Skip to main content

trennineiu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 247 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõhulihased ja hingamine #129153
    trennineiu
    Member

Hinga ettevalmistuseks sisse ning pingutuse ajal sügavalt ning pikalt välja. Hinge ära kinni hoia.

in reply to: Väriseb #129145
    trennineiu
    Member

Endal oli sama lugu, kui alustasin Power Pilateses uute staatiliste harjutustega. Ikka niimoodi võttis kõhu värisema, et lausa koomiline. Enam pole seda täheldanud.

in reply to: Kokandushuvilistele õlidest #128031
    trennineiu
    Member

Salatitesse ja vahel ka leiva peale kasutan külmpressitud oliivõli (Borges Extra Virgin). Mulle väga maitseb see!

Kui teen praetud toitu, mida teen harva, siis kasutan tavalist Risso rapsiõli. Külmpressi oliivõli teadupärast praadimiseks ei sobi. Sobib siis, kui teda on mingi teise õliga segatud.

Olen teinud ka kalamaksaõli kuuri, peaks vist uuesti tegema…Minu meelest ei ole nendel tänapäeva kalaõlidel üldse paha maitse, aga vanasti oli vist üks paha maitsega värk küll nagu olen kuulnud.

in reply to: Snäkid Eesti vs Inglismaa mängu ajal? #127735
    trennineiu
    Member

Mina ostsin ükskord kuivatatud? vinnutatud? juustu, maitses täpselt nagu liha;) Päris hea oli.

in reply to: Müsli #127581
    trennineiu
    Member

Hm, lisaksin juurde ka veel kuivatatud banaane ning pähkleid, nämm:)

in reply to: Toored munad #127576
    trennineiu
    Member

Mulle ka väga maitsevad nn. viie minuti munad, ehk siis poolkõvaks keedetud. Aga ei julge poemune niimoodi süüa, on ju olnud küll siin uudiseid, et Talleggis salmonelloos jne.

Ainult kui maal käime ja oma kodukanade mune toome, siis maiustan täiega:)

Parem mitte riskida ma arvan…

in reply to: mitu kalorit on kilo keharasva? #125216
    trennineiu
    Member

Ma arvan ka, et kui süüa see tükk pekki ja juua õli peale, et kohe kilo rasva sellest juurde ei tule…

in reply to: Ainevahetuse kiirendaja #124513
    trennineiu
    Member

Hommikul klaas vett tühja kõhu peale, sidrunit võib ka sisse pigistada, süüa 4-5 korda päevas, vahepalad on tähtsad, süüa mitte palju korraga.

in reply to: Ülikond jõulisele kehaehitusele #124457
    trennineiu
    Member

Jaa, meie ostsime ka sealt mehele ülikonna Rocca al Marest , see Beterburskaja… Seal on küll minu arust hea valik.

in reply to: Puusade juurest.. #124448
    trennineiu
    Member

Kusjuures, kui mina siin oma kaalu korrigeerisin regulaarse trenni ja tervisliku toitumisega, võtsin alla 8 kilo. Nüüd kaalun 177 cm juures 59-60 kilo. Vähem nagu ei tohikski enam…aga väiksed sangad on ikka alles HAHAHA. Kuna grammigi enam alla ei lähe (olen proovinud), siis las nad olla. Mees ütles, et ongi hea, kui liiga kondine pole, et natuke naiselikkust ei tee paha

in reply to: Soolatüügas #124033
    trennineiu
    Member

Soolatüükaid põhjustab papilloomviiruse teatud tüvi.

Endal oli ka probleem nedega varajases pubekaeas, kõik tallaalused olid täis. Siis proovisin mingeid plaastreid, ei tea, kas nendest, aga kadusid üleöö ja siiamaani pole ühtegi tulnud (u. 8-9 aastat tagasi sellest).

in reply to: mis arvate sellisest aparaadist? #123978
    trennineiu
    Member

Appi, kui koomiline!

in reply to: Fitness-test #123552
    trennineiu
    Member

Mina tegin. Pannakse sulle pulsivöö külge, mis on arvutiga ühenduses, st. treener näeb su südametööd jms. ekraanil, samal ajal, kui rattal väntad. Ei mäleta, kui kaua väntamise aeg oli, aga no kuni sinnamaani, kui su pulss on kuskil 160 kanti. Siis programm arvutab su näitajate põhjal välja su vastupidavuse ja hapnikunäitajad, keskmise rasvapõletustsooni pulsi.

Rasva% mõõdetakse ka, treener hindab seda.

in reply to: kõhulahtisus #123242
    trennineiu
    Member

Jah, veepuudus võib tulla, kui kõht krooniliselt lahti on.

in reply to: Hommikune puder #121060
    trennineiu
    Member

Teen enamasti kiirkaerahelbeputru, maitseb ka rukkihelbepuder, kaerahelbepuder kaerakliidega, tatar. Nordicul on nii palju neid erinevaid, keevad ruttu ja maitsevad head.

Aga olen ka kuulnud, et kaerahelbe puder pidi vist kõige kasulikum olema

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 247 total)