Traks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 4, 2011 at 7:00 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #311729
Traks
Memberväga kõva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2011 at 8:42 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318131Traks
MemberMa pakuks üliraske kaalu esikolmiku
1. Kaido Leesmann
2. Siim Rast
3. Margo Lepik
oktoober 16, 2011 at 2:36 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #317785Traks
Memberma arvan lihtsalt kerge väss sees, enne võistlusi väike puhkus ja tuleb ilusti.
ma vaatasin video mingi paar kümmend korda selline tunne et sa pole valmis nagu lõpuni suruma unustad selle hetke kui särk lõpetab töötamise, särk viskab mõnusa kiirendusega kangi rinnalt üless ja siis ei jää seisma vaid kohe vajub tagasi, siis kui seisma jääks siis saaks aru et jaks saab otsa.
oktoober 8, 2011 at 3:25 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #316711Traks
Memberrenee mis raskusi proovisid?
oktoober 6, 2011 at 4:50 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #316308Traks
Membermmmm udara kreem on selline kreem millega määritakse lehmal udaraid, sellel on mingid põletiku vastased ja valuvaigistavad ained sees + siis veel on seal erinevad eeterlikud õlid.
Ise sain seda Kesko agrost ja see maksis 1L pudel kuskil 550 eek
oktoober 6, 2011 at 12:11 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #316271Traks
MemberMule endal oli paar aastat tagasi sama jama, et küünarnukkides jubedad valud, mulle aitas 3-4korda päevas määrides udara kreemi, ja enne trenni määrisin ja masseerisin soojendava kreemiga,
Võid proovida ka nii et jätad triitsa kinnituse kohad varrukate alt välja, vaatasin mingis siimu surumis videos oli sama moodi särk päris üleval käe peal.
Traks
MemberMõne ikka leiab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>neid on veel
Traks
MemberTegelt ütlen ausalt meil hea võrdlus saalis, särk millega mina surun on vana inzer phenom sellel on ulmelised 3 KIHTI KANGAST!!!!! Ja särk millega Meelis Pungits surub on Metal king bencher 1 KOEDNE RIIE IPF aprover, uskuge või mitte aga selle särgi ühekordne riie on KÕVASTI TUGEVAM KUI MINU SÄRGI 3KORDNE RIIE
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Traks
Memberkaido kuid tulemused on juba.
november 22, 2009 at 6:21 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236309Traks
MemberKirjutan siis veidi võistlusest, sest keegi pole viitsinud seda senini teha.Osavõtjaid oli koos noortega ca 40, mõned eelregistreerunud võistlejad kohale ei tulnud.Suruma pidi IPFi võistlusmääruste järgi, aga kohtunikud olid üsna leebed, seega algajale igati sobiv võimalus võistlusolukorraga harjuda. Eks mulle endalegi, sest lamades surumises oli see minu jaoks esimeseks võistluseks ja mulje on igati positiivne.
Tulemustest. Noori oli võistlemas vähem kui täiskasvanuid ja nende tulemusi väga ei mäleta. Täiskasvanutest tegi parima tulemuse Marko Traks, kes surus laenatud IPFi särgiga 220 kg. Marko surus ka 240 üles, aga kuna pea tõusis pingilt, siis katset ei loetud. Särgiga surujatest sai veel Mario Sõõro kirja 210 kg ja Viljar Vaher 200 kg. Urmas Saimre surus lisakatsel sellesama Traksi särgiga veel 220 kg. Elar Kraavi tulemust ei pannud tähele, 200 alla see oli, aga 200 täis polnud. Artur Lenbaum surus veel 187,5 kg, oli veel teisigi särgiga surujaid, aga nende tulemused olid juba nõrgemad. Muidugi oli võistlustel ühine arvestus nii särgiga kui särgita surujatele, lihtsalt selguse huvides kirjutan tulemustest siin eraldi.
Ilma särgita surujate seas oli samuti palju päris häid tulemusi, rammumees Urmas Saimre surus 190 kg, proovis ka 202,5 kg, aga ebaõnnestunult. -90 kg kategoorias surus üks vendadest Kõrgmaadest 182,5, Arno Toiranen -100 kg kategoorias 175, samasse kanti (üks neist 175, teine 172,5, täpselt ei mäleta) jäid ka Urmo Murumäe ja Raimo Siibaku tulemused, ise surusin 170 ja üle 160 surujaid oli veel päris mitu. Nii et korraliku tasemega võistlus oli minu arust. Au ja kiitus korraldajatele, et viitsisid sellist asja teha!
Ma arvan, et Viljandi mehed panevad lähipäevadel ka täielikud tulemused oma kodulehele üles. http://www.rskpower.com/index.php
minu meelest see 240 loeti ka ära kuna osadel lasti ka peal tõusta
november 12, 2009 at 8:34 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #234213Traks
Memberaaga kuidas ma korraldajaga kontakti saaks tahaks ka sinna võistlema minna aga ei tea kas mu IPF keeld kehtib ka seal
Traks
Membersärgiga peaks trenni tegema ka võistlus välisel ajal kuid vähem .
muidu kaob särgi tunnetus
Traks
MemberTraks
MemberTerv!Pakkuke välja jõusaale mis on soodsaimate hindadedega alla 700 kr kuus jne?
CorsaGYM. täiskasvanu 425.- kuu õpilane 265.-
Traks
Memberja kui tellida tahte võite teada anda sis saan ära tellida teile
-
AutorPostitused