Tragl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 31, 2012 at 9:07 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #323137
Tragl
MemberHeategevusüritusena jätab ausalt öeldes kesise mulje. Oleks mehed pandud 50 minutiks puid raiuma, vat siis oleks juba midagi olnud. Kirved ka jõle väikesed selliste meeste ja pakkude kohta.
Tragl
MemberEhk siis tüübid, kelle ego on nii suur, et peale seksikate näitsikute ei nähta kedagi teist saalis ja ei suudeta teistega arvestada. See on tõesti väga haige teema, kujutame nüüd ette, et 50 kilone noormees soovib seda kangi kasutada, kuid ta elusees ei julge sellise jõmmi käest midagi küsida, kes juba eos nii väljakutsuvalt käitub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millegipärast on nii, et mida suurem lihas, seda suurem ego. Kindlasti ei ole see kõikidel niimoodi, kuid mina olen seda oma silmaga ikka päris palju näinud ja see ei ole üldse ilus vaatepilt.
Selline asi võib ka juhtuda, et pärast kangi okupeerimist jätab ta selle lihtsalt maha. Kujutate nüüd ette, kuidas väike poiss peab hakkama selle jõhkralt raske kangiga toimetama…
august 28, 2012 at 8:01 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #322738Tragl
MemberRevalil on Tallinna kohta vägagi mõistlik hind, arvestades ka asukohta. Kui võtta algaja, kes käib 3 korda nädalas trennis, siis aastase kuukaardiga tuleb ühe korra hinnaks u 3 eurot. Maal on ühe korra hind kuskil 2 eurot, kuid võimalused on mõistagi ka piiratumad. Spartas tuleb kuukaardiga ühe korra hinnaks 3 päevase treenimisega nädalas 4,5 eurot, seejuures üksikkord õhtul maksab 7 eurot. Seega mulle tundub küll, et Sparta on väga elitaarne koht.
Nii et külastage aga julgelt Revalit!
Tragl
MemberTallinnas nii odavalt kindlasti ei saa.
Tragl
MemberPakun, et aitavad kergemad raskused pikemas seerias. Lisaplussiks vastupidavus.
Tragl
MemberMa olen nii- ja naapidi seda küsimust kaalunud ning jõudnud järeldusele, et kodus treenimise plussid kaaluvad jõusaali plussid üles (siis võib-olla tõesti mitte kui elad jõusaali kõrval).
Tragl
MemberSellest oleneb ka, kas elad korteris või majas.
Tragl
MemberVäga lahe. Mis su lemmikstiilid on?
Tragl
MemberInimesed, kes pole üldse sporti teinud, kardavad spordiklubisse minna, kuna tunnevad end liiga erinevatena võrreldes nende asutuste püsikasutajatega (häbenetakse ülekaalu, kehva sooritusvõimet jms).
Ilma personaaltreenerita pole spordiklubisse minemisest ka ilmselt kasu, kuna inimesed ei oska seal midagi teha, mis tekitab stressi, mis viib edasistest käikudest loobumiseni.
Tragl
MemberIgal juhul ei kujuta eriti ette, millisele ulmetasemele tippkulturism peaks minema kui Mr Olympia saaks kasvõi 10 miljonitki dollarit
Tragl
MemberOioi. Mis nüüd saab.
“IFBB määruste järgi on armide, vistrike, tätoveeringute olemasolu miinuseks.”
Sul on ka ***** majas…
Aga kuidas sellega Eestis tegelikult olukord on? Kas on võistlustel tähelepanu pööratud? Kas habe on ka miinuseks?
Tragl
MemberMaailma tippkulturistid teenivad tegelikult korralikult, ehkki kindlasti tunduvalt vähem kui muude populaarsete spordialade esindajad (seejuures on kulturistide spordile kuluvad kulud ilmselt suuremad). Tulu tuleb ka reklaamidest jms.
august 5, 2012 at 6:42 p.l. in reply to: III Eesti meistrivõistlused Athletic fitnessis – NB! Muudatus võistluse toimumise ajas! #321343Tragl
MemberSuper. Olen väga tänulik!
august 5, 2012 at 4:40 p.l. in reply to: III Eesti meistrivõistlused Athletic fitnessis – NB! Muudatus võistluse toimumise ajas! #321329Tragl
MemberÄkki mõni oskab vastuse või viite visata küsimusele, kui kaugel paiknevad üksteisest võistlustel kasutatavate rööbaspuude käsipuud?
august 3, 2012 at 6:00 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #321159Tragl
MemberVäga ilus! Mul on küsimus, miks hantlitega rinnalt surumist tegid, kui kangiga juba tehtud oli?
AutorPostitused