Training
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Training
MemberKuid siin foorumis võiks ikkagi propageerida puhast sporti!võiks,aga keegi pole käskinud seda teha…et nagu igal ühel oma arvamus!!!
Training
Membermõtetu mees oma punnis kätega.
Training
Memberpole kordagi jutukat külastanud ja pole tekkinud tahtmist kah,saab kõik asjad siin ära aetud
Training
Membermida veel
??:”>Training
Membernii peabki
Training
Member2 kukelsoni sai täna söödud
??:”>
Memberma ei hakka tarka panema,aga teie laske aga edasi…väga huvitav on lugeda ja siin foorumis aega veeta
Memberpäris põkk jh
??:”>aga poisi vanemad küll normaalse mõistusega pole!
Training
Memberei tööta jh rsk
Memberpane otsingusse “no1” ja leiad väga palju infot selle kohta!
Training
Memberma arvan ka et see oli ikka 2 min. jooksul tehtud mul…aga täna koolis pidime hindele tegema kätekaid ja kõhulihaseid,et ex siis paistab:)
Training
Memberhmm,hakkasin mõtlema kas sai ikka nii palju olla..irwwww
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peab koolis keka õpsi käest küsima,kuskil peaks kirjas olema…enda klassis olin parim igatahes ja teised jäid kõvasti alla,seda mäletan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Training
Member1min. jooksul mingi 110-115 korda,täpselt ei mäleta aga üle saja oli veic!
Training
Memberhahahaha…mutil on päevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Training
Memberõpingud jäävad kyll treeningute varju mul viimasel ajal…panen iga päev viimastest tundidest minema,et jõuaks varem trenni ja õhtupoolik oleks vaba vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enamus punktid lähevad täppi ikka!
AutorPostitused