Skip to main content

trennineiu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 247 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Pulsivöö geel? #265268
    trennineiu
    Member

Nii, katsetasin tavalise kreemi ära – toimis väga hästi, tänud!

Nüüd avanes ka link….hehe, olen ka ise selle variandi peale muide mõelnud:)

in reply to: Pulsivöö geel? #265255
    trennineiu
    Member

Olen vööle tavalist kreemi pannud ja mul on niimodi väga edukalt töötanud.

See tavalise kreemi idee kõlab küll hästi, proovin kindlasti!

Kahjuks see farma link ei avane…

in reply to: Pulsikellad, mudelid ja müügikohad #265248
    trennineiu
    Member

Ei oma küll antud mudelit, kuid sellise hinna eest veekindel pulsokas on suht hästi saadud ju. Ise tahaksin ka veekindlat, just ujumise mõttes, aga Polaril ntx. sellise hinnaga veekindlat kella ma küll leidnud ei ole.

in reply to: Hommikusöök #263416
    trennineiu
    Member

Peale ärkamist klaas vett, see paneb ainevahetuse tõepoolest käima. Mõned joovad ka sidrunivett…ma isegi jõin vahepeal, aga tulemus olid punnid!

Poes müüdavad helbed jms. on tavaliselt suhkrut täis topitud. Meie teeme ise kodus omale hommikusöögisegu – suured kaerahelbed, pähklid, sihvkad, rosinad, siis maitseks võib sekka panna ka mingeid magusamaid helbeid. NB! Kaerahelbed röstida koos muuga, siis tuleb väga hea.

Mulle maitseb keefiriga süüa helbeid, tunnen, et keefir mõjub kõhu läbikäimisele väga hästi.

in reply to: Paljud teist solaaariumis käivad. #258275
    trennineiu
    Member

Kes solaariumi plaanivad minna, peaks enne oma sünnimärgid üle vaatama. Kas nahaarst lubab teile üldse solaariumi?

Näiteks minul on palju sünnimärke ning mõned neist sellised suuremad (kuigi healoomulised) ning arst keelas igasuguse päevitamise. Ei aita, kui sünnimärgi kinni katate, nahk saab UV doosi ikka.

Lihtsalt et ennetada nahavähki eks.

in reply to: Dieedinipid? #255350
    trennineiu
    Member

Mina peale mandlioppi sõin püreestatud kartuliputru, no sellist vedelat löga. Ja jogurtid ka. Uskuge, kui midagi muud süüa ei saa, siis see kartulilöga tundub maailma maitsvam toit! Kadus 4 kilo, aga loomulikult tulid need hiljem tagasi.

in reply to: kaalu kõikumine #253232
    trennineiu
    Member

Just, kaalukõikumine toimub kindlasti vee arvelt. Mõtle ise, kui näiteks täna kaalun 60 kilo ja ülehomme 61, siis ei saa see olla muust kui veest. Kilo rasva moodustamiseks on vaja umbes 7000 (või oli rohkem) kalorit ning sellise ajaga ei saa seda kilo niimoodi juurde saada ju!

Enne menstruatsiooni (PMS), esineb naistel kaalutõusu just vee ning tursete arvel.

in reply to: “Kaalust alla” TV3- st #252445
    trennineiu
    Member

Arvasingi, et võidab Andrus. Ingest oli kahju, et ta ainult lilled sai. Sest isegi teiste hulgast sai üks 10 000 ja siis üks finalistidest jäeti tühjade kätega…

in reply to: küsimus #252334
    trennineiu
    Member

See on ebanormaalne ja pealegi, sperma ei pidanudki midagi väga erilist sisaldama, mõned grammikesed valku jms ainult.

in reply to: leidsin hea valguallika #252105
    trennineiu
    Member

Ja tegemist võiks olla mis õliga?

Hmm, karbil kirjas, et lihtsalt taimeõli, jumal teab, milline täpsemalt.

in reply to: leidsin hea valguallika #252039
    trennineiu
    Member

See 185 grammi on koos õliga.

Ampser annab tuunikala õlis 100 grammi valgusisalduseks 23,8 grammi.

in reply to: leidsin hea valguallika #252034
    trennineiu
    Member

Jajahh, kuskil just kirjutas, et Turisti Eines on vähem liha kui kassi-koerakrõbinates

Leidsin lingi ka:

http://www.maaleht.ee/news/tarbija/tarbija…amp;l=wekspress

in reply to: Šokolaad. #251550
    trennineiu
    Member

Kui rasvasemat toitu süüa (tervislikke rasvu siis), siis ka magusaisu ei piina enam.

in reply to: Trenn ja söögiisud – kohutavad süümekad :( #247257
    trennineiu
    Member

valk – 1gr/kg ( Teie kaalu järgi )

rasv – 0.5gr/kg (Teie kaalu järgi)

süsivesikud – 3.7-4gr/kg (Teie kaalu järgi)

Justnimelt, minusugune 60 kilone peaks hakkama saama siis 30 grammiga rasvaga päevas…ampseriga olen vaadanud, et mina söön keskmiselt 70-80 grammi. Shapingutreener peaks pikali kukkuma!

Tegelikult tahtsin kirjutada seda, et see toitumise jutt võib ka treenerist täitsa oleneda. Mingid aastad tagasi tegin ka ise shapingut, minu treener käskis peale trenni juua klaas viinamarjamahla (koheseks taastumiseks) ning kui koju jõuan, siis valgurikast toitu. Enne trenni 3 tunni reeglit ei jälginud, siis oleksin trennis ära minestanud ma arvan.

Kui aga inimene tahab väga alla võtta ning treener, kes tundub siis kõige targem inimene, käsib toituda selle tabeli järgi, mis seal shapingu kodukal on, siis on inimesest kahju.

Alla võtab niigi, kui teed trenni ning sööd vähem, kui kulutad, st. alla peab võtma vaikselt aga stabiilselt. Ise kaotasin shapinguga 4 kuuga 8 kilo.

Ehk siis kriitikameelt shapingu toitumisreeglite osas.

in reply to: aasta treeningud #247171
    trennineiu
    Member

Jõusaalitreeninguid: 0

Rühmatreeninguid: umbes 160 korda

Rattasõitu: natuke alla 1000? km

Ujumist: ka midagi

Ei ole just palju, aga mulle piisab.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 247 total)