Totenkopf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Totenkopf
MemberKuna kaklustes palju osalenud siis võin õelda hea nõ kakluse sõbra poolt. Läks siis Pärnusse sõbraga ja jõid seal, siis läksid oma vahel tülli ja sõber läks üksi linna peale. Tuli mingi venelane ja kukkus tüütama,sõber mõtles et ahh ###### ,ei viitsi jamada ja kõndis edasi närv must, siis natukese aja pärast tuli jälle see venelane 2 sõbraga ja hakkasid norima. Sõbral oli närv must kuna need jamasid ja sõbraga tüli siis andis kamba peale sellise littaka ,et peamees kukkus ja ei tõusnud, see järel teised vaatasid ja õtlesid miks sa nii tegid ja läksid minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõbral pandi järgmine päev käsi kipsi kuna lõõk oli nii tugev ja ütles et käsi jäi ka valesti.
Ja nukke ,relvi ,pesapalli kurikaid,mutrivõtmeid kasutavad ainult debiilikud ja alajaaliste mõtlemisega inimesed!!!
Isa mul taksojuht ja küsisin et miks sul pole kurikat või nukke siis ta ütles seda sama mida mina just. Arvestada tuleb sellega et sinu kulm relv võib sattuda hoopis vaenlase kätte ja siis kõik!! Seega tahan õelda et pole kunagi mõttet kasutada mingeid külm relvi!!!!!
alajaalised?
Totenkopf
MemberÜldiselt on ka halvaa mõnus massikas. Kunagi sai kasutatud, käras küll
“>Maitsev ka veel palekauba.
Totenkopf
MemberJah, kuid paljud kes AS-e söövad/süstivad ei kavatsegi võistlema minna ega kusagile tippu jõuda.
Totenkopf
MemberUnustasin mainida, et kõhu treenimisel tuleb ka paralleelselt selga treenida.
Totenkopf
MemberLollus. Oma kiire ainevahetuse võid sedasi varsti ära unustada ning nagu Sulle juba öeldi, hakkad sedasi lõpuks hoopis juurde võtma, sest Su organism läheb näljarežiimile ja hakkab talletama kõike, mida suhu pistad (talletama = rasv)Räägid nagu oleksid sünnitanud. Kui see nii kohutavalt õudne oleks, miks on siis endiselt olemas mitmelapselised pered?
Et sul need kõhulihased kasvaksid, pead sa korralikult sööma, mitte end näljutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Anoreksia ja anorektikuks olemine pole lahendus.
Pealegi, telli endale siit leheküljelt toitumiskava kui võimalus. Kui sa seda jälgid siis tulemused hakkavad juba varsti-varsti paistma.
Edu!
Totenkopf
MemberKas te keegi selle peale mõtlesite et inimesed kes alustavad jõukas käimist ei tea palju see kang kaalub ja siis nagu ütlevad 20 nagu umbes et mis ketas peal on vms et äkki on 20sed kettad peal vms või mingi kümpased ma ei tea….eks loomulikult asi oleneb ka sellest kui vana ta on ja mis soost jne
aga see oleks minumeelest üsna loogiline seletusJummel kui segane tekst
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasuta kirjavahemärke ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Totenkopf
Memberkle ma ei tea palju see kang kaalub no 20kg ja mul on seal otsas veel 40kg kokku siis 60kg ,Ja ma ei usu et su naine seda jõuab suruda või jõuab:DKui milleski aru ei saanud küsinud mitte sellist lolli juttu suust välja ajada.KUI keegi ei osaka midagi targa öelda siis olgu parem vait ,
.See ei ole mingi üksteisele ära panemise koht siin.
Ei ole mõtet toriseda kui ise ennast arusaamatult väljendasid, eks.
Totenkopf
Membernägin lepatriinut, ta oli küllalt suur ja me arma..stasime…
Totenkopf
MemberJa toitusin, ca 3 kuuga 9kg maha ja sõber räägib, et mul rinnalihased tekkinud … mainin ära, et kava jälgisin tagasivaadates umbes 80% ulatuses, sest vahest ei olnud võimalik ettekirjutusi täita või olin ise laisk. Kui täita kõike ettekirjutusi siis on tulemused kindlasti kiiremad tulema. Iagastahes soovitan kõigile toitumiskava, see töötab
Rinnalihased on sul sünnist peale olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Totenkopf
MemberOi Karu, ma arvan, et sa võid neid protsente seal omavahel julgelt vahetada. 5% ehk teavad midagi (spetsialistiks võib nimetada ka neist väga väheseid), 65% arvavad, et proteiin on mingi maagiline valge pulber, mida tuuakse muula tagumikus Afganistanist ja ülejäänud 30% tiksuvad seal kusagil vahel.
Aga lootmine pole keelatud.Ei tea kas nii hull ka ikka asi on
MemberNo sellise asja pärast nüüd küll muretseda ei tasu. Vähemalt mian küll kedagi imeliku pilguga ei vaata kui too trennis higistab. Deodorante ära küll kasuta, see teeb asja veel hullemaks.Trennis pole tõesti mingeid deodorante mõtet kasutada.
Totenkopf
MemberTäitsa imelik mõelda, et eelmine aasta jäi Kaitseväe paraad ära külma tõttu, see aasta oli aga sooja 7 kraadi. Ma arvan küll, et läheb veel külmaks, sest see oleks liiga hea kui nüüd lähekski aina soojemaks -ja soojemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Totenkopf
MemberHead Vabariigi aastapäeva ja kõike paremat!
Totenkopf
MemberJah , kui mehel ikka magistrikraadi ei ole , siis on ta üks loll idioot
Totenkopf
MemberTervist, mul on väike küsimus. Kuna siin on ilmselt põhilised külastajad naised siis on see õige koht. Minu kallimal oleks vaja natuke trenni teha kuid ma ei tea kuidas ma seda talle serveerin e. ütlen.Kuidas saab naine panna trenni tegema?
Mul on tõesti head kavatsused, tal on natuke liiga palju rasva.
Andke palun head nõu.
hästi
AutorPostitused