trennineiu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 2, 2012 at 7:23 e.l. in reply to: Kuidas ja kas üldse mõjutab pingeline töö energia põletamist? #89628
trennineiu
MemberÄkki on nii, et kui päev otsa ringi rapsid, ei ole aega lihtsalt süüa korralikult? Ja kontoris saab ju teha tööd nii, et istud kogu aeg laua taga või sebid ringi kogu aeg (jooksed kabinettide-printerite vahet).
trennineiu
MemberMõõdud tunduvad nagu samad olevat. Samas olen kaalunud nüüd erinevate kaaludega ja kõik näitavad erinevaid numbreid:)
Aga ütlesid, et Sul oli kaalukõikumine lausa 5 kilo. Kas riided jäid vahepeal siis suureks:)?
trennineiu
MemberJap, mul läks ka Sire kohe hallitama. Ostsin, kuupäev ei olnud ka kohe kukkumas ning sai oli megapehme. Sain paar viilu süüa, kui järgmisel hommikul pidin kõik ära viskama. Äkki peaks külmkapis hoidma?
trennineiu
MemberRademar, Sportland ja Hawaii-s ei ole kahjuks, käisin täna vaatamas.
jaanuar 30, 2012 at 1:50 p.l. in reply to: Toitainete kvaliteet ja mõju lihastele – Hesburger, mcdonalds vms #235801trennineiu
MemberJa tavalise coca asemel saab ju coca lighti võtta, kuigi ega suhkruasendajad ka vist väga tervislik kraam ei ole. Aga vähemalt ei sisalda kaloreid:)
trennineiu
MemberOlen annetanud Kasside Turvakodule, sealt on võetud ka kiisu.
trennineiu
MemberMõjutab ikka. Kui liiga täis kõhuga trenni teha, on pulss kohe kõrgem. Eile näiteks läksin sisuliselt kohe peale hommikusööki rattaga sõitma ja pulss läks lihtsalt kohe 150 ja nii no ja muidugi ebamugav jne.
Sõidu lõppedes, kodu juures tuli tunne, et nüüd võiks hakata trenni tegema jälle, ju oli siis piisavalt seedunud.
Aga vahel juhtub lihtsalt, et trenni ajaks kas kõht liiga täis või tühi (seda viimast muidugi lihtsam parandada)
trennineiu
MemberMa usun, et miski 80-90% kaubanduskeskuste toiduosakonnas olevatest toodetest ei kuulu mul s88davate nimistusse… regulaarselt. …ja ma kyll ei tunne, et ma millestki ilma j22n seet6ttu.Nii v6i naa on meil ymber saasta, millega lihtsalt keha peab toime tulema.
Absoluutselt nõus! Järjest enam avastan, et see või too asi ei kõlba süüa…
Aga tervislikult toitumine/treening muutub eluviisiks, ära muretse;) Ja ma arvan, et ma ei pane puusse, kui ütlen, et enamus siin foorumis käijatest nö. patustavad aeg-ajalt toiduga – ega kogu aeg ei saagi keelata. Aga see ei tähenda, et korraga tahvli šokolaadi vms ära sööd. Sööd oma paar tükikest ja asi ok.
trennineiu
MemberNo taastumise mõttes peaks ikka midagi võtma, täiesti ilma söömata kuni hommikuni? Minul ka kohe peale trenni ei ole väga isu, tavaliselt söön umbes tunni aja möödudes, siis on tahan küll süüa. Olen tähele pannud, et isu sõltub ka trenni intensiivsusest. Kui on olnud raskem trenn, siis ei suudaks küll midagi kohe sissa pressida, pigem ootaks.
trennineiu
MemberTeadmiseks ka Tallinna inimestele: uuenenud Kristiine Prismas lausa eraldi tuunikalakonservide lett, suur valik igasuguseid. Positiivne avastus tuunikala karrikastmes:)
aprill 27, 2011 at 7:37 e.l. in reply to: Ei puutu küll absoluutselt antud foorumi eripäraga kokku, kuid kas keegi teab #299599trennineiu
MemberKas liiva mitte suurematest ehituspoodidest saada ei ole? Vähemalt Tallinna Rautakeskos on küll kunagi silma jäänud.
trennineiu
MemberEks kalorikulu ju oleneb ju sinu pikkusest, kaalust, sõidukiirusest, pulsisagedusest jne.
Enda peal võin öelda, et sõidan korraga tavaliselt 30 km, aega läheb 2 tundi (sõit toimub rattateedel, seega väga kihutada seal ei saa) ning kaloreid kulub keskmiselt 800. Pikkus 178, kaal 60. Kuid mõnel päeval kulub 500 kalorit sama distantsiga, jahedama ilmaga näiteks, kus pulss ei tõuse väga vms.
Kõige kindlam viis: soeta pulsikell:)
trennineiu
MemberPikkus: 178
Kaal: 60
Vanus: 25
Hetkel eesmärgiks saada jõudu juurde jõusaalist:) Juba vaikselt tuleb:) Muidu olen rohkem aeroobne trennitaja.
trennineiu
MemberMa sain magusaisust lahti kui hakkasin regulaarselt toituma + hommikuti rasvane omlett muna ja juustugaJaa, nõustun kirjutajaga: rasvade tarbimine hoiab magusaisu kontrolli all (no ikka eelistada häid rasvu).
trennineiu
MemberAkne? Kusjuures see ei pea tingimata näol avalduma, võib ka vaid seljal. Selline vanus ka – 18, täitsa vabalt võib akne välja lüüa. Stress jms võib mõjutada väljalöömist. Kui ikka hakkab avalduma, võib arstile näidata ja kaaluda akne varianti. Ravi on pikaajaline küll, aga aitab. Mina määrisin ikka mitu kuud rohtu, enne kui puhtaks sai.
AutorPostitused