Tragl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 3, 2012 at 11:24 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #325903
Tragl
MemberKui saalitöötaja märkab ebakorrektsust, siis võiks rikkujale väikese trahvi määrata. Varsti ei riku enam keegi.
oktoober 2, 2012 at 7:22 p.l. in reply to: Armlifting Cup 2012 IMM raames – registreerunute nimed! #325858Tragl
MemberMis materjalist see käepide on siis? Kumm või mingi libe metall? Keegi võiks panna mingi video, kuidas siis korrektne sooritus käib.
Omameisterdatud viguriga sain ma päris korraliku raskuse üles aga ei tea kui palju see erineb sellest, millega võistlusel tõstetakse.
Siin on näidatud igasuguseid detaile: http://www.youtube.com/watch?v=QjD6D7f_5WY
oktoober 2, 2012 at 5:27 p.l. in reply to: Armlifting Cup 2012 IMM raames – registreerunute nimed! #325844Tragl
MemberSportlik riietus peaks kindlasti olema. Usun, et kui see asi siin käima läheb ,siis edaspidi kindlasti fikseeritakse ka mingi kohustuslik riietus – et päris palaganiks asi ära ei läheks. Kõigile võistlejaile tuleb mingi mälestusmene ka sellest võistlusest sõltumata saavutatud kohast – ikkagi pioneerid ja kunagi ehk ka ajalooraamatus, kes võistlemas olid….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvi pärast vaatasin Youtube´is videosid sellest spordist. Maailmameistrivõistlustel mingit eririietust ei tundunud olema. Enamikul olid ka pikad püksid.
Tragl
MemberFitshop Sparta on pühapäeviti avatud 15.00-19.00 ning täna kell 15.00 toimus ka FitShop Arm Lifting Cup I finaalvõistlus!
Miks te võistlusel kaalukategooriaid ei kasutanud? Praegu on võimalus finaali jõuda vaid kõige suurematel ja tugevamatel meestel. Mulle tundub, et sooritusvõime maksimumid on sellel alal üsna võrdelised kehakaaluga. 50 kg-ne taat ei saa ju sama raskust haarata nagu 90-100 kg-ne Argo Erit. 74 kg algraskus on sellisele tegelasele umbes sama hea nagu Eritile 110-120 kg. Finaali pääsemiseks võiks olla kaks raskust – nt 55 ja 75 kg. Absoluutse võitja määramiseks võiks kasutada valemit, mis arvestab keharaskust.
oktoober 2, 2012 at 9:48 e.l. in reply to: Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video! #325809Tragl
MemberIlus mees ta ehk tõesti pole, kuid see eest mehelik. Tema esteetika eripära võib tuleneda ka sellest, et tegemist on väga lühikese mehega.
oktoober 1, 2012 at 6:56 p.l. in reply to: Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video! #325762Tragl
Membermul on hea meel et branch warren on lõpuks seal, kus olema peab. Aastaid olen vaadanud ja imestanud, kuidas esteetiliselt nii s… mees üldse saab esikolmikusse tulla. Õnneks on selleast aru saadud ja kohad paigas:)
Ms ta esteetikaga siis lahti on?
september 28, 2012 at 11:45 e.l. in reply to: Armlifting Cup 2012 IMM raames – registreerunute nimed! #325450Tragl
MemberKas seda asja saab eelnevalt veel kuskil proovida lisaks Spartale ja Revalile? Kas see on olemas ka Telliskivi Fitshopis?
