Skip to main content

treb

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: aeroobse mõju lihasele ja jõule #59226
    treb
    Member

Oh asi on kaugel nii tippkulturismist kui maratonijooksust. Lihtsalt tahaks kere aastatepikkuse jõudeoleku järel võimalikult ruttu normaalsesse vormi saada. Nii et eesmärk pole jubeda kiirusega lihast kasvatada, vaid kiirelt pekikihti vähendada, samas lihast mitte kaotades. Sestap siis teen pikki trenne. Ja tegu (lisaks jõule) on ikka aeroobse trenniga, mis tegelikult on ju lihtsalt aktiivne liigutamine vägagi mõõdukal koormusel (mitte anaeroobsega, kus lihas on hapet täis, silme eest must ja hing paelaga kaelas). Ma arvan, et maratonijooksjad teevad just sellist omajagu. Aga küsimus jääb, kas selline pikk trenn koos pika soojenduse ja trennijärgse korraliku aeroobsega võiks kuidagi halb olla (eelnevalt söödud toit ilmselt otsas juba ammu enne trenni lõppu jne.). Oldman, sa tundud süvitsi asju teadvat, aitäh vastamast, äkki viitsid veel?

in reply to: aeroobse mõju lihasele ja jõule #59253
    treb
    Member

Päris hea küsimuse püstitus. Mind huvitaks ka ,kui keegi teooriatundjatest oskaks öelda või mõne lingi anda. Üldse laiemalt jõutrenni ja aeroobse omavahelise seos huvitaks. Näiteks teen ise viimasel ajal tihtipeale nii, et teen 20-30 min aeroobset, siis jõudu (keha 2-ks jagatud, nii et siis ühe trenni jooksul kas üla või alakeha) ja siis veel 40-60min aeroobset peale. Ise loodan saada kaalu maha, samas lihast/jõudu mitte kaotades. Olen amatöör, treenin ca 3x nädalas ja alles pool aastat. Viimasel ajal on tekkinud kahtlus, et äkki sellised pikad trennid on pisut liiast?

in reply to: Proteiin No1 kasutamine #58591
    treb
    Member

OK, aitäh vastuse eest. Pisut veel kiusan: mitu ml see WDGP mõõtlusikas siiski on, kas see on teada? (Kuna olen amatöör ja lihtsalt ei tea, mis on WDGP

in reply to: Proteiin No1 kasutamine #58586
    treb
    Member

Hei!

laskumata vaidlusse, kas Proteiin No1 on hea või mitte küsin ka ära ühe küsimuse, millele ootan teadjate vastust. Seda on siin ka korra küsitud, kuid ma pole ammendavat vastust näinud. Nimelt on kasutusjuhendis kirjas, et ühte portsjonisse panna 4-5 supilusikat pulbrit. Kuna minuarust on supilusikaid erineva suurusega ja väga paljua sõltub ka sellest, kui suur on kuhi (ma arvan, et erinevus triiki lusikal ja maksimaalse kuhjaga lusikal on vähemalt kahekordne), siis on see minu jaoks küll väga suvaline mõõt.

Niisiis, teadjad, palun öelge, milline maht (milliliitrites) vastab 4-5 supilusikale ja samuti seda, milline kaal grammides sellele vastab, ehk siis mis on selle pulbri erikaal? (Ma tõesti pole viitsinud seda meetripikkust kotti kuhugi mahunäiduga anumasse ümber kallata, et seda teada saada). Loodan väga vastusele.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)