Tragl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tragl
Memberhttp://www.teiping.ee/kontakt/
Kus kohas sa traumapunktis muidu käisid? Ise ka näinud, kuidas õeldakse, et ainult põrutus ja järgmine päev teises haiglas õeldi, et 4 mõra… :S Eesti arstide pädevus on suht kahtlane…
Pädevad arstid läksid juba Soome ära.
Tragl
MemberMa ei tahaks sellega siiski täielikult nõustuda. Arvaks, et üldmulje sõltub siiski treeningust ja selle pikkusest. Pikemal mehel võtab lihase kasvatamine kauem aega, aga kui see kord saavutatud on, siis on mu meelest temal väikesema ees eelis. Kui lühikesel mehel on liiga palju lihast, siis mõjub ta liiga jässakana. See pole ju ka kulturismi ideaal.
Kanter on lihtsalt suur tugev mees, kui ta kaalu langetaks ja hakkaks spetsiaalselt treenima, siis kindlasti muutuks ka tema väljanägemine. Samas mõtleme nt Rückenbergidele, Kalmusele, Kim Koldile – ei saa ju öelda, et nad oluliselt kehvemini mõjuks kui väikesed mehed? Või mõjuvad? Arnold oli ju ka päris pikk mees.
Tragl
MemberLühikestel meestel eelis, jap. Mõtle kui 180cm pikk mees kasvatab endale 5kg liha ja 160cm pikk mees 5kg liha. Kumb näeb suurem välja.
Eks hea raam on laiad õlad, kitsas piht, lühikesed jäsemed ja head lihase kinnitused.
(Keha) üldmulje otsustab, ütleksin. 180 cm mees võiks ju 5 kg asemel 10 kg liha kasvatada. Kas jupil ei tule piir varem vastu selles mõttes, et suuremas kehas on ilmselt rohkem lihaskiude, mis on pikemad jne? Lisaks sellele ei ole juppide lihased mu meelest nii esteetilised kui pikkadel meestel – nt rinnalihased.
Tragl
MemberÜks värvikas kuju kahtlemata.
Seda puhtuse juttu ei maksa muidugi uskuda. Nad kõik on sunnitud seda rääkima ja mitte ainult profikulturistid.
Isiklikult arvan, et tippkulturistide puhul pole kõige halvem see, et nad dopingut tarvitavad, vaid just see, et nad üritavad iga hinna eest musta valgeks rääkida ja rahvast oma puhtuses veenda. Ma ei kujuta ette, kui palju noori spordihuvilisi on tippmeeste valelikkuse ja silmakirjalikkuse tõttu valele teele sattunud. Mu meelest on kulturism üks kõige iidolikesksemaid spordialasid üldse, mis peaks tähendama ka suurt vastutust. Kahjuks see vastutus kuidagi välja küll ei paista. Need on ka põhjused, miks mul tipp- ehk dopingukulturismi raske tolereerida on.
Tragl
MemberSee on vist üks teine Jay Cutler
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai tõesti natuke mööda pandud, seal teise mehe pilt ka juures, kui süveneda. Tegelikult vahet väga pole – mõlema Cutleri majad on samas hinnaklassis. Õige Cutleri maja on siin – http://www.celebritydetective.com/Celebrity_Homes_Jay-Cutler-house-Las-Vegas.html
Tragl
MemberCutleri maja pildid: http://www.businessinsider.com/jay-cutler-home-photos-2011-8?op=1
Tragl
MemberIlmselt ongi.
Tänu sellele ta mulle ja paljudele teistele meeldib ja silma jäänud on.
…ja sellise tähelepanuga annab ka hästi raha teenida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tekkis kohe huvi, mida see mees endast inimesena tegelikult kujutab. Internetis tuhnides selgub, et tekitab fännides väga vastandlikke emotsioone. Leidsin nt sellise teema: http://forum.bodybuildingpro.com/showthread.php?12626-The-truth-about-Kai-Greene.
Kodulehel peab ta vajalikuks pikalt peatuda oma puhtusel.
Tragl
MemberKai tundub olevat paras ekstsentrik.
Tragl
MemberSee kõhurull on kõva asi, kui saalis on olemas siis kasutan. Revalis on üks vana niru ,peaks sinna ka uue korraliku sebima venitusalasse. Praegune loperdab nagu võiduväljakutuvi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas seda kasutanud oled?
Tragl
MemberTänud viidete eest!
Tragl
MemberÜldiselt väga pikalt valitsenud arvamus, et tavainimene ei tohi väga palju valku süüa on nüüdseks ka ümber lükatud. 2 g valku kehakilogrammi kohta on täiesti aktsepteeritav kogus tavainimese kohta. Sellise kogusega ei ole küll näidatud, et valguainevahetusega tegelevad organid oleks metsikult ülekoormatud. Isegi pikema perioodi kohta tehtud uuringud näitavad seda. Uuringutega on näidatud, et isegi 40% energiavajadusest on tulnud valkudest ja midagi hullu sellest ei juhtunud, kuigi see on äärmuslik lähenemine ei tähenda, et see ei võiks töötada.
Kas mitte vastupidi pole – et üldiselt on soovitatud suuri valgukoguseid, mille mõttekust uuemad uuringud pole suutnud näidata? Vähemalt sportlaste puhul.
Paluksin ka viiteid mainitud valguuuringutele.
Tragl
MemberVäga ‘uvitav vaidlusstrateegia tibil.
Kõigepealt omastatakse oponendile mingid – olematud – väited ja siis asutakse neid ümber lükkama …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elik siis naisteloogika.
Minu meelest ta ei omistanud nimeliselt kellelegi mingeid väiteid, tõi lihtsalt esile mõned aspektid konkreetsete küsimustega seoses.
detsember 5, 2012 at 8:43 p.l. in reply to: Käesurumissport ehk armwrestling – tehniline ning mitmekülgne spordiala #331638Tragl
MemberAlates 38:45
Väga asjalik ülevaade. Hea näha, et asi nii tõsiselt ette võetud!
Tragl
MemberEi usu, et nüüd 10 inimesega kitsaks läheb. Nõos on vast kogu jõusaal sama suur kui üks ruum heal juhul ja meid ka 20 inimest olnud. Trenn pole ära jäänud ja nii kaua kui üks inimene masinat kasutab, saabki puhata.
See, kas läheb kitsaks sõltub natuke seltskonnast. Ma olen olnud sellises saalis, mis sisuliselt katab ühe Tulbi ruumi ja kus kõiki seadmeid on üks, ka paarikümne inimesega. Sellistes saalides tegutsevad tavaliselt “omainimesed” ja see muudab asja tunduvalt. Kui on kiire ja lähed üheks korraks avalikku anonüümsesse saali, mille pilet maksab 7 eurot, siis väga ei tahaks küll oodata ühe ja teise seadme või hantlite või ketaste vabanemist.
Tulbis ma tunneksin end hästi ainult siis kui inimeste arv jääb alla 3-4. Üksi on kõige parem.
Tragl
MemberVäga hea postitus igasmõttes !!! Jätka samas vaimus.
Aitäh! Vahel otsid mõne jõusaali kohta infot, kuid pole nagu midagi, millest kinni hakata. Loodan, et mõni saab sellest ülevaatest ka praktilist kasu. Kirjutage ka ise oma jõusaalikogemustest!
-
AutorPostitused