trennineiu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennineiu
MemberKõigepealt head uut aastat kõigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pean siin vaikselt plaani Polari pulsikella omale soetada. Muidu treenin keskmiselt kolm korda nädalas, ehk siis aeroobika ja jõutreening, vahel ka ujun. Seega võiks pulsikell kohanduda minu vajadustele ning olla ka veekindel.
Liigub siin inimesi, kes sarnaselt teenivad nagu mina, millist mudelit teie kasutate ning kas olete rahul? Orienteeruva hinna võite ka siia panna, kui meeles on.
Muidu ma uurusin sellist mudelit nagu f11, on kellelgi selline?
Tänud ette igasuguse info eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennineiu
MemberLoomulikult pole hilja, tubli, et tahad ennast kätte võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimese asjana peaksid toitumise korda saama, toitumiskava on väga hea selleks. Kuid sul peab olema tahtejõudu, et asi toimiks. Kui liiga palju patustad toiduga, siis ei pruugi ka tulemus tulla. Aga kui juba harjud tervislikult sööma, siis nii jäädki seda tegema, usu mind.
Ja kombineeri lihastrenni aeroobsega, võiksid käia kolm korda trennis (algul kindlasti vähem, sest kui üldse pole mingitki treeningut teinud, võib alguses raske olla).
Usu mind, see kõik on seda väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennineiu
MemberNo hommikuks näiteks müslit piima või jogurtiga, või muid helbeid (kuid jälgi helveste paki peal nende suhkrusisaldust).
trennineiu
MemberIlusaid jõule!
trennineiu
MemberPlanetSport, tsekka nende kodukat http://www.planetsport.ee
trennineiu
MemberKasvab jah, aga mina lükkan need küüneviiliotsaga tagasi, kui maniküüri teen. Ei usu küll, et toidust vms., see lihtsalt on sinna loodud, ma arvan.
trennineiu
MemberTundub tõesti mingi nahaärrituse moodi. Aga proovi, ära võta toidulisandit, vaata, kas kaovad ära. Kui hiljem uuesti võtad ja laigud tulevad, siis on teada, millest need tulevad.
trennineiu
MemberMa pole küll spetsialist, kuid arvan, et õige tehnika mängib ujumise ja lihaste väsimise vahel suurt rolli. Saan tuua näite enda peal: kui ujun konna ilma veealuse hingamiseta, st. pea kogu aeg vee peal, siis peale paari otsa ujumist on kael, õlad ning käed tervikuna, kaasa arvatud ülaselg nagu täiesti krampis ja pinges. Kuid kui ujun 1000 m, mis on minu norm, õige konna tehnikaga, ei ole mingisugust probleemi. Korrektse vette hingamisega saavad lihased ju ka enam hapnikku.
trennineiu
MemberKüsimus gmasterile:
Kui saladus pole, siis millist õunamahla täpsemalt kasutad? Poes neid ju 100 erinevat varianti? Täismahla, konsentraadist tehtud mahla? Suhkruga, suhkruta?
trennineiu
MemberMinule tundub ka täitsa ok.
Loomulikult pead ilusti toitumist jälgima, muidu pole kasu ning kaal ei lange.
Tean, mida räägin, ise kui alustasin trennitegemisega (3 korda nädalas), jälgisin ka hoolikalt toitumist, muidugi vahepeal patustasin ka, kuid energiakulutus peab sul olema suurem, kui sisse sööd.
Kui kaal ilusti langeb ning kui on saavutatud soovkaal, on minu arust seda küllaltki lihtne hoida, sest:
1. Oled harjunud uute toitumisharjumustega
2. Oled harjunud trenni tegema
3. Parem on ju olla ilus ja vormis, kui vormist väljas
trennineiu
MemberPlanetspordis on ka
trennineiu
MemberIse joon vett, mille sisse segan paar lusikat Isostari pulbrit (sidruni oma). Annab hea hapuka maitse ja süsivesikuid ka natuke
trennineiu
MemberMärgiks veel, et kui ujud konna, siis kindlasti õige hingamisega, ehk siis käte tõmbel keha vastu pea veest välja, õhk sisse, käed ette, pea vee alla, hingad välja. Miks nii, sellepärast, et kui hoiad pead kogu aeg vee peal, jäävad kael ja õlad pingesse. Proovi ise, on kohe tunda.
Vee all välja hingates suru õhku nii suust kui ninast välja. Ujumistrennis tegime alati harjutusi selleks tarbeks. Ikka vee peale ja uuesti vee alla…proovi nii 10 -20 korda, küll välja tuleb.
Mul mees ka alati kurdab, et vesi läheb ninna, mul küll pole kunagi läinud. Aga eks kõik algab õigest tehnikast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennineiu
MemberMina suvel treenisingi nii, et kaks korda nädalas ratas (2 tundi kestis minu ring siis) ja kaks korda tegin pilatest klubis.
Proovi ntx kaks korda ratast ja siis tõstmistrennid juurde (mitu korda nädalas seda teed?) vaata, kuidas on, sest minu arvamus on, et mõni päev peab puhkamiseks ka jääma:)
trennineiu
MemberNo jalgrattasõit on ju iseenesest väga hea aeroobne trenn, oleneb ka, kui palju sa iga päev siis sõidad. Suvel oli mul ka rattahullus, minu trenn oli kuskil kaks tundi pikk, keskmine kiirus ei olnud väga suur, u. 20 km/h. Kuid iga päev ma sõita ei jaksanud. Jaksanud tegelikult ei ole hea sõna, sest võhm on mul hea, pigem nagu keha ütles, et ei, täna puhkame või teeme midagi muud.
Samas mul täditütar on selline aktivist, et sõitis siin iga päev ca 80 km + rühmatreeningud ka veel…
Lähtu sisetundest, kui ikka keha ütleb, et ei jaksa, ei taha, siis ära punni.
AutorPostitused