Skip to main content

trennineiu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 247 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kui kiiresti peaks rasvaprotsendis muutus tekkima? #112603
    trennineiu
    Member

No mina võtsin kuu ajaga u. paar kilo alla ja siis ka paar%vähenes.

in reply to: Millest mõtlete treeningu ajal? #112161
    trennineiu
    Member

Üldiselt üritan ikka muusikale, tehnikale jms. keskenduda, kuigi vahel tulevad ka argipäeva mõtted pähe. Siis kohe peletan need eemale:)

in reply to: jooksmine #112063
    trennineiu
    Member

Kui ma siin eelmine kevad (jah, ei viitsi enam jooksmas käia), jooksma läksin hommikul, siis jõin klaasi viinamarjamahla enne jooksu, võttis suure nälja ära. Aga ma ei jooksnud ka kaalulangetamise eesmärgiga, kuigi ei kujuta hästi ette täitsa koriseva kõhuga jooksmist.

in reply to: 1 kuuga vormi..?? #112039
    trennineiu
    Member

No kuu ajaga nüüd perfekt vormi ei saa kohe kindlasti. Ja kui mingeid imedieete ja palju trenne teha, siis kurnad ennast lihtsalt üle ning kaotatud kilod tulevad ka tagasi.

Ega midagi, läbimõeldud toitumine ning korrapärane, enda keha vajadustele vastav treening toovad püsiva tulemuse. Visalt, kuid kindlalt.

in reply to: Pulsikellad, mudelid ja müügikohad #110791
    trennineiu
    Member

Väljendusin valesti, ka rindkere ümber on tegu, et see maha ei libiseks.

in reply to: Pulsikellad, mudelid ja müügikohad #110772
    trennineiu
    Member

Jah, aga olen keskkohast nii peenike, et isegi koormustesti ei saanud normaalselt teha- vöö liiga suur.

in reply to: Pulsikellad, mudelid ja müügikohad #99314
    trennineiu
    Member

Ostaks ka pulsikella, aga mulle ei meeldi see vöö, mis ümber rindkere läheb. Kardan, et see kipub tunnis oma kohalt nihkuma. Olen trennis näinud, et kui ntx. venitame, siis on see vöö puusadele libisenud.

in reply to: ikka vormi:) #110469
    trennineiu
    Member

Kapsel ja toidulisand üksi sind saledamaks ei tee, võid selles kindel olla. Tuleb muuta oma toitumisharjumusi ning korrapäraselt treenida. Jõusaal on kindlasti abiks (kuigi ise ma kahjuks eriti ei viitsi jõusaali teha), spinning pidi ka hästi rasva põletama.

Jõudu:)

in reply to: Bono kohuke #109648
    trennineiu
    Member

Kuskilt artiklist lugesin kord, et üks kohuke sisaldab kolm lusikatäit suhkrut ja ka palju rasva. Nad on küll maitsvad, kuid üldsegi mitte tervislikud.

in reply to: Kindad #108637
    trennineiu
    Member

No mina näiteks kasutan neid spinnis, sest seal käed higistavad küllaltki palju ja käed kipuvad sarvedelt ära libisema. Kinnastega ikka palju mugavam.

in reply to: Trennis hakkas paha #108383
    trennineiu
    Member

Heh, teatud naiste päevade eripära oli ka jah

in reply to: Murumets – 3 koht!!! Arnold Strongman Classic´ul #108341
    trennineiu
    Member

Õnne

in reply to: Kaalulangetus + trenn #108225
    trennineiu
    Member

See eelnev toitumissoovitus on shapingu oma.

in reply to: abivahendid #107929
    trennineiu
    Member

No kui ikka trenni edasi teha korralikult ja õieti toituda, siis ei tohiks midagi tagasi tõmbuda

in reply to: ikka need reied #107928
    trennineiu
    Member

Teen regulaarselt spinni ja olen tähele pannud, et reite kuju on paremaks muutunud. Ja loomulikult jalad on tugevamad kui enne (jõusaali ma ei tee). Kusjuures, hea on see, et reie ümbermõõt on samaks jäänud.

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 247 total)