Tragl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tragl
MemberLäksin ise ka siin ~kuu tagasi kinnastelt randesidemete peale üle. Rinda ja biitsa teha on ikka oluliselt parem ikka kui ranne on korralikult toestatud.
Kas see lõppkokkuvõttes rannet ei nõrgesta?
Tragl
MemberSellele pildil ei ole tõesti kass, aga pole ka loomapoeg. See on pesukaru ja tundub olevat lapseeast väljas. Selle pildi tagapõhja ma ei tea. Võib-olla see on lavastatud.
Tragl
Member
Kassid ei tohi piima juua, aga kuna nad ise ei tea seda, siis joovad ikkagi.
Tragl
MemberPiim ja piimatooted võivad vähendada erinevate vähihaiguste riski:
http://www.ncbi.nlm….pubmed/18842797
http://www.ncbi.nlm….pubmed/10189040
http://www.ncbi.nlm….pubmed/19116875
Suht kusised uuringud, aga ma ei viitsinudki sügavalt otsida. Esimesed google vastused lihtsalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tegelikult see on lihtsalt vee mudaseks ajamine. Ma ei viitsi hetkel eriti süveneda, sest teema on keeruline ning liiga palju küsimusi on õhus. Seda ütlen küll, et las igaüks teeb mida tahab. Mina ei näe hetkel piisavalt palju tõestusmaterjali, mis sellist muljet jätaks, et piimatooteid peaks raudkindlalt parema tervise jaoks vältima.
Agasid on, kindlasti jah. Aga selliseid “agasid” on toitumisteaduses pidevalt. Alates kolestoroolist ja küllustunud rasvadest kuni selle piima segaduseni välja. Ning pea enamasti on rohkem tegemist mitmete erinevate faktorite koosmõjuga ning Liialdamistega, mitte otseselt ühe toiduaine otsese eraldiseisva negatiivse mõjuga.
Jään ootama vähe paremaid tõendeid selle kohta, et piima vältimine on tervisele suur kasutegur.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii palju kui olen lugenud, siis piima eitamine on alternatiivsetes tervise ja muudes süsteemides väga levinud (st, et ilmselt ei tulene eitav suhtumine ainult ühest allikast). Enamasti räägitakse aga siiski ainult piima (ja juustu) kahjulikkusest. Piima soovitataksegi tarbida piimatoodete näol. Kohupiima peetakse heaks.
Parandage mind, kui eksin.
Tragl
MemberTöö käib jah täies hoos, Alekseil praegu veel kergem tsükkel, aga küll see mees ka varsti pingutama hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keda huvitab, siis oma tegemisi kajastan “rivaalfoorumi” blogis.
Paluksin linki.
Tragl
MemberPuhangu 8, Koplis avatakse uus jõusaal, kus ei ole kuukaarti ja liitumistasu. Ühe korra pääse on 2-3 EUR.
Bonsuna Hardcore Gym on nimi.
See on hea uudis küll, odav ka, aga kesklinnast on sinna siiski suhteliselt raske jõuda.
Tragl
MemberKui ikka hantlid algavad 15 kg-st, siis ei saa küll öelda, et algajale sobiv koht.
november 9, 2012 at 12:47 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #329514Tragl
MemberMa tahan öelda bannan ja passionfruit aga misasi on passionfruit eesti keeles, päriselt ongi “granadill” või kannatuslille vili? = aga kas vastus kokku on taxo?
Kannatuslille vili öeldakse küll.
november 9, 2012 at 12:43 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #329510Tragl
MemberBabako
Tragl
MemberJätke mehed rahule – väga paljudel moodsatel naistel on täiesti ükskõik, kui palju kätekõverdusi kaasa (või kassa?) teha jõuab. Tänapäeval ei ole see väärtus, mille baasil mehe üle otsustatakse.
Tragl
MemberTegelikult ei soovitata kassidele piima anda.
november 9, 2012 at 8:50 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #329452Tragl
MemberMis kell võistlus algab?
november 7, 2012 at 8:01 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #329294Tragl
MemberSeal on mõnus tükk kohalikult turult ostetud liha – kergelt isegi natuke veel verine – , mis läheb kohe koos sibulaga pannile.
Tragl
MemberEi ole see puuri puudumine mingi takistus turjal kükiks.
Kui jutt käib kodusest treeningust, siis on väga suur takistus. Rinnalt surumise pingilt ei ole võimalik kangi korralikult turjalegi saada. Peab ehitama spetsiaalpingi.
november 7, 2012 at 9:41 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #329215Tragl
MemberIga regioon on kellegi jaoks kauge. Maailmameistrivõistlused meestele on igal juhul väga globaalne ja on viimase 13 aasta jooksul mis mina olen osalenud, valdavat toimunud ida pool alates araabiamaadest ja lõpetades Hiina, Taiwani ja Lõuna – Koreaga. Lõuna – Ameerikas toimuvad nad selle aja jooksul esmakordselt ja järgmisel aastal kuuldavasti Austraalias…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hullem varinat on see kui naiste MM toimus 5 aastat järjest Santa Susannas Hspaanias. Budapest on korraldanud ka vähemalt 5 korda juuniorite ja vetranide MM -i. On MM millele konkurssi ei ole ja mis pigem antakse korraldada esimesele kes soovib ja siis on maailmakongress koos kulturismi MM -ga ehk Mr. Univers ja selle peale on soovijaid tavaliselt ikka rohkem kui üks olnud.Huvi pärast vaatasin osalejate nimekirja, domineerivad L-Ameerika ja Aafrika. Eurooplasi, ameeriklasi on üllatavalt vähe. Ilmselt mingil määral asukoht siiski mõjutab.
-
AutorPostitused