Skip to main content

trennineiu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 247 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Pidev väsimus- trennipuudus? #272032
    trennineiu
    Member

Mulle annab treening küll tohutult energiat juurde. Kõige hullem on mittemidagitegemine mu meelest. Mees mul trenni ei tee ja kurdab, et jube väss peal kogu aeg.

Paras kogus treeninguid annab energialaksu küll.

in reply to: Palavus – kuidas mõjub? #271185
    trennineiu
    Member

Eile tuli Õismäel mõnusat padukat, lõi õhu natuke värskemaks, öösel pidin isegi teki moodi asja peale võtma:)

in reply to: Jõusaaliriided ja muud spordiriided #271116
    trennineiu
    Member

Nii, vähemalt PUMA e-pood shippib Eestisse:)

in reply to: Palavus – kuidas mõjub? #270972
    trennineiu
    Member

Kuna täna tundsin töölt tulles, korteriuksest sisse astudes, et kui kohe midagi ei muutu, minestan ära (33 kraadi sooja toas+no air). Olin valmis juba nutma hakkama, ausalt. Siis tuli meelde, et kapis on raharöövel PUHUR. Panin põrisema ja naudin jahedamat õhku. Suva neist elektriarvetest:)

in reply to: Palavus – kuidas mõjub? #270865
    trennineiu
    Member

Tööl on OK olla, kuna jahutus töötab ning lisaks tõime tuppa ventilaatori. Kodus on toas 30 kraadi kuuma, peale minu mõjutab see ka minu kassi, kes roomab vaid mööda põrandaid ja keeldub kategooriliselt isegi jahedast rätikust…veekartlik:)

Peale selle on mul veel kurgupõletik, mille sain arvatavasti suurest temp. kõikumisest – kordamööda Prisma jääkülm vorstilett + õuetemp.

Kuum ilm mõjutab küll tegemisi, sellise ilmaga ikka õue trenni tegema ei suuda minna ja kodus ei saa midagi teha, kuna on nii palav ja lämbe. Ootan juba järgmist nädalat, siis pidi veidi jahedamaks minema. Spordiklubi jätan mõned päevad vahele, kuna tõbine niikuinii.

in reply to: Kes kuidas kasutab suvist aega? #270745
    trennineiu
    Member

Lõviosa ajast ikka töö ja trenn, nädalavahetuseti avastame Eestimaad.

in reply to: Punnis kõht #270709
    trennineiu
    Member

Ehk seedehäired? Kui süüa endale sobimatut toitu, siis on gaasid ja raskustunne jms platsis. Kas kõhukinnisus ei piina? Kõik need nähtused ajavad ka kõhu punni.

Kui kiiresti pugida, võib sama juhtuda.

in reply to: Jõusaaliriided ja muud spordiriided #270643
    trennineiu
    Member

Ei taha oksjonit:(

in reply to: Jõusaaliriided ja muud spordiriided #270641
    trennineiu
    Member

Tere!

Arvan, et ma pole ainuke, kes pole väga rahul meie spordipoodides pakutavaga…ühesõnaga peamiselt huvitavad mind aeroobikariided, sportlikud vaba-aja rõivad ning erinevad aksessuaarid (spordikotid jne).

Ühesõnaga, olen tuhlanud netis ringi ja leidnud päris häid e-poode, aga aga…Eestisse sealt tellida ei saa kahjuks.

Kas keegi siinkäijatest on avastanud mõne hea e-poe, mis puudutab spordikaupu ning mis võimaldaks ka Eestisse kaupa tellida? Oleksin väga tänulik!

in reply to: Rattasõit #267236
    trennineiu
    Member

Kui oled rattal õiges asendis, siis treenid jalgu, tuharaid, kõhtu ning selga.Tõepoolest, kui oled raskemal maastikul, siis pead ratta ja asendi hoidmiseks pingutama ka kerelihaseid.

in reply to: Miks? #266128
    trennineiu
    Member

Kunagi algkoolis sai ujumistrennis käidud, aga siis jäi see katki. No koolis kehkat tegin ikka hea meelega.

Ülikooli II kursusel (oli vist), lihtsalt tuli paari sõbrannaga mõte, et läheks, hakkaks trennis käima. Nüüd juba mitu aastat regulaarselt harrastatud.

Tänu lambist tekkinud mõttele hakata trenni tegema juhtusin kokku hea treeneriga, kes tutvustas ka tervislikku toitumist jms. Kaotasin u. 7 kilo, mis pole tagasi tulnud ega tule ka. Olen märgatavalt tugevam, eneskindlam, oma kehaga väga rahul. Hea on tunne, et jõuan ja jaksan, energiat on palju rohkem.

Rühi sain korda. Vanadelt piltidelt olen ennast vaadanud – küürakas, õudneeee, mõtlen alati.

Ehk siis ei olnudki alguses nagu otsest põhjust ega sundi, miks trenni hakkasin tegema, nüüd aga on mitu põhjust, miks aina jätkata:)

in reply to: sai:D #266035
    trennineiu
    Member

Eelista parem SAIBI, rukkijahust saia:)))

in reply to: Seljaprobleemid – lahendus? #265845
    trennineiu
    Member

Olen harrastanud regulaarselt pilatest ca. aasta. Alguses võib see trenn tunduda väga lihtne, vbl nagu et polekski trenn, kuid kui sellesse süveneda ning nö. kaasa möelda, siis on tegemist väga hea treeninguga. Selles trennis ei kaotata kaalu, kuid selja teeb nagu uueks.

Põhiline rõhk on nn. korsetilihastel (süvalihased), vaaganpõhjalihastel, seljal ning kõhul. Tehakse ka küljeseeriaid.

Mina sain pilatesest hea rühi ning tugevad kõhulihased.

Käin PlanetSpordis, kus see trenn on 2 korda nädalas, teisip. õhtul ja reede hmk poole. Üksikpilet klubisse on vist päris kallis.

Ei oska mingeid teisi kohti soovitada.

in reply to: huvitav lugu #209423
    trennineiu
    Member

Mulle ütles arst kunagi, et mul on üks õlg madalamal kui teine, ei tea, ise nagu aru ei saa.

in reply to: Pulsivöö geel? #265447
    trennineiu
    Member

Nii, täna panin siis pulsokale geeli, mis avaneb seal pharma lingis:)) Noh, mitte küll sama kaubamärk, aga seisis kodus kapis üks taoline. Igatahes, see tundub isegi parem, kui kreem. Sõitsin 4 tundi ja kell funkas ilusti.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 247 total)