Training
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Training
Membertäitsa asjalik(Y)
Training
Membertäitsa asjalik jh

Training
Memberõnne ja jõudu edaspidiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Training
MemberÕNNE ka minu poolt tegijatele
Training
Memberselg on ikka kalmusel kõvasti parem kui kiivikal minuarust!
aga noh,pole mõtet hakata kedagi maha ka tegema,mõlemad mehed on väga heas vormis ja palju vaeva näinud ikka…EDU!!!
Training
MemberBiitsepsil veresoon on vähemalt ühe inimese näpu paksune või isegi paksem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Training
Membertee shake enne trenni valmis,siis lahustub korralikult ära selleks ajaks kui trenn lõpetatud ja peale pesemist hea juua
Training
Membertäitsa uskumatu vend ju
Membernähtud,aga julm mees see coleman ikka
Memberise ostsin apteegist väikse totsiku kus on mõõdud peal ,kõigest 30 senti maksis…irww
Memberolen mõlema juures käinud,aga villu juures rohkem!
enam villu juurde asja pole,kuna seal tehakse rohkem tehhnikat,jüri juures ikke rohkem poksi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Training
Memberise tegin kuskil poolteist aastat kick-boxi(poksi trenni meil siin Rakveres pole kahjuks) aga vaheldumisi jõusaaliga!nii et paar kuud tegin puhtalt kicki,siis olin juba tehnika enam-vähem selgeks saanud ja siis käisin veic jälle jõusaalis ja siis jälle kicki!kui oli juba tehnika selge siis sain juba ise harjutada poksikoti peal või siis sõbraga poksides.ainult kick-boxi tehes läks kaal nii väikseks ja väga raske oli suurtemate meestega poksida,aga kiirus arenes kõvasti!
ja ilma venitusharjutusteta pole kyll mõtet jõusaalis käia,mul tõmbab laksu pealt jalad jummala kinni,eriti puusad:S praegu olen otsustanud ainult jõusaali kasuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii palju sai ikke õpitud seda kick-boxi et kui tekib mingi kaklus vms,siis saab ikka omal käel probleemi ära lahendatud…aga viimasel ajal olen hakanud arvama et kaklemine on suht mõtetu tegevus 
Training
Memberesimene variant kindlasti parem!
Training
Memberkuidas seda markus ruhli linki võimalik näha on?
Training
MemberRakveres,trenni teen spordihallis!
AutorPostitused