TrainingCamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
TrainingCamp
MemberOleneb millisel tasemel oled, võibolla ajab mingi sellinegi sul asja ära: http://torufoorum.hot.ee/foorum/viewthread.php?tid=180229Hmm..Võimalik, neid tallinna poodides müügil ka? Kust üldse “Sven” tooteid saab, Soomest?
No ma päris algaja ka pole aga suvilasse ei raatsi mingit suur ja tegijat osta, see jääb sinna..
TrainingCamp
MemberKüsisin ja sain hinnapakkumise. Kangipink, kang, raskused läksid kokku 19k, UPS, seda mulle väheke palju.
On ka sellised prostamaid pinke ja kange olemas, keegi teab midagi nendest?
TrainingCamp
Memberarcoman peaks olema Eesti oma tootja… http://www.arcoman.eepowermani ei soovitaks kuna olen pidanud sealt ostes paar korda väga tõsiselt pettuma
Okei aga ma ei leia sealt hinnakirja?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TrainingCamp
MemberOle mureta ei juhtu sinuga midagi…
TrainingCamp
MemberTere,
Mis on jalgadelt, reitelt parim viis kiireks rasva põletamiseks, kas samuti jooks või kükid paremad?
Tänud.
TrainingCamp
MemberSelge pilt, aitüma vastajatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TrainingCamp
MemberKaua seda keeta üldse umbes? Pakil pole ja ei ole eriline kokk ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
MemberUus küsimus: Kui asendada kohupiim maitsestamata jogurtiga, kas oleks väga suur viga ja möödapanek? Kodujuustu veel kõlbab aga Kohupiim Light ei sünni süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kava ei luba ka seda eriti segada millegi magusaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud ette aitajatele!
TrainingCamp
MemberMul ei ole vaja kaalu tõsta, vaid langetada, sõõgikorras söön max 250g(seda õhtul), muidu 125gr aga ikkagi paljalt ei läheks:D. Ehks proovin seda piimaga segada.
Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)