Tragl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 6, 2012 at 7:39 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #329170
Tragl
MemberVäga head pildid ja põhjalik ülevaade nagu ikka! Ott, vaata et seal kohalike toitudega vinti üle keera!
Eksklusiivsete kohtade peente söökide pilte vaadates võib küll tekkida mõte, et jube keeruline on hoida end tagasi maitsmast siit ja sealt ja siis natuke veel.
Ma küsiks vahepeal, mis põhimõttel võistluse toimumispaikasid valitakse? Vahel tunduvad need kohad küll väga eksklusiivsed ja kauged, arvestades et keegi peab selle lõbu ka kinni maksma.
Tragl
MemberEi tarbiks.
Miks mitte?
Tragl
MemberJep, ma olen ise ka tajunud, et ikka kuid võtab aega enne, kui organism kreatiini tipu saavutab. Viimati oli vist ~pool aastat sees, hetkel mingi 3 nädalat väljas olnud ja seekord jõunäitajad lihtsalt seisavad (baasharjutustes), keharaskustega harjutustes isegi juurde tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgmisest nädalast uuesti kreatiin sisse.Kuidas ise toimid?
Seega kui on võimalus, tarbiks regulaarselt aastaringselt?
Tragl
MemberMul oli kreatiiniga nii, et hakkaksin saama selle toimest alles siis aru, kui see ära jäi
Tragl
MemberTulles vastu Oti fännidele, lükkame käima ka ennustusvõistluse!
Ennusta, mitmenda koha saab Ott Kiivikas maailmameistrivõistlustel!
Täpseimate ennustajate vahel läheb loosi 1000 Fitti!
2. koht.
Tragl
MemberMiks on vaja mingeid vanu ja mitte-aktuaalseid teemasid vaja üles tõsta?
Tragl
MemberHuvitav ongi, et toitumise kohapealt kool praktiliselt suur 0 on, vaatamata sellele, et sööme IGAPÄEV ja mitu korda.
Nagu ei olekski tähtis elada terves kehas, võimalikult kaua…
Tegelikult peaks koolides olema selline tund nagu terviseõpetus vms. Vähemalt teatud koolides on või oli. Selles tunnis räägitaksegi tervislikest eluviisidest.
Tragl
MemberOmalt poolt võtaks räige offtopicu kokku tõdemusega, et Volvo, mille hind ei osutunud sugugi halvaks, ongi ilmselt praktilisest seisukohast parim valik. Kindlasti on Volvo parem kui Land Rover. Seega, sea siht poe poole. Tagasiteel võta natuke õlut ja vähemalt kast viina ka kaasa, sest uus auto lausa nõuab liikusid.
Tragl
MemberTahad võrrelda volvo xc90 2.4 d kütusekulu ka chevyga? Chevi on kindlasti odavam ülalpidada?
Alghinda pidasin silmas. Tegelikult, praegu vaadates, esimese otsa Volvod nii väga kallid polegi. Küttekulu osas loomulikult Chevyt Volvoga ei võrdle, kuid varuosadesse ja hooldusesse puutuv on päris mõistlik. Gaasiseadmega saab sõidu mõnevõrra odavamaks.
Tragl
MemberBiitsepsi mõõtude võrdlemine on mu meelest täiesti tühi tegevus. Biitsebi mõõt pole halb indikaator, kuid ainult indiviidi kontekstis.
Tragl
MemberVarsti tulekul uus spordiala, milleks Men Physique ja sai ka ise üks tiir “laval” tehtud. Alguses olen ikka häbelik ja lisaks pükstele ka treeningmaika seljas. Nimetaksin seda siis Men Physique maika vooruks:
Väga hea, aga rohkem vaja naiselikku dünaamikat. Ja kuhu MP ilusmehe hambarida paljastav naeratus jäi?
Tragl
MemberKallis ma ütlesin Volvo kohta. Kuulutus oli Vani näidiseks. Neid on väga erinevaid, saab ka alla 10000 eur. Peaks vastama kõikidele su vajadustele.
Tragl
MemberMidagi hullu tegelikult pole. Arvan, et kui aasta regulaarselt ja mõõdukalt treenib võib täitsa veteranide võistlusele saata.
Tragl
MemberVabandan ka juba ette, aga selle puhul vist täiesti ala võõra isikuga tegemist. Mis ajast mõjutab minu abikaasa saavutus Euroopa meistrivõistluste 5 kohta, Läti I kohta, MMi 4 ja Arnold Classicu III? Et siis jättes välja EEstis saavutatu. Ja see ei olnud küsimus sulle.
Saan aru, et tegemist on rahvusvaheliselt tunnustatud kohtunikuga.. Muidugi on kõigil oma maitse ja arvamus, aga lauslollust pole ka mõtet kirjutada. Ehk siis et minu esinemise põhjal, tuleb välja et tähelepanu eest peaksin tänulik olema kellelegi teisele?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Las see teema lõpeb siin. Mina olen kõigi oma saavutuste ja eesmärkidaga palju vaeva näinud ja bikiini fitness on ka minu elus uus asi ja pole kohe kindlasti mitte ainuke millega elus tegelenud olen. Et siis minule see kategooria sobib ja paljudele teistelegi nii eestis kui mujal maailmas. MIna leian et erinevad kategooriad annavad just juurde fitnessile ja võimaluse väga erineva taustaga inimesi kulturismile lähemale tuua. See on meie endi teha mis tasemega inimesed lavale lubame ja kuidas meediale presenteerime.
Vabandan, kui ei väljendanud end arusaadavalt. Ma ei pidanud su tulemusi silmas, vaid tähelepanu, mida Sa oled meedias saanud (meedia-esinemised). Tahtsin öelda, et sinu kui suure sportlase abikaasa suhtes on meedia palju tundlikum kui mõne “anonüümse” isiku suhtes. Selles iseenesest ei ole midagi halba. Seda tulekski oskuslikult ära kasutada.
Sinu tulemuste ja saavutuste adekvaatsuses ja õigsuses ma ei kahtle. See, et sa omal alal parim oled, on fakt. Isiklikult loodan, et võtad kunagi plaani ka bodyfitnessi.
Tragl
MemberIse võtaks pereautoks pigem volvo xc90
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seitse kohta ja nelikvedu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kütusekulu ja vastupidavus neil hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kallis natuke.
AutorPostitused