trennihull
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
trennihull
MemberJah ega mul endal ka üle 115 ei tõuse pulss seal ratta seljas niisama vändates, aga kui lisada koormust ja sõita erinevaid sõiduasendeid- näit: püstine asend, madal sõiduasend(keha ettepoole kallutatud, tagumik sadula kohal) või siis istudes suurem koormus.
Mudugi ei tea kui suuri lihaseid tahad, kui ei taha suuri, siis jälle liiga suure koormusega ei tohi sõita, jalg ei tohi täis minna, aga saab ka kerge koormusega kõike teha- ise just nii teengi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennihull
Memberpäris lühikesed mehed meil siin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jah, muskel ruulib
Memberkui sul on keegi tuttav, kes tegeleb GNLD’ga, siis osta sealt omega 3!!!
Kaup on kvaliteetne ja saad 100% garantiid, kui see sulle midagi halba teeb, aga see on viimane asi mida karta
MemberE-vitamiin.
Ja kui tõsine su probleem on???
Vbla võiks minna nahaarstile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise suuremast probleemist sain abi tablette kasutades, sest kreemid mulle ei sobi, need mis retseütiga kirjutatakse on nii kohutavalt kanged ja mu nahk ei kannata neid.
Praegu mõni üksik punnike on, aga no poorid siiski ummistuvad ja kosmeetiku juures pean käima ja solaariumis ka käin, et jumet saada, kuna ei taha mökerdada ennast jumestuskreemiga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, soovitaks arstil ära käia kui mure suur
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennihull
Memberkle jah, ise täitsa teen pulsikellaga trenni:)
räägi oma põhimõttest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mudu täitsa võiks kui saab sind aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennihull
Membervenitamine on ikka VÄGA VAJALIK!!!
niiet venita aga;)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennihull
MemberMuutub küll rüht paremaks- ise enda käel teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a no mudugi trenni teen ka, aga lihtsalt hea on ka trenniväliselt oma keha kontrollida, kohutav on vaadata kui naisterahvas seisab nagu mingi sült!!!

trennihull
Memberminu IDEAALMEHED!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

trennihull
Membertrennihull
Memberpäris palju, vahel pool pätsi kokku, mudu ikka vähem, aga iga päev kindlalt!!!!
ja leib ju kasulik: kiudaineid saab ju, eriti just teraleib
trennihull
Memberno ma ei tea, ise olen netist sellist teksti leidnud, aga kindlasti tõsisel spordiinimesel on nees arvud teised, ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>• Süsivesikud peavad andma 55-65 % vajalikust energiast. Leiduvad teraviljatoodetes, kartulis, köögiviljas, puuviljas.
• Rasvad peavad andma alla 30 %vajalikust energiast.
• Valkude osakaal peab olema 10-15 %.Taimsed valgud leiduvad teraviljas, kartulis, kaunviljades. Loomsed valgud leiduvad piimas, lihas, kalas, munades.

trennihull
MemberHetkel kõne all firma Biolab toode, diiedijärgija ekstra kokteil.

Kas on mingit ohtu, et see mõjub organismile halvasti??? Lugesin hoolikalt seda koostist ja kõike ja tundub olevat küllaltki loooduslik…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On ehk kellelgi kogemusi sellega: mured, rõõmud???
Igatahes suur suur aitähh teile!!!
MemberKust ma võiksin neid Tai Kane tooteid leida???
Kas tartus kuskil on???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>trennihull
Memberniiiiiiii….
“>Mul kodus pikk nimekiri igast toiduainete kohta ja siin kirjas et:
*veiselihast hakk-kotlett, 100 g sisaldab: 15g valku, 13g rasva ja 10g süsivesikuid.
*sealihakotlett, 100 g sisaldab: 16g valku, 23g rasva, 11g süsivesikuid.
Loodan, et mu tabel väga vale pole
Memberpõhimõtteliselt su keha ju elab iga päev ja rakud elavad iga päev, niiet põhimõtteliselt ikka iga päev…
ise kasutan toidulisandeid ja vitamiine küll iga päev, sest igapäeva toit ei korva kõike vajalikku ju!!!
“>AutorPostitused