kui arst, ütleb, et vähidiagnoosi ei ole, ses suhtes, et tead, et hoidud päiksest, solaariumist jne, aga et nii konkreetselt öeldakse ja vähist räägitakse.
Muuseas, käisin Magdaleena polikliinikus Dr. Pille Konno juures, ta on Dr. Niine sõnul ka üks parimaid nahaarste. Dr. Konno juurde on pikad järjekorrad, nn. tasuta numbri oleks saanud alles järgmine aasta! aga läksin tasulisse.
trennineiu
MemberPlanetSport?
trennineiu
MemberHehee, väga tuttav on selline kassi käitumine (mul endal ka üks kõuts kodus).
See on ka päris friiki, kui kass lihtsalt õhku vahtima jääb, samasugune ilme näel nagu kassil videos. Selline tunne, et nad näevad midagi (kedagi?), mis meie ei näe……….
trennineiu
MemberMinul kaob magusaisu siis ära, kui söön rasvasemat toitu, näiteks rasvast kala, liha rohkem, hapukoort, või.
Aga vahel võib ikka magusat süüa, kogu aeg ei saagi karmi joont jälgida.
trennineiu
MemberKuskil oli kirjas, ei mäleta kus, et 3 korda nädalas treenides hoiad saavutatud tulemusi ning juba 4st korrast nädalas toimub areng edasi. Eks see kõik oleneb koormusest ja sajast muust asjast, aga enda peal vaadates tundub, et midagi sinnakanti on.
trennineiu
MemberJep, hea, et medal tuli.
Mul on hea meel, et sakslane sai kulla, mulle see suure kõhuga poolakas eriti ei sümpatiseeri…
trennineiu
MemberPoolakas võib ära võita küll, aga mitu heitevooru veel ees, Kanter võib veel üllatada!
trennineiu
MemberLisaks batoonidele kuivatatud puuviljad, pähklid?
trennineiu
MemberSeoses selle oliivõliga – lugesin kuskilt õlide kohta ja seal oli kirjas, et oliivõli ei sobi praadimiseks, kuna tekivad mingid pahad ühendid vms.
trennineiu
MemberMulle meeldivad Dr. Helluse need väikesed jogurtijoogid. Ainuke häda, et need kõik nii magusaks aetud brrr…
Kui võimalik, ostan seda maitsestamata varianti, see natuke vähem magusam. Vahepalaks päris hea võtta, mugav kotti kaasa panna vms.
Seedimisega on nii, et kui alguses neid jooma hakkasin, siis tõesti pani seest veel kiiremini käima, enam aga mitte, kõht vist ära harjunud:)
trennineiu
MemberMina võtan pealmise koore ära ning siis seda alumist valget koort kisun ka nii palju ära kui saan.
Olen tähele pannud, et enamus greipe, mis müüakse, ei ole veel päris valmis, seega las seisab kodus natuke, kuni juba päris kollaseks-natuke punakaks tõmbab.
trennineiu
MemberVeits ehk teemast mooda, ses mõttes, et tegu pole hiina toiduga, aga lihtsalt soovitaksin omalt poolt väga lihtsat ja maitsvat toitu:
Eeldusel, et sööd tatart ja sibulat: Prae ohtralt sibulat, ning sinna sekka singi vms kuubikuid, kanaliha tükke vms. Lisa lihamaitseainet, pipart, soola. Keeda tatar ning peale keetmist keera pannile kõik kokku. Kui praed teflonpanniga, siis ei ole vaja tilkagi õli.
Sama asja võiks ka hakklihaga teha.
Väga hää.
trennineiu
MemberMind aitasid viinamarjad ja TŠILLIPIPAR!!! Paned kasvõi paar kildu supi sisse seda pipart ja vaata, mis toimuma hakkab.
-
AutorPostitused