trennineiu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennineiu
MemberHinga ettevalmistuseks sisse ning pingutuse ajal sügavalt ning pikalt välja. Hinge ära kinni hoia.
trennineiu
MemberEndal oli sama lugu, kui alustasin Power Pilateses uute staatiliste harjutustega. Ikka niimoodi võttis kõhu värisema, et lausa koomiline. Enam pole seda täheldanud.
trennineiu
MemberSalatitesse ja vahel ka leiva peale kasutan külmpressitud oliivõli (Borges Extra Virgin). Mulle väga maitseb see!
Kui teen praetud toitu, mida teen harva, siis kasutan tavalist Risso rapsiõli. Külmpressi oliivõli teadupärast praadimiseks ei sobi. Sobib siis, kui teda on mingi teise õliga segatud.
Olen teinud ka kalamaksaõli kuuri, peaks vist uuesti tegema…Minu meelest ei ole nendel tänapäeva kalaõlidel üldse paha maitse, aga vanasti oli vist üks paha maitsega värk küll nagu olen kuulnud.
trennineiu
MemberMina ostsin ükskord kuivatatud? vinnutatud? juustu, maitses täpselt nagu liha;) Päris hea oli.
trennineiu
MemberHm, lisaksin juurde ka veel kuivatatud banaane ning pähkleid, nämm:)
trennineiu
MemberMulle ka väga maitsevad nn. viie minuti munad, ehk siis poolkõvaks keedetud. Aga ei julge poemune niimoodi süüa, on ju olnud küll siin uudiseid, et Talleggis salmonelloos jne.
Ainult kui maal käime ja oma kodukanade mune toome, siis maiustan täiega:)
Parem mitte riskida ma arvan…
trennineiu
MemberMa arvan ka, et kui süüa see tükk pekki ja juua õli peale, et kohe kilo rasva sellest juurde ei tule…
trennineiu
MemberHommikul klaas vett tühja kõhu peale, sidrunit võib ka sisse pigistada, süüa 4-5 korda päevas, vahepalad on tähtsad, süüa mitte palju korraga.
trennineiu
MemberJaa, meie ostsime ka sealt mehele ülikonna Rocca al Marest , see Beterburskaja… Seal on küll minu arust hea valik.
trennineiu
MemberKusjuures, kui mina siin oma kaalu korrigeerisin regulaarse trenni ja tervisliku toitumisega, võtsin alla 8 kilo. Nüüd kaalun 177 cm juures 59-60 kilo. Vähem nagu ei tohikski enam…aga väiksed sangad on ikka alles HAHAHA. Kuna grammigi enam alla ei lähe (olen proovinud), siis las nad olla. Mees ütles, et ongi hea, kui liiga kondine pole, et natuke naiselikkust ei tee paha
trennineiu
MemberSoolatüükaid põhjustab papilloomviiruse teatud tüvi.
Endal oli ka probleem nedega varajases pubekaeas, kõik tallaalused olid täis. Siis proovisin mingeid plaastreid, ei tea, kas nendest, aga kadusid üleöö ja siiamaani pole ühtegi tulnud (u. 8-9 aastat tagasi sellest).
trennineiu
MemberAppi, kui koomiline!
trennineiu
MemberMina tegin. Pannakse sulle pulsivöö külge, mis on arvutiga ühenduses, st. treener näeb su südametööd jms. ekraanil, samal ajal, kui rattal väntad. Ei mäleta, kui kaua väntamise aeg oli, aga no kuni sinnamaani, kui su pulss on kuskil 160 kanti. Siis programm arvutab su näitajate põhjal välja su vastupidavuse ja hapnikunäitajad, keskmise rasvapõletustsooni pulsi.
Rasva% mõõdetakse ka, treener hindab seda.
trennineiu
MemberJah, veepuudus võib tulla, kui kõht krooniliselt lahti on.
trennineiu
MemberTeen enamasti kiirkaerahelbeputru, maitseb ka rukkihelbepuder, kaerahelbepuder kaerakliidega, tatar. Nordicul on nii palju neid erinevaid, keevad ruttu ja maitsevad head.
Aga olen ka kuulnud, et kaerahelbe puder pidi vist kõige kasulikum olema
AutorPostitused