TreenivAmbur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TreenivAmbur
MemberKala näiteks, nii punane kui valge, seedib kiiremini kui loomsetliha.
TreenivAmbur
MemberPole suht ammu midagi kirjutanud aga informeerin natukene keda huvitab palju ma kaalust alla olen nyydseks võtnud! Alustasin siis 3 jaanuar 2009 siis kaalusin ligi 148 kilogrammi ja nyyd 16.11.09 kaalun 98 kilogrammi. Poleks uskund, et ma kunagi alla 100 kg võin oma elujooksul veel kaaluda aga võta näpust:) Kõik on võimalik! Tuleb vaid tahta:)
oktoober 3, 2009 at 7:51 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #223795TreenivAmbur
Memberja nyyd saab võistelda sinuga, kes ennem alla 100 kilo on:D
oktoober 3, 2009 at 7:10 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #223785TreenivAmbur
MemberTubli ,tubli:)
ise alustasin kaalulangetamist 148a kilo pealt jaanuari kuus ja täna kaalusin 103,5:D
TreenivAmbur
Memberon küll jah reaalne, aga ka päris julm võid sellega ka oma tervisele paraja põntsu panna eriti veel kui oled 50kg ringis ja nälgimisega -10kg kuuskaalud 150kg pole hullu nahk ripub pärast, aga selle elad üle…..
Kle isegi kui hakkad 150 kg pealt alla võtma EI JÄÄ KÕIKIDEL rippuvat nahka!!! mul vähemalt ei ole! ja ei migeid hulli venitusarme:)
TreenivAmbur
MemberKui palju saab teie arvates kaalust alla yhe kuuga k6ige rohkem.Kui teha trenni hoolikalt,toituda tervislikult ja juua rohelist teed ja vett jne.Me vaidleme siin s6brannaga,tema ytleb,et yhe kuuga ei saa kaalust alla, aga mina olen teisel arvamusel.Milline on teie arvamus?ootaks k6ikidelt vastuseid.Loodan, et paar sekundit pole teie jaoks liiga palju, et vastata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no ma olen saand yhe kuuga 8,5 kg alla
ehk siis 5-10kg on suht reaalne
TreenivAmbur
MemberTõsiselt hästi, ehk laed juba praegu pilte üles?Ma ei teinud kahjuks pilte kui ma hakkasin kaalust alla võtma:S:S:S
TreenivAmbur
MemberKuukokkuvõte viimasest kuust -7,5kg 21.05.09 ja kaalulangus kokku tuleb 24,5 kg!21.05.09 – 10.06.09 -6,5kg kuidagi kiirelt langeb:S
kuigi söön 3-4 korda päevas kõhu täis
aga ongi parem, et läheb alla:D ei saa viriseda
Kokku siis alates 03.01.09-10.06.09 -31kg
TreenivAmbur
Memberei olnud:D ei tea sellest saatest midagi!
TreenivAmbur
MemberÄkki viitsid mingeid “enne” ja “pärast” pilte ka siia üles laadida?no ex kui lõpptulemus käes, siis ikka!
TreenivAmbur
Memberainult kiitust minupoolt.keep up the good work .Tänud, ikka ikka:)
TreenivAmbur
MemberNyydseks -17kg 20.04.09Kuukokkuvõte viimasest kuust -7,5kg 21.05.09 ja kaalulangus kokku tuleb 24,5 kg!
TreenivAmbur
MemberKuidas ? Näiteks sa suitsetad ja päevane kaloraas on 2000kcal. Sellest 400kcal läheb suitsust tekkiva mürgi vastu võitlemiseks. Järelikult keha saab 1600kcal. Kui sa suitsetamisest loobud siis saad 1600kcal oma 2000kcal kätte, sest ei kulu energiat mürkainetele.Siis peab hakkama veel vähem sööma:D
TreenivAmbur
MemberKaal hakkab sellepärast tõusma kuna 20% toidust saadud energia läheb suitsust saadud mürkide hävitamiseks ning jätkatakse sama koguse söömisega, toitainete lisa=kaalulisa…kõhukinnisust endal ei mäleta, et oleks olnud kui maha sai jäetud…No aga kui ma söön igapäev samakoguseid ja ei lisa toitumist, siis see 20 prossa mis läheb myrkide hävitamiseks, peaks just kaalu alanadama ju??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või sain valesti aru?
TreenivAmbur
MemberVäga hea, tubli!Tänud!
-
AutorPostitused