Tragl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tragl
MemberJairus on huvitav isik, aga informatsioon, mida ta valdab, on osaliselt siiski vananenud.
Tragl
MemberAga mis on halba maailma parandamisel?
Ma arvan, et olgu küsimus nii trolliv kui tahes, siis ole mees ja vasta nii, et enam ei trollita!
Ma ei ole Sinu poolt esile toodud probleemiga kursis, seega ei oska sellest vaatenurgast kommenteerida.
Maailma parandamist on kindlasti teatud annuses vaja, kui seda üldse pole, vajume lõplikult hoolimatuse ja ükskõiksuse kuristikku. Aga iga asja jaoks on oma koht ja aeg ja ka kogus. Kui maailma-parandamine hakkab sisulisi küsimusi varjutama, siis kannatab ju ilmselgelt funktsioon, milleks asi on ellu kutsutud. Ehk teisiti öeldes – tühja müra ja sõnatulva on liiga palju, et saada kätte põhiinformatsioon. Foorumite kasutajaskonnad on väga laiad – on neid, kes kirjutavad hästi ja hoolivad keelest, on neid, kes seda ei tee. Aga kõigile on ühine see, et nad vajavad ühte ja sama põhiinfot – trenni ja toitumise kohta. Seega, kui me hakkame arendama mingeid kõrvalisi teemasid, siis paratamatult on keegi, kelle jaoks on see üleliigne, keda see hakkab takistama põhiinfo kättesaamisel.
Teine asi on see, et tuuleveskitega ei võidelda. Ei saa nii olla, et kõik valdavad keelt võrdselt. Elage ise ja laske ka teistel elada. Meil kõigil on omad vead.
Mu meelest on masendav lugeda, kui Otile heidetakse ette mingeid vigu inglise keeles, sellal kui tekst on täiesti mõistetav. Unustatakse nagu ära, et mees räägib täiesti puhtalt vene keelt ja vist ka soome keelt.
Tragl
MemberTragl, mida sisuliseks nimetad?
Kuidas õnnestub nii hästi vahet teha, millest sul võib abi olla?
Ma ei ole vahepeal foorumit pikalt lugenud. Nüüd hakkasin seda tegema, kuid mulle tundub, et igas kolmandas teemas vaatavad vastu keelelised kommentaarid. Ma usun, et pole lugenud ühte ja sama teemat. Ma loen foorumit eelkõige ikkagi seepärast, et saada informatsiooni trenni ja toitumise kohta – selle jaoks on foorum loodud ja seda sisuliseks peangi.
Abi võib tõesti kõigest olla, aga vahel ei tasu mingeid väärtusi või õpetusi nii väga peale suruda. Inimesed õpivad eelkõige ikka siis, kui nad tunnevad selleks sisemist vajadust. Kui kogu aeg manitseda ja norida, tekitab see paljudes vast üldse vastureaktsiooni – nii et tulemus on esialgsest veel halvem.
Tragl
MemberMa vaatan, et see foorum tõmbab suurtel kiirustel ja hulgakaupa kokku maailmaparandajaid. Kui nii edasi läheb, siis varsti vist polegi enam midagi sisulist lugeda…
oktoober 19, 2013 at 6:08 p.l. in reply to: IFBB Nordic Championships 2013 – Eesti sportlased puhtad! #351814Tragl
MemberJah, tulemused on hämmastavad. Ühinen heade soovidega. Aitäh kena esituse eest!
Tragl
MemberLihased ei kasva trenni ajal, seega pole imendumise kiirus oluline.
oktoober 12, 2013 at 5:41 p.l. in reply to: 45. EMV kulturismis ja fitnessis. Järelkaja, pildid, videod! #351256Tragl
MemberProtokoll saadaval all manuses
Ära ütle, tulemused on üsna üllatavad. Kõige suurem üllatus on vähemalt minu jaoks Taavi kolmas koht. Kas Paavost pilti on?
Tragl
MemberEelkõige muretsen nende põlvede pärast, et kas võib siis üle varvaste? Pildi tegin kodus ning mingit kangi vms ei saanud õlule võtta, kuid jõusaalis teen ikka korralikumalt. Viimased seeriad tegin muide 52.5 kg.
Tõepoolest, vastus ju tuli juba ka välja: võib küll. Paranda nüüd muud asjad, millele tähelepanu juhiti, ka ära ja anna minna.
Tragl
MemberOlen natuke segaduses. Kas iga jookse-hüppa tegevus kategoriseerub ‘aeroobse’ alla? Sõltumata selles, mis pulsiga seda tehakse?
Saan mõttest aru, mida öelda kavatsetakse aga, oletame, juhul, kui tahaks olla väljenduses korrektne – kas südamelöögi sagedus 170 l/min on aeroobne?
