Traks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Traks
Membersaab koos trenni teha, meil saalis olemas varustus,
Traks
Memberasutu ka corsaGYmist läbi, meil palju soodustusi ja liituda jõutõstmis treening rühmaga
Traks
Membervaatab, mõtleb järsku CorsaGYM korraldab mingi taolise võistluse
Traks
Membernoored kõik olete päris heade tulemutega surujad
miks võistlema ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Traks
Memberei võistle jah….Ja Noor rammumees CorsaGYM karikale 19.juuli 2009 Võrumaa, Antsla seal ka ei võistle.
seal peaks nii olema et 4 esimest eelmise aasta parimat noort rammumeest ei saa selle võistlusel võistleda.
et oleks võimalus noortel ja algajatel võimalus saad kõrgemaid kohti mis annaks motivatsiooni edasisteks trennideks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Traks
Membervaatama tulen kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>CorsaGYM saalist üks trenni poiss tuleb võistlema
Traks
Memberpeab ka ennast kohale vedama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Traks
MemberVõrus CorsaGYM jõusaalis on olemas:
Kivid 100kg-180kg
meremees
hantel 66kg, 72kg ja varsti lisandub ka üle 80kg natu kaaluv hantel
kohvrid (100kg tühjalt Tk)
kiirovitsi rehv millel see õhukumm
Apollon
palk suurem 60kg ja väiksem 50kg
kohapealt saab osta ka spetsiaal liimi kivide tõstmiseks
Alasi saab proovida nii jõusaalis sees kui ka jõusaali ees olevas parklas.
Traks
Memberpoiss mõtleb vast erector särki või mis see on…..küki ajala selga ajades sis peaks õlgu taha poole tõmbama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või midaig sellistTraks
MemberPilt pildiks, minu arust see video küll oli igatahes väga õpetlik. See on kasulik nii särgiga kui ilma surujale mis seal salata, just selle pärast kuidas rohkem üles saada ja ka õlgu säästa. Keda ei huvita rinnaltsurumise tulemus, ei pea ju nii suruma. Igatahes väga huvitav diskussioon on siin lahti läinud.Nii palju kui ma olen aru saanud siis Marko võistleb WPC (võibolla mõnes veel?) liigas. Mis on siis suurimad erinevused näiteks IPF ja WPC vahel. Või on need võrreldamatud nagu öö ja päev.
Miks ma võistlen WPC liigas:
*kuna sealne varustus lõhub vähem, surumis särk ei lõika sisse.surumis särk on vabam teda ei ole eriti raske selga saada
*reeglid on paindlikumad. surumisel võib pea tõusta, kangi võib kõhu äärepaele lasta(suruja teavad mida see tähendab), jalg võib varvastel olla.
*surumisel on kergemad reeglid, ei ole pausi, kangi ei pea alguses kätel hoidma ja stardi käskulst ootama, võib kohe hakata kangi alla laskma.
ja mis tähtis show käib täiel rinnal, Muusika see on katse ajal kõvasti saad täielikult katsele keskenduda, abimehed ja teised elavad täiel rinnal kaasa nii et adrealiin on laes

Traks
MemberPole hullu Marko… ja pole mul midagi surujate vastu… pigem ma ei saanud sellest ideoloogiast aru…Aga võib öelda, et viimane Kaido Leesmanni postitus valgustas mindki veidi…
Tundub, et tegu on siiski turvavarustusega. Samas kas turvavarustus ei peaks olema kohustuslik nagu kiiver autospordis?
Ja poliitikaga… samas kui ikka eesmärgiks on inimeste ohutus ja tervis siis on isegi asjal õige siht.
Aga tegu on ikkagi omaette alaga… vaevalt teiegi oma tulemusi võrdlete nende liigadega kes suruvad pool tonni???
Selles viimases liigas kus suruvad pool TONNI on minu ette näidata noorte maailma rekord

Traks
MemberSee, et siin avaldab oma arvamust mingi lühikese toruga tank on sama kui mõni 16a. Räpina koolipoiss ütleb, et tema arust pole hr.Ilves õige president.Rammumehed kasutavad küki- ja tõmbetrikoosid, liime, vaiku ja palju asju veel, mida nad ise täpselt teavad. Kõik on reeglitepärane, see on neil lubatud ja tore!
Samuti kasutavad jõutõstjad varustust, mis neile on lubatud.
See on siin nii läbinäritud teema, et pole mõtet rohkem tolmu keerutada.
Kaidoga täitsa nõus
Andke Tankile natu rahu, nagu ma aru olen saanud on ta ………. ja ärritub kergelt surujate peale.
Tankike kui sulle pole antud sis ära ole nende peale kuri kellele on antud midagi
Traks
Memberolen kasutanud ano special valgusegu mis tehtud sama tootja poolt väga 5+ toode oli
Traks
Memberkerged poisid võistlema
kuna suurm võistlus toimub ikka seal 100+ kaalus
Traks
Memberkes võistlema?
-
AutorPostitused