Tragl
MemberWOMEN’S BODYFITNESS OPEN CLASS (6 competitors)
Anastasija Čeredņičenko – Latvia
Vitaliya Dmitrieva – Estonia 5, koht
Liis Kristiin Vaher – Estonia 2. koht
Sonata Ilijonskienė – Lithuania
Vilma Šalaševičiūte – Lithuania
Elena Kirshchina – Russia
WOMEN’S BIKINI FITNESS up to 168 cm (10 competitors)
Jekaterina Lasunska – Latvia
Vlada Andrjuščenko – Latvia
Nataļja Karabeško – Latvia
Anastasija Čeredņičenko – Latvia
Antra Plūksne-Strausa – Latvia
Anita Pužule – Latvia
Jekaterina Zabluda – Estonia 5. koht
Julia Dunik – Estonia 3. koht
Tatjana Kreit – Estonia 6. koht
Iulija Sydorenko – Ukraine
WOMEN’S BIKINI FITNESS over168 cm (14 competitors)
Inga Mariņaka – Latvia
Gunita Poga-Janevica – Latvia
Polina Musajeva – Latvia
Dana Logina – Latvia
Konstance Trinkuna – Latvia
Sanita Gaudzeja – Latvia
Agnese Grauduma – Latvia
Ilze Tālberga – Latvia
Olga Jakovleva – Estonia 5. koht
Egle Eller-Nabi – Estonia 2. koht
Anna Vavilova – Ukraine
Aleksandra Laer – Estonia 4. koht
Evelina Dranseikaite – Lithuania
Agne Raulinaityte – Lithuania
september 26, 2012 at 12:25 p.l. in reply to: Kaalu langetamine (suurimaks probleemiks toitumine) #325344Tragl
MemberSee tähendab, et ma ei söö peaaegu midagi, mida söövad näiteks taimetoitlased. Sinna kuuluvad kurk, tomat ja muud köögiviljad. Hiljem on proovitud mind sundida neid asju sööma aga esimese ampsu juures on oksereflekt kiire tulema ja tuleb välja sülitada. Ei tea, kas see on kahe kõrva vahel kinni või on asi milleski muus aga ei suuda ennast sundida.
Kas keegi võiks selgitada (mitte selle juhtumiga seoses, vaid üldiselt), millest kirjeldatud okserefleks tuleneb ja kuidas peaks sellele lähenema (raviks)? Mul, kes ma söön kõike, on seda natuke raske mõista. On inimesi, kellel ei esine see ainult juurikatega, vaid enamiku toiduainetega, ka nendega, mida tavalised inimesed hea meelega söövad. Kas see on meditsiiniline probleem?
Tragl
Member24.september 2012
Hakkasin mõned päevad tagasi rehkendama….
Väga toredad meenutused. Võiksid veel meenutada ka oma kohtumisi Eesti suurte kulturistidega.
Pakun, et kui Sa oleksid leidnud pärast mainitud mehi mõne eriti pädeva treeneri, võiksid praegu olla juba professionaal.
Tragl
MemberMa ei tea, mis tunnistus talle eraldati, kuid rekordis peaks olema märgitud, et tegemist ei ole naturaalse muskliga. Otsingu põhjal jääb mulje, et mees on kategooriliselt kinnitanud asja loomulikkust. Järelikult on tegemist pettusega ja rekord tuleks tühistada.
Tragl
MemberTehakse ka võistlusvälisel ajal. Mina olen allkirja andnud, et mind võidakse aastaringselt kontrollida ja on ka kontrollitud.
Allkirja andmist võib siis üsna kõnekaks pidada.
september 22, 2012 at 10:34 e.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #325007Tragl
MemberVahepeal jagati profilitsents söögi alla ja peale, nii et sõna IFBB proff devalveerus minu silmis täielikult. Viimane kord Santonja rääkis, et enam neid nii ei jagata ja selleks peab edaspidi tulema MM 3 sekka või võitma kontinendi võistlused ehk siis EM tiitli puhul võiks selle saada. Kuid mida see annaks, naturaalsele sportlasele seda, et saad võistlelda koos meestega kes on silmini aineid täis….
Selline teadmine võib puhaste kulturistide vaimule ja motivatsioonile ikka päris rängalt mõjuda. Vehid trenni teha, aga laval on teistel meestel ikka märkimisväärne eelis ning midagi ei hakkagi kunagi muutuma. Eks see ongi põhjus, mis määras Kalmuse jt sportlastee.
Tragl
MemberMis printsiipe kulturismis dopingu kontrollimisel kasutatakse? Ei orienteeru küll kulturismi dopingu eripärades, kuid kui seda tehakse ainult võistluste perioodil, pole sel ju mingit mõtet?
-
AutorPostitused