trennineiu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennineiu
MemberPeaks olema küll, viimati mõõdetigi seal koormustestil. Enne testi oli natuke normist kõrgem-olin närvis natuke. Peale testi oli ok.
Ja mul ei ole sümptomeid, mis kõrgele vererõhule viitaks (uurisin asja). Mis puutub madalasse vererõhku, siis püsti tõustes, eriti hommikuti, on pea uimane, või käib ringi, siis läheb üle. Ja isegi toas olles, tihtipeale jalad-käed külmetavad. Ja palavas bussis püsti seistes, kui umbne ka on, kipun ära minestama.
trennineiu
MemberKoormustest on tehtud, võhm ja vastupidavus on head. Käisin u. 3 kuud tagasi, ehk peaks uuesti tegema.
trennineiu
MemberHmm, no natuke tundub, aga äkki ma kujutan ette? Mehe käest on mõttetu küsida, tema ütleb, et näen kogu aeg hea välja:)
trennineiu
MemberMina ka muidu üldjuhul võid vms. määrdeid ei osta, aga kuna mul käib aeg-ajalt vanaema külas, kes alati peale kartulisalati ka Taluvõid toob, siis söön seda. Vahel olen ostnud ka seda Rama Creme Bonjouri. Vorste ega viinereid ei söö, küll aga kalkunisinki ntx
trennineiu
MemberJah, 250-500 grammi nädalas kaalulangust pisi tervislik olema.
trennineiu
MemberMinul on võhm paranenud oluliselt tänu regulaarsele spinnitrennile (kaks korda nädalas vähemalt). Olen spinningus käinud 5 kuud ja vahe eelnevaga on märgatav:)
trennineiu
MemberNo aga kui sul on trennipäev, siis ju kulutad ka rohkem. Arvan, et keha pidevas energiadefitsiidis hoidmine lõpeb mingi hetk lihtsalt ülesöömisega (igasuguste heade ja rasvaste-magusate asjadega näiteks).
Olen tähele pannud, et kui söön veidi rohkem igapäevaselt ning maiustan natuke ka, siis pole enam nii, et mingi hetk lööb nälg”pähe” ja õgiks ei tea mida ei tea kui palju sisse.
trennineiu
MemberKas 1300 kalorit kuidagi vähe pole? Ja vaata, et toitumine liiga ühekülgseks ei muutu.
trennineiu
MemberMina olen ka tossudega, aga aeg-ajalt lasen tossude sisse spets. pihustit, mis ei lase jalatsitel haisema minna, kuigi sokid on ikka märjad, kui trenni lõpetan (eriti, kui tulen spinnist või aeroobikast). Hetkel kasutan lavendlilõhnalist pihustit. Ja ega muu ei aita, kui tuleb sokke pesta:)
trennineiu
MemberSattusin juhuslikult korduse peale, nüüd näen ka ära.
trennineiu
MemberKahjuks ei saanud vaadata, aga kunagi oli analoogne saade -Maailma tugevaim poiss. Seal ka, tundus mulle, elasid vanemad oma komplekse välja.
trennineiu
MemberHeh, eelmine vastus oli päris hea
trennineiu
MemberNo tund oli selline, et 10 mintti soojendust ja siis hakkas pihta- minut püsti, koormus peal, siis veel koormust, minut sadulas, küll koormusega ja ilma jne. Igatahes, võrreldes tavalise spinniga olime praktiliselt ikka kogu aeg püsti ja koormusega.
trennineiu
MemberPruun riis pidi kasulikum olema kui valge, sest on koorimata. On küll kallim, aga huvitava maitsega. Tatar on ka kasulik ja annab vähe kaloreid ka.
Ma arvan, et kõike võib süüa mõistlikus koguses.
trennineiu
MemberOled vasakukäeline?Võibolla on vasak käsi lihtsalt tugevam.
Proovi suuremaid raskuseid.
E: Kuna sa treeninguid alustasid? Vb vasakul käel polegi lihast, mis valutaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mul endal oli algul nii, kui jõukas käima hakkasin.Ei ole vasakukäeline. Trenni olen teinud aasta. Ja kui ma oma pisitriitsepseid
??:”> pingutan, siis näevad nad ühesuurused välja ja ükskõik, kas kasutan väiksemat või suuremat raskust, tulemus on sama, nagu kirjutasin.AutorPostitused