Tragl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tragl
MemberOn neil praegu veel midagi vaja?
Arvestades, et teemat jälgivad tuhanded inimesed üle kogu maailma, teen ettepaneku, et keegi paneks üles elementaarsed andmed Silvari kohta. Temast endast pole seni vist üldse räägitud. Rahvas tahab oma kangelaste kohta kindlasti rohkem teada.
Tragl
MemberJüri peaks olema juba rongiga Tallinnasse jõudnud. Loodan, et keegi talle ka vastu läks.
Tragl
MemberSee, et Silvar on vastu pidanud, on seletatav: 1. imega, 2. mees ongi harukordne kangelane. Kalevipoja järeltulija äkki.
Tragl
MemberMinu meelest ei tohiks neid viimases faasis enam aktiivselt häirida. Mehed on ülimas kurnatusseisundis, iga sõnavahetus peatujatega võtan energiat vähemaks. Süüa, juua muidugi võiks anda.
Tragl
MemberAnu Otsus.
Tragl
MemberKapu ristist Tartu kesklinna on 82 km, linna piirini ca 79 km. Seega kiiruseks on kujunenud 4,4 km/h. Aegviitu on ca 46 km. Järelikult peaks seltskond sinna jõudma jämedalt 10-11 tunni pärast (kui kiirus ei tõuse või ei lange) ehk umbes kella 8:00-9:00 vahel hommikul.
Kapu ristist Tallinna kesklinna on 109 km. Seega Tallinna piirile ca 94 km. Ülaltoodud kriteeriume arvestades jõutakse Tallinna piirile ajavahemikul kell 19:00-20:00.
Pimedus sunnib ka ilmselt kiirust alla võtma natuke.
Tragl
MemberSelge, et vägisi sauna ei pea keegi minema, seda otsustavad mehed ise, kuid Revalis kuhu plaanin viia saab ka külma vett endale kaela kallata ja infrapuna poole peal, lihtsalt jalad seinale visata. Selge, et söök – jook on esmane mida ma neile valmis panen ja ehk lisaks midagi mis turgutakse – see mu oma võlurohi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea, mehed on kindlates kätes.
Tragl
MemberÄra nüüd ära hirmuta, tahaks laupäeva hommikul mitte kella peale tõusta….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel mõtlen, millega mehi linnapiiril premeerida, et asi väärikas oleks. Kindlasti teen nii, et poisid selle käigu lõppu mäletavad….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlen, et kui homme tuleb palav päev ja nad lõpetavad kindlasti päevaajal, kas on üldse mõtet neid esmalt kuhugi kuuma sauna saata? Tõenäoliselt on nad niigi ülekuumenenud. Saun võib asja hullemaks teha. Võiks organiseerida ka mingid jahutavad, paistetust leevendavad süsteemid, kerge toidu, joogi jms.
Tragl
MemberÜldjuhul on kulturismi harrastavad inimesed siiski üle keskmise suure tahtejõuga ja ma olen enam kui kindel, et need, kes ütlesid, et läbivad terve distantsi, selle ka läbivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga huvitav jälgida,
Edu ja tugevat vaimu!
Ma arvan ka, et läbivad, nende rühm on lihtsalt nii haruldaselt ühtehoidev ja toetav – uued tulijad aitavad motivatsiooni tõsta. Samas iga inimene, kes on pidanud korraga kõndima üle 10 km, peaks suutma ette kujutada, milline kangelastegu selle maa läbimine tegelikult on. Seal on mitmeid faktoreid, mis inimesest ei sõltu – jalatsid, päike, kuumus, väsimus, müra, pimedus.
Tragl
MemberMa arvan, et praeguseks on nad päris läbi juba, tempo muutub kogu aeg aeglasemaks, pausid pikemaks. Kui hakata mõtlema, on kohalejõudmisvõimalus üsna väike, aga siin kannavad väga olulist rolli hiljem liitunud ja liituvad inimesed.
Tragl
MemberVillide vastu võiks aidata mingid spetsiaalsed kõndimisplätud vms asjad, mis jätavad osa jalast avatuks. Jalanõusid võib ju ka vahetada.
Tragl
MemberMul turgatas selline mõte, et peaks moodustama Tallinna meeste ja naiste grupi ka, kes hakkavad Tartusse kõndima. Kahjuks jääb vist organiseerimiseks liiga vähe aega. Sellesse rühma kuuluks ise küll, Tartusse ei viitsi sõita.
Tragl
Membermnjaa…
kahju, et algne “autofilm” on autodest väga kaugele läinud. Esimeste osadega ei anna võrreldagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjutan alla. Iga uus osa on vanast viletsam. Viimaseid ma polegi viitsinud enam vaadata.
Tragl
MemberJuba tuleb uus film. Head mehed, kehv film.
Tragl
MemberNii palju kui mina füsiodega olen rääkinud, siis alaselja rullimisel langeb lülisambale liiga suur pinge. S.t. see ala, mis jääb vaagna ja alumiste roiete vahele on selja rullimisel out!
Minu meelest õige tähelepanek ja praktikas ka tunnetatav.
-
AutorPostitused