Tragl
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Tragl
MemberLihtsalt mainin, et juhtusin hiljuti sirvima mingit teaduslikku raamatut alkoholi mõjudest. Sellest raamatust selgus, et alkoholil siiski võib esineda ka mõningaid häid jooni. Nt oli seal esile tõstetud veini soodne mõju südame-veresoonkonnale vms. Seejuures oli veinil rohkem positiivseid omadusi kui õlul.
Tragl
MemberMina ei tüüri kuhugile jutuga, jutu-ots on teie trollimisel siin olnud. Ja küllalt mõtteid on jutul olnud ju, toidulisandite kohta on arvamus öeldud, ja mitmete muude asjade kohta. Mis teile ei meeldi või vale tundub?
Loogikaaugud. Nt ütled, et Mari hea tervis ja rõõsa välimus on tema seisukohtade õigsuse tõestus. Aga vaata Otti, pole veel paremas vormis, tervemat ja rõõmsamat meest näinud. Mida see siis tõestab? Et lisandid on mürgid? Et valgurohke menüü on halb?
Tragl
MemberMis mõte on nendel trollivatel küsimustel. Eesmärgiks on primitiivselt tei largumenteerida sellele, et kes süsti poel teinud, see pole usutav.
Nende küsimuste mõte on aidata sul leida konkreetne teemapüstitus või jutule konkreetne suund. Praegu on kogu asi tõepoolest äärmiselt laialivalguv ja kaootiline.
Üldiselt on mõned esitatud mõtted huvitavad, aga probleem on selles, et detailidesse laskudes sead sa usule vastu usu, ei midagi rohkemat. Äärmuslike seisukohtade propageerimisel tuleb esitada võimalikult palju tõestusi ja näiteid. Oti jt lähenemisviisid on end tõestanud ja selles ei tohiks midagi üllatavat olla, et inimesed neist lähtuvad.
Miks sa nimetad lisandeid mürgiks? Lisanditetööstus tugineb rahale. Raha toodavad inimesed. Mis mõte on mürgitada inimesi, kes sulle raha toovad?
Tragl
MemberVastasin ju kõigele, aga sa usud ikka seda mis sulle meeldib. Ott usub ka Paide kohta, uskuge pealegi.
Te usute, et minu treeningtulemused on degreerunud valguvaba dieedi tulemusena, mina seda ei usu, aga kuidas ma teid ikka teistpidi uskuma saan panna. Te usute seda, mis on Manninei D3 purgi peale kirjutatud, uskuge edasi. Mina usun teisi asju.
Kui soovite võime siin edaspidi uuringuid aeg-ajalt edasi käsitleda, ning eks uurige ise, kuidas mul treeningtulemused edenevad, saate siis ka omale vastuseid lodoetavasti. Minule endale tundub 0.3-0.9 väga sobivat, ja loomulikult soovitan ma teistelegi seda, ning keto-dieedi jälgijad soovitavad hoopis muud.
Kuidas saakski midagi sinu treeningtulemuste kohta uskuda, kui pole ühtegi tõestust? Usutakse seda, mis on uskumisväärsem.
Mis sinu eesmärk siin foorumis on?
Tragl
MemberSa oled samuti palgatud sõdur siin saidil ilmselt, kelle eesmärgiks on foorumiaktiivsust forsseerida:)
Tehakse ka nii, et palgatakse sõdur, kes tekitab uusi kasutajaid ja postitab sütitavaid teemasid, neid on Eestis ka küllalt juba märgata olnud.
Minu eesmärk pole sedalaadi sõdur olla, minu eesmärgiks oli anda valdkonna alane mõte edasi lihtsalt. Et kuidas hapukoort augustada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seetõttu mingeid pilte ma ei pane kuhugile.Oma ideesid rakendad ju iseendal. Peaaegu igas teises postis on esitatud mingid andmed sinu vormi kohta. Kui sul on midagi konkreetset öelda või esindad mingit kindlat äärmusseisukohta (a la valkude vähesuse propageerimine), siis ei saa näideteta (vormipiltide näol) üle ega ümber.
Tragl
MemberAsi läheb juba päris huvitavaks. Ole nüüd hea mees ja viska mingid vormipildid üles. Erinevatest aegadest.
Tragl
MemberÄkki tood täpsemad punktid välja? Kas näiteks see, et toitumine pole treeningu juures tähtis? Või see, et inimestel tegelikult lihaseid pole? Või midagi muud?
On palju võimalusi praktiseerida terveid-tervendavaid eluviise ja ma olen nõus, et mitmeski mõttes ei pruugi fitness olla neist kõige efektiivsem (kui peaeesmärgiks on tervis). Mulle tundubki, et probleem kerkib erinevatest lähtekohtadest. Mees vaatab asja rohkem tervise seisukohalt, enamik vaatab asja lihase seisukohalt. Neil kahel asjal on ühisosa loomulikult olemas, kuid ainult osaliselt.
Mees rõhutab individuaalsuse tähtsust ja mida saakski siin vastu öelda – individuaalsus ongi A ja O. Ja paraku nii on, et “riiulist võetud toidukavadega” individuaalsust ei arenda.
Ühe asja tooks veel välja. Ta räägib “õige toitumise” vormelist. See on tõesti häiriv, kuidas fitnessimaailmas seda määratlust kuritarvitatakse. Surutakse inimesele mingi primitiivsüsteem peale ja kuulutatakse ainuõigeks.
Tragl
MemberHuviga jälgin teemat. Päris igasse posti süveneda ei viitsi, kuid Low Protein Foreveri jutt tundub mõneski plaanis mõtestatud ja originaalne.
Tragl
MemberEhk viitsid oma reie,rinna ja käe ümbermõõdu võtta?..Huvi pärast tahaks teada, kuidas pilt ning numbrid kokku lähevad
Mul oleks sama palve. Vorm on muidugi võimas.
Aitäh!
Tragl
MemberVõib-olla ma olen pühapäevasel tolerantsuslainel, kuid minu meelest on päris huvitav teema. Huvitav jälgida, kuidas erinevad osapooled argumenteerivad.
Tragl
MemberEile sain aru, et Lee Childi raamatute kangelane Jack Reacher tugineb Silvari isikule. Kokkulangevused on hämmastavad.
Tragl
MemberGoogle maps annab kena 245km Tartust Riiga
Ahah, siis läbis Kristjan Jaak Peterson siiski pikema vahemaa. Aga tema kindlasti teel puhkas. Siit võiks Silvarile järgmine katsumus tulla.
Kas muidu võiks leiduda huvilisi, kes tahaks tartlaste auks kõndida Tallinnast Tartusse trenni?
Tragl
MemberHaruldane, imeline, uskumatu. Kõige huvitavam on seejuures, et mees tundub teekonna lõpul vägagi konditsioonis olevat.
Kas keegi teab, palju Tartust Riiga kilomeetreid tuleb?
Tragl
MemberÜle 100 inimese teemat lugemas. Pinge on haripunktis.
Tragl
MemberTäiesti arusaamatu, kuidas ta ikka veel nii hea välja näeb… On see mees ikka luust ja lihast või?
-
AutorPostitused