trennineiu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennineiu
MemberMinu lemmik on Ekstra kodujuust hapukoorega, valgusisaldust peast ei mäleta, aga ma arvan, kuskil 17-18% Rasvasus 6 %
Siis loomulikult kanafilee ka.
trennineiu
MemberSellest ma aru ei saa miks kaalujälgijad banaani kardavad. Viinamarju pidid ka kartma. Kui mina kaalulangetusega tegelesin, siis sõin peaaegu iga päev banaani. Ja praegu söön ka teda vahepalaks või peale trenni.
trennineiu
MemberNõus Heheega, igasugused äärmuslikud dieedid ei mõju. Pärast on sul jube isu kõikse hea ja parema järele ja kaotatud kilod tulevad tagasi.
Ikka tasakaalustaud toitumine ja regulaarne treening aitavad kaalu alandada ja hoida.
trennineiu
MemberVeidike eemal kesklinnast, aga Planetsport, alates 2 eluaastast saab lapse lapsehoidja juurde jätta.
trennineiu
MemberLiha ja kartulit ja eriti veel kaste ka sinna otsa-ka ei soovitata süüa koos.
Mul on näiteks jubedalt raske ja paha olla, kui seda kombinatsiooni tarbida, seetõttu eelistan kartuli asemel tatart.
trennineiu
MemberPole see midagi nii palju, kui sulle tundub. Olen ka vahel huvi pärast arvutanud, et palju siis päevas kokku tuleb kaloreid. Toitun muidu tervislikult, söön ikka enam-vähem kõike, vahel maiustan
trennineiu
MemberÜldiselt olen mina igasuguste kreemide-geelide osas umbusklik. Tegin ise katse ka, kuna olen sportlik, toitun tervislikult jne, siis määrisin miski üle kuu aja üht uut tsellukreemi, mida ka hiljuti igal pool reklaamis. Ja tulemus oli 0.
Kaldun arvama, et raha raiskamine.
trennineiu
MemberKäisin ise pikka aega seal shapingus, aga seal ka kõhutantsu trennid:)
trennineiu
MemberSelles suhtes respekt, et nad näevad kindlasti palju vaeva, et sellist tulemust saavutada ja hoida, aga mis puutub nägudesse, siis see on suht karm… ei meeldi. Aga pole midagi parata, palju loota, et sellise keha juures nägu kena naiselik püsiks.
juuli 7, 2007 at 4:24 p.l. in reply to: Süsivesikud, suhkur-jahu-malto-glükoos-fruktoos, GI, glycemic load #119049trennineiu
Memberhttp://www.healthilife.ee/raamat/sysivesikud.html
Leidsin sellise lingi, ehk on abi:)
trennineiu
MemberEks see on ikka tahtmises kinni-see, kes tahab saada saledaks ja tervemaks, see ka saab seda! Mõnel võibolla võtab see veidi enam aega, kui teisel, kuid olen kindel, et hea tahtmise ja järjekindluse korral saab üle igast mäest!
Mind ajab isiklikult närvi see jutt alati, et “oh, ma võtsin peale rasedust 20, 30 kilo juurde”. Ega need kilod õhust ei tule ikka küll ning tervislik on raseduse ajal juurde võtta 8,5 kuni 12 kilo (kui õigesti mäletan, lugesin mingit raseduse brošüüri). Rase naine vajab päevas VAID u. 300 lisakalorit, rõhku tuleb panna vitamiinidele, mitte arutule õgimisele, mis siis, et isu võib piinata. Aga eks see nagu trenni puhul ole, kes on tahtejõuetu, ei peaks ennast hakkama välja vabandama , vaid tuleb enda kallal tööd teha.
trennineiu
MemberTäpselt, pead muutma oma toitumisharjumusi. Ja mitte ainult ajutiselt, vaid kogu eluks, kui tahad saavutada tulemusi ning ka neid hoida. See võib tunduda võimatuna, aga usu mind, kui juba teatud harjumused on sees, siis on raske neist vabaneda:)
Kui toitumine korras pole, siis ära looda ka tulemusi…
Pealehakkamine on pool võitu!
trennineiu
MemberEks seal rasva päris palju, see ju paneeritud ja praetud kõvasti.
Heh, mina arvasin enne, et kiievi kotlet pole ka midagi hullu, et kanaliha ja mis see natuke võid seal sees ikka… Aga vaatasin kaloriarvutit ja oioioi, enam ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nojah, eks vahest võib, aga mul oli see muutunud juba regulaarseks.trennineiu
MemberOlen ka näinud seda mitu korda, eile vaatasin algust ja siis jäin magama.
Aga mis puutub räpmstoitu (MacDonalds, Hesburger), siis söön seda u. kord vast poole aasta jooksul. Toitumisharjumused on sellised, et ei käi lihtsalt tihedamini.
trennineiu
MemberKaldun arvama, et jrx-il on õigus. Peab oma hirmudele vastu astuma, ükskõik, kui paha ka poleks ning need võitma.
AutorPostitused