Tragl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2013 at 12:00 p.l. in reply to: Kust võiks leida multifunktsionaalse treeningpingi? #337952
Tragl
MemberKasutatud pinke pakutakse aeg-ajalt kuulutusportaalides, Osta.ee, OkiDoki, Hydra.ee jne. Enamik nendest pinkidest on siiski mõttetud.
Tragl
MemberKuigi ma vabandasin ette , siis ma arvan, et on küll informatiivne – Iga tulevane noor sportlane saab ka teada, et sa oled patoloogiline kommentaator.
Punkt!
Kui sul on mingi isiklik teema, siis aruta seda temaga eravestluses. Enamik Sarge postitusi on asjalikud või vähemalt huvitavad lugeda ja ta võiks hoopis enam kirjutada. Nii et tuld, Sarge.
Tragl
MemberMu tüdruk, kes võistles eile ja on treeninud ainult 6 kuud, kükib vabalt 60kg 4×15 ja rekordkükk on 90kg. Aga no, tal on selline tuhar ka, et sõbrad küsivad selja taga, et palun Taavi, räägi kuidas ma oma tüdrukule sellist tuharat saaksin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.See vajab tõestamist.
Tragl
MemberMina soovitaksin väljaasteid, puusa- ja jalatõsteid. 8 kg hantlid on alustamiseks natuke liiga rasked, sõltub muidugi harjutusest ka. Soeta reguleeritavad.
Kõhulihaste treenimine kindlasti plaani võtta.
Tragl
MemberSarge, tõlgendad pilti valesti. Musklimees on lavale minemas ja tagumine mees (hooldemees), aitab võiet seljale kanda. Musklimees on pumbiga vähe üle pingutanud ja käsi ei paindu enam piisavalt.
Mehed ju ikka aitavad üksteist.
Tragl
MemberPump+ tegi Imrest Mehe, teeb ka sinust.
Tragl
MemberFAST teeb ka kõige suuremast jõhkardist ingli.
Tarbi FASTi, saad vanglas hakkama!
Tragl
MemberTragl
MemberTäiesti nõus.. inimloomusel on piirid aga nendeni jõuda vist võimatu..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaitseväe puhul ei ole asi niivõrd inimvõimete piiride katsumises, vaid kutsealuste kesises vormis.
Tragl
MemberNüüd, kui kohe-kohe on saabumas elu parim vorm, tuleks vaikselt hakata võistlusplaani kokku seadma. Oled hakanud sellele mõtlema? Avavõistlus juba järgmisel kuul, registreeri kohe ära.
Tragl
MemberKui mul oleks oma jõusaal, siis nohutavaid ja köhivaid tegelasi sissei ei laseks. Nii nende enda kui teiste pärast. Mu meelest tõsine kulturist ei saa endale lubada poolhaigena treenimist.
Tragl
MemberMinu meelest ei ole asi üldse diagnoosimises või millegi põhjendamises. Kui inimene tunneb, et tavapärased lahendused ei näi asja edasi viivat, siis on ju päris loomulik, et ta püüab uurida, kas saaks toimida efektiivsemalt. Mu meelest ei saa ainuke nõuanne olla – söö rohkem. Mõnel juhul see aitab, kuid mõnel juhul lendab varsti ette piir, mille ületamisega kaasnevad uued probleemid.
Tragl
MemberPaljud “ektomorfid” (jutumärkides) piiravad vähem või rohkem teadlikult oma söömist, kuna on uhked oma sixpackile ja kardavad seda kaotada. Tekib surnud ring.
Võib-olla, aga võib-olla ka mitte. Kuna lihaskasv on väga kesine, siis on ka sixpacki kasv kesine. Teiseks, kui nad tegelevad spordiga, siis tõenäoliselt huvitab neid terviku areng (= teadlik söömine). Kolmandaks, vananedes tekib ka neile teatav rasvakiht (meeste korral tavaliselt kõhule).
Tragl
MemberLuustiku muutmisega on olukord raske. Ainevahetust annab aga ilusti igate pidi mudida. Küll on inimestel tihti väljakujunenud erinevad ainevahetuse tasemed keskkonna tõttu, mis vähe tugevamini juurdunud – kehale meeldib stabiilsus ja rütm. Jah, geneetiline faktor on – justnimelt selline nähtus nagu NEAT on väga huvitav. Kuid ma ei lahterdaks seda otseselt kehatüübiks. Asi tundub keerulisem.
Ma ei tea ühtegi ektomorfi. Tean mitut inimest, kes söövad nagu tited ja on kõhnad. Need paar tükki kelle saali olen vedanud ja väevõimuga toitu sisse ajanud on kasvanud nagu loomad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa peaksid hästi teadma, kui oluline on igasuguse arengu juures psühholoogiline-emotsionaalne faktor. Kujuta nüüd ette inimest, kel on ülikiire ainevahetus, väike isu ja suur liikumisvajadus. Ta võib ju meeletuid toidukoguseid iga tunni tagant väevõimuga alla ajada, aga kui kaua? Jätkusuutlik ei saa selline asi olla.
Ma arvan, et see pole juhuslik, et ektomorfideks nimetatute hulgast on sirgunud väga vähe edukaid kulturiste. Ektomorfsus on äärmus, sport on äärmus. Kui kaks äärmust kokku panna, ei saa tulemuseks midagi eriti head olla.
-
AutorPostitused