Mida tähendavad sel juhul terminid aeroobne/anaeroobne tsoon ?
Oma loogikat kasutades see nii ei ole. Aeroobsesse tsooni pallimängude ajal see väga jääda ei saa. Eksin?
Sõltub indiviidist ja treenitusest.
Anaeroobsust mõõdetakse laktaadi kontsentratsiooni veres järgi. Aeroobne teema algab enamasti siis, kui toimetatakse niimoodi, et hapniku tarbimine on üle poole max tarbimisest.
oktoober 4, 2013 at 5:14 p.l. in reply to: Riku Aalto vastab: Milline on hea personaalteener? #350648Tragl
MemberMinumeelest Trainer4you koolitus hinnaga 2490 eurot on täiega üle mõistuse. Keskmisele eestlasele mitmekordne kuupalk. Kipun arvama, et inimesed kellel see raha võtta oleks, ei taha kohe mitte personaaltreeneriks saada, vaid teevad midagi muud. Mitu inimest juba end sinna registreerinud on? 1-2?
Väga hull. Personaaltreening on veel selline ala ka, kus pole niisuguseid saladusi, mida saab vaid käputäielt meistritelt õppida.
Tragl
MemberKes vähegi asjast midagi teab, see mõistab, et mingi väite tõesus ei sõltu sellest, kes seda väidet esitleb, kuidas esitleb või kuidas väite esitaja ise väitega seotud on. Väite tõesus ei sõltu ka sellest, kui populaarne väide on või kui paljud seda usuvad vms.
Väide on kas õige või vale, või on väite õigsus hetkel tõendite puudumise tõttu meile teadmata.
On olemas väiteid, mis on üheaegselt nii õiged kui valed.
september 30, 2013 at 7:04 p.l. in reply to: Hooajaväline treeningkava jalgpalluritele – mõned küsimused #350397Tragl
MemberEi saa üldse nõustuda. Näitena toodud suured õlad – võivad olla aga ei pea olema..räägime ikka jalgpallist. Jagpallis enamus kasutatavast jõust tuleb keskkohast, sellest mis jääb põlvedest üles ja rinnast alla poole. Teine tähtis omadus mängjatel tänapäeval treeningmetoodikas ning fitness testides on agility (eesti keeles naljakalt öelduna kärmus) Muidugi on ka tähtsal kohal säärte ja hüppeliigese treenitus ning aga on juba omaette teema. Seega kui sul jalad ei liigu ning keskkoht on nõrk, siis nende õlgadega ei saa midagi korda saata. Arnoldi surumine võikski olla kavas nagu öeldi, et treenida keha tasakaalustatult.
Tähtis on, et sa teaksid mida täpsemalt sa enda juures parandama pead (vastupidavus, jõud, agility, kiirus, tehnika). Igaühele nendest valikutest peab lähenema erinevalt. Kuna jalgpallis on hooajaväline aeg nii lühike, ei saa mingit olulist muutust kahe hooaja vahel toimuda. Soovitavalt peaks enda vormi parandamisega tegelema terve hooaja vältel. Olenevalt tasemest, kui sa ei mängi koondise ega meistriliiga tasemel siis kahtlen, et eestis sa treeneritelt suurt abi saad (jõusaali osas)
Muidugi oleks huvitav kuulda, mida täpsemalt sa sooviksid parandada ning sellega ka aidata.
Minu meelest näitab jyrissoni hinnangu õigsust juba see asjaolu, et enamik suurepäraseid jalgpallureid nii maailmas kui Eestis on üpris kõhnad poisid.
Tragl
MemberTunnen, et vähem kui 2 x nädalas keha läbi teha ei ole arengut . Kas mõni kogenum teadja oskab öelda kas tapan oma keha liialt ära ? Tänud
Üks ja ainuõige vastus sellele küsimusele puudub. On vaja palju enam teada. Mida võib aga kindlalt öelda on ehk see, et üksnes tundega keha arengu (või mittearengu) üle otsustades võib kõvasti mööda panna.
Minule tundub, et praegu on see kuus korda pigem liiast.
Tragl
MemberJah, on küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Autoriks Taavi Unt Tartoo Tattoost. Väga hea cover-up on tehtud.100% valmis ei ole veel.
Hea valik! Fännid jäävad pilti ootama.
Tragl
MemberAnnan endast parima, et pilt veel teravamaks saada! Massi ka aastaga 1-2kg juurde tulnud, mis pole üldse paha arvestades asjaolusid, et millisena möödunud aasta mulle välja kujunes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Muidugi loodan, et saan ka Põhjamaade MV osaleda.
Vorm on väga ilus. Luban endale väikese OT ka: kas Sul on käel uus tätoveering?
-
AutorPostitused