Training
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Training
MemberRebase kavandid on väga head minu arust,aga selja peal olev kiri “Get Some Muscles” ei meeldi eriti!
Training
Membertrennipäevadel alkot ei puudu eriti,aga nädalavahetusel vahest ikka võib!
Training
Memberkuidas te küll viitsite vaaritada igast asju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Training
Memberarvan et seda teavad aint need inimesed kes on ise seda kreemi kasutanud!mina igatahes ei usu sellistesse asjadesse nagu butterfly aps jne.proovi järgi ja siis pärast anna teada kas oli kasu ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Training
Memberikka massi
Training
MemberSiis tuleb teha 2 varianti–kes tahavad nimega, on ettetellimine ja näiteks võimalus siis ka särgi värvi ehk valida, kes mitte, saavad niisama osta…lihtne ju;)täpselt
Training
MemberNu kes see ikka ise viitsib pärast jamada…
a,mis need inimesed teevad siis,kes ei taha nime selja peale?
jääb särk ostmata siis selle pärast we
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Training
MemberTegelikult hea idee…muidu vaatad: oi, tuttav särk….aga kes on särgi sees?
Kuskil võiks kasutajanimi küll olla (ei pea ju pool selga täis seda olema, aga…)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kes tahab võib pärast ise lasta nime seljale teha ju.
Training
Memberselline särk on ka ju päris hea,nagu sellel suurel kutil viimase pici peal
Training
Membermulle hakkas ka sinine silma kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga mis seal käe taga on,mingid valged ringid vms

Training
MemberNu ja siis? Särk määrdubki ju, samamoodi ka tume, kuid sealt ei paista välja. Aga see individuaalne, mina vahetan särki iga päev ning palavate ilmadega ka 2x päevas. Pseudoprobleem, mõttetu selle üle arutleda. Valikus võiks olla üks hele ja üks tume särk, kogu lugu. Ise eelistaksin heledat.minu pärast vaheta särki kasvõi 10 korda päevas!
ütlesin lihtsalt oma arvamuse mida ma heledatest särkidest arvan,mingi pesemine ei puutu siia.
Training
MemberKas kannad särki mitu päeva jutti? Siin on pesemine abiks
, nii enda kui särgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mida sa ajad?enda pesemisega mul probleeme pole olnud ja ma räägin et heledat värvi särk määrdub kiiresti!!!!!