Traks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 25, 2008 at 8:54 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172180
Traks
MemberEestis on surunud Timo Majuri 300kg
Traks
MemberPause ei teinud ma mitte haarde tugevdamiseks, vaid jõutõmbe alumise faasi (maast tõstmise) treenimiseks. Ma ei kujuta ette, kuidas paus haarde tugevdamisele kaasa aidata võiks..Mina soovitan teha õlakehitusi kangiga. Kasutage võimalikult suuri raskusi ja iga nädal lisage 2.5-5 kg ning tehke 6-10 kordust seerias. Varsti teete õlakehitusi suurema raskusega kui jõutõmmet ja näpud on harjunud rasket kangi hoidma. Siis jõutõmbe ajal näpud ei väsi. Mind aitas see kõige rohkem.
no mingi 200 trapetsit pole ka mõtet teha kui jalgadega ja ei tea millega kaasa aitad.
lihtsam on teha rippumist paar seeriat iga trenni lõpus ja hoida nii kaua kui jõuad.
Traks
MemberMinu viga, mõtlesin jah tõsterihmasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“> EI hakka uut teemat tegema, aga mida teevad randmesidemed?Randmesidemed toestavad rannet kui sa surud näiteks suurt raskust.
Traks
MemberTraks
Memberhttp://www.powersport.ee seal oli vahepeal müügil
Traks
MemberMa usun , et paljudele jäi asukoht kaugeks
Traks
Memberkõik kes võistlesid tegid väga korralikud tulemused aga osavõtt oli kuidagi nadi…..kuigi siin foorumis kõik kurdavad, et ei lähe võistlema kuna, kõik võistlused on särgiga surujatele. Ja särgita surumis võistlusi pole. Aga nagu näha sis oli võistlusel ainult 6 võistlejat, kuigi oli särgita surumis võistlus ja reeglid peaaegu puudusid.
Traks
MemberEndal on Inzeri 80cm randmesidemed ja need tunduvad tugevamad kui Metal blackid (kuna endal need ka olemas).
Mida suuremaks läheb raskus seda tähsamaks muutub ka see, et ranne ei liiguks surumise ajal.
Suure raskuse puhul võtan ikka nendest viimast, alguses oli suht jube kuid pikapeale on hakanud juba ära harjuma.
Randme sidumise ajal pigista käsi rusikasse siis natu parem ei lähe nii verd täis.
Traks
MemberÕlga ja triitsa tuleb teha korralikult.
Traks
MemberSellelt lingilt leiate WPC reeglid
Traks
Memberimelik aga protokoolides sind ei naind.Halvasti vaatasin vist…
Traks
Memberjuunis olid ju wpc euroopa meistri v6istlusedkäisin ju
Traks
Membermix l2tis ei kaind?
Traks
Memberalati ei peagi olema saalist eemal, vaid lihtsalt käid ja teed kergelt.
Vahel on endal ka olnud, et asi ei lähe kuidagi edasi vaid tahab vägisi tagasi minna, sis olen võtnud mõne nädala kergemalt ja see on aidanud
Traks
Memberkas seal on jõutõstmine varustusega või ilma?Varustuseta jõutõstmine on seal.
VARUSTUS
Lubatud kasutada sidemeid põlvedele (kuni 2,5 m), randmetele (kuni 80 cm) ja tõstevööd
AutorPostitused