trennineiu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennineiu
MemberHm, äkki lased eriarstil üle vaadata?
Kui väike olin, ütles arst, et mul on üks õlg madalamal kui teine. Aga siis olid rühiprobleemid ka, nüüd olen trenniga neist lahti saanud. Ise küll aru ei saa, et üks madalamal oleks. Ehk on kaasa sündinud.
trennineiu
MemberPalju palju õnneeee!!!
trennineiu
MemberKäin ka Pilatese trennis, sealne hingamine ning head lihtsad harjutused lõdvestavad nii keha kui vaimu.
Muidu… laupäeva õhtuti paar pokaali head veini heas seltskonnas (veinid on väikest viisi ka hobiks)
trennineiu
Member5 trenni tundub tõesti palju, kurnad ehk end sellega ära. Kui mul endal kaalulangetus periood oli, siis käisin regulaarselt kolm korda nädalas trennis+ toitumine juurde muidugi. Ning ka praegu kolm korda nädalas. Tähtis on ju järjepidevus.
Ma ei kujuta ette, et peaksin 5 korda nädalas spinnis käima.
trennineiu
MemberMa ka liitusin:)
trennineiu
MemberHm, kui ma orkutis otsingusse panen fitness.ee (siis kommuunide seast otsin), siis ta ei anna resultaati… Tahaks liituda muidu.
trennineiu
MemberNeed poe omad, igasugused pihvid jms. on ainult ühed rasvaplönnid ning liha on neis vähe. Täna just vaatasin ühtesid kalkunikotlette vms. rasva 23 grammi. ehem.
trennineiu
MemberEga ei kujuta ette, et peale kõva pidu peaks järgmine päev trenni minema.
Ise joon veini, laupäeva õhtuti pokaal-paar.
trennineiu
MemberJoon ka 2.5 % piima, kuigi olen ostnud ka 1.5st. Muidu jooks ehk maapiima, aga maal tädi alati hoiatab, et ega linnainimese kõht ei kannata rammusat maapiima:) Nii et panen seda maal olles vaid tilgakese kohvi peale.
Mis puudutab aga teisi piimatooteid, n. jogurteid, siis söön neid hea meelega, kuigi üks miinus neil on- need on niiii magusaks tehtud, et vahel läheb lausa süda pahaks ja igasugune isu kaob ära. Ükskord lausa nautisin maitsestamata jogurtit:)
Pudingid maitsevad nagu liim.
Muidu lemmikud on Ekstra kodujuust hapukoorega, kindlat jogurtilemmikut ei ole.
trennineiu
MemberÜliõpilane, aga suveks lähen Parex panka juristi praktikandiks:)
trennineiu
MemberSain tehtud:)
trennineiu
MemberEi näe jah, ainult must taust ja valged kohad. Ma proovin korra Exploreriga, äkki Mozilla ei lase vaadata.
trennineiu
MemberEt ongi selline, ilma küsimusteta?
trennineiu
MemberMulle maitseb Ekstra hapukoorega kodujuust, kuhu pressin sisse küüslauku:)
trennineiu
MemberEndal oli sama lugu. Kui kangil oli 10-12 kilo, siis oli kõik ok, nii kui 15 kilo, siis hakkas selg tunda andma. Jätsin katki, sest kas siis on hea vanast peast seljahädade käes vaevalda?
-
AutorPostitused