Totenkopf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Totenkopf
MemberNo ma ei mõtle nüüd ,et igakord ,kui saali lähen ja juba kangi kätte võtan piinlen jubeda valu käes ja rämedalt segab mind..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ütlesin ,et VAHEST võib segada, näiteks siis ,kui ikka teed eriti tugevat trenni, pikad seeriad, palju kordusi, siis ikka on vahe sees, kas kreatiiniga või ilma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen proovinud ka teisi muskipumpasi…ei lennanud õhku.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu teada kreatiin pole “muskipump”.
Totenkopf
MemberEi suudaks.Vaata seda Aaronit, see Maxim või kes iganes see on mingi kilu.
Ma vaatasingi btw.
Totenkopf
MemberOlen Hansapangas vahetand.. seal teenustasu vist 5% kui ma ei eksi… ja kui arvele lasin panna raha siis tasuta.. aga võib-olla sellepärast, et olin siis alaealine.. Usun, et odavam ikkagi.Sama siin
Totenkopf
MemberKui see 2 aasta saavutus nii tavaline ja lihtne on siis ma olen küll kehvakese geneetika ja halva toitumis ja treening kava peal!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ektomorf?
Totenkopf
MemberKui 2 aastat teha tõesti korraliku trenni, nagu rääkis ka Marek, siis on see täiesti võimalik. Suudaksin isegi vabalt, kuid pole seda viitsimist ja muid tegemisi vaja teha.
Totenkopf
MemberPeale selle, et ta on üsna jälgi maitsega ja kallis, ei anna ta mingit paremat tunnet.
Totenkopf
MemberMõistlik on sul kava võtta tööriistade alt või tellida üks.
Totenkopf
MemberJõudu, jaksu ja õnne tagantjärgi !
Totenkopf
Member1h enne trenni sõin 400g kohupiimakreemi ja jõin ühe kohvi. Tavaliselt kohvi ei joo aga lootsin energiat saada, kuna olin suht unine. Proovisin magada ka 13 minutit, kiire oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui varem samade kavadega pole sama asja olnud, siis ehk on asi just selles kohvis.
Totenkopf
Membertäitsa jube jah.
Totenkopf
MemberKeegi 29.03 rockstarsi ka tuleb?
Totenkopf
MemberIse elan Kohtla-Järvel ja olen varajaste hommikutundideni väljas,aga siin ei ole peksa saanud,kuna lihtsalt kõik teavad mind ja mul on palju erinevaid sõpru-tuttavaid(hea suhtlemisoskus tuleb inimestega kasuks selleks et peksasaamist vältida:D)aga tegelikult sellest ballooni teemast,mul vanaisa leidis mingi aasta tagasi bussist närvigaasiballooni,mis on mõeldud ainult militaarseks kasutamiseks.See on julm asi ja ei ole pipragaasiga ikka võrreldav ning ma ei kujuta ette mida see teha võib vastasele.Tal peaks see isegi veel alles olema kuskil.
Närvigaas on üldjuhul surmav.
Totenkopf
MemberSelline on hea.
see keha on üldse väga pöörfi, nii alt kui ülalt