Totenkopf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Totenkopf
MemberVõib tuua suht pika nimekirja toodetest,kus on 0,01% alkoholi
Totenkopf
MemberMina olen üldse juba kuu aega ilma alkoholita, jummala hea on olla, parem kui iial varem,soovitan teistelegi.
AInult sunnik,käsi kisub suitsu järele nüüd kergemini,aga selle probleemi saab ka varsti lahendatud. Kuna agga õlle maitse siiski meeldib,siis on alkovaba ölle minu päästeingel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal on ka ca 0,01% alkoholi, haa!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Totenkopf
MemberVäikestviisi olen proovima hakanud alkovaba õlut (Mis alguses ei kannatanud absoluutselt kriitikat, kuid nüüd on meeldiva karastusjoogi mõõtu läinud). Tavaline õlle maitseb endiselt, siit küsimus: Mis on vahe alkoga ning alkota õllel? Mis on nende head ja vead ning kas petan end kui loobun tavalisest õllest ning asendan selle alkovaba õllega?Need, kelle arust alkovaba õlle võrdub kumminaisega, need jätku arvamus enda jaoks:) Soov on teada lihtsalt õlle ja õlle vahet:D
Õlu ilma alkoholita on nagu kaun ilma hernesteta
Totenkopf
Memberai ai suured MEHED ,ei j6ua nyyd 58kg kangi turjalt maha tõsta:D.Olen 16 ja teen kodus 66kg 4×15 täiskükke ja ka ei kasuta mingit pukki ning ilusti saan hakkama:DMedalit ?
Totenkopf
MemberMa olen üsna kindel ,et see oli nali
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Totenkopf
Membermiks mitte? kas kogused liiga väikesed või ei sobi koos?Mõlemat.
Totenkopf
MemberHuvitav jah, et mis need hinnad hetkel on. Oleks just vaja taastusravi eesmärgil eelkõige.
Totenkopf
MemberTegelikult on asi väga lihtne. Üleval paremal pool on roosa kast, seal on peal kirjas seaded, klikid sinna peale ja siis kuvamisseadete all on standard, klikid sellele ja peaks korras olema.
Totenkopf
Member1. Kui sinu nädala treeningjaotus näeb välja nagu alljärgnevalt toodud jaotus või ligilähedanegi sellele:Esm: Rind, jõutõmme, kükk.
Kolmap: Rind, jõutõmme, kükk
Reede:Rind, jõutõmme, kükk
2. Kui sinu rakkus käsi pole iial rüvetanud trenažööri puude.
3. Kui sa sööd hommikul mune püramiidi kava järgi.
4. Kui sinu suust on kunagigi lendu läinud fraas: „Kõik rinnamasinal treenijad on peded”.
5. Kui sa oled ka üks neist, kes usuvad, et proteiinid ja kreatiin peaks kuuluma igapäevasesse ostukorvi.
6. Kui sa arvad , et proteiin ja kreatiin peaks olema alla 18 keelatud.
7. Kui sa kannad kaasas ehetekarpi, kuhu paned riietusruumis oma kuldketi (sõrmejämeduse), käeketi, kuldkella, et keegi ei arvaks, et sa nendega saalis eputad.
8. Kui sa teed pidevalt ja meeletult suures mahus rinda, selga ja jalga ja räägid, et biitseps ja sixpack on homodele.
9. Kui sa teed jõutõmmet ja iga korduse järel ilmub su laubal nähtavale arter, mis on vähemalt samajäme kui kett, mille sa riietusruumi jätsid.
10. Kui sa paned trenni minnes sellise tõstevöö peale, nagu läheksid rammumeeste võistlusele ning treeningu intensiivsus on selline, et Sul peaks kolmele julgestajale lisaks kiirabi ja psühholoog kõrval viibima.
11. Kui sa ei taha olla jõusaalitola, siis jälgi samat reeglit, mida ühispeldikus-“pilk otse ette”. Kellegi teise soorituse jälgimine seab su automaatselt kuskile kapipede ja lapsendadasoovivahomo vahele.
12. Kui sa ootad oma lemmikproteiinitoote uue maitse väljatulekut, kuna banaani, vanilje, sokolaadi, maasika, vaarika, kohvi, ,sidruni ja kiivi on viimase kuu jookul juba otsas ja ära tüüdanud.
13. Kui osa aega sinu treeningust hõlmavad neelatamisharjutused, mida sa teed Kopli laost ostetud proteiini maoshoidmiseks.
14. Kui sa usud, et suur õllekõht aitab sul rohkem jõutõmmet teha.
15. Kui sa räägid ainult neljal teemal, mida sa täiuslikult valdad: jõutõmme, kükk, rinnaltsurumine ja kes on jõusaali tolad.
16. Kui sa pead oma mobiiltelefoni valjuhääldi peale panema, kuna biits ei lase kätt kõrvani liigutada.
17. Kui kangile raskuste panek ja mahavõtmine võtavad poole rohkem aega, kui su treening.
18. Kui sa valid oma jaanipäeva pidamise koha selle järgi, kas seal on sangpommitõstmise võistlus, või ei.
19. Kui su massiperiood kestab esimesed 7 treeningaastat.
20. Kui sa treenid kõhtu 1 kord kuus, varbad kangi all ja sellili põrandal, et mitte puutuda pinki.
21. Kui sa oled treener, siis paned sa esimest päeva trenni tuleva neiukese jõutõmmet ja rinnaltsurumist tegema, pidades samalajal loengu 2 kg valku iga kehakilogrammi kohta.
22. Kui sa usud, et iga jõusaali sisseastuva inimese elueesmärk saab olla ainult üks-Markus Rühli selg.
23. Kui su teksad kuluvad kõigepealt jalgevahelt, mitte põlvedelt.
24. Kui sa paned kohvioad veskisse ja hakkad seda kätega raputama.
25. Kui sa maast prahti korjates jälgid selja asendit.
väga andekas
Totenkopf
MemberKartsin, et selline teema tehtud, kahjuks ei osand leida ja mõtlesin ka, et ehk ammu tehtud. Palju kasutajaid juurde tulnud? Aga kui liialt korduv teema, siis võib selle ju ära kustutada. PäikestEi aga miks mitte uus teha, vana andmed on ju sõna otseses mõttes vananenud.
Oleks võinud küsitluse ka teha ju.
Totenkopf
MemberKõhu peal on väga õrn rasvakiht…pigem võiks öelda,et kõht on sile..Olen lugenud neid toitumise värke(olen maapoiss) ja ei kavatse küll mingeid valgupulbreid sisse ajama hakata vaid ikka inimese moodi hakkama saada..
Kuidas normaalne toitumine välja võiks näha ilma nende igasuguste pulbriteta?
Kindlasti igasugused krõpsusöömised ära jätta ja võimalikult palju musta leiba,kartulit ja liha??
rasva kaotamiseks sõita palju rattaga ja käia pikemaid maid kõndimas?
Kui sul kõhu peal erilist polstrit pole ja kõhulihaseid ikka näha pole, siis me võime järeldada mida..? Et sa peaksid need endale treenima ennem dieeti.
Totenkopf
MemberMa võin olla haruldaselt loll aga ma ei saa aru, mis on naljakat, selles et inimene valetab, et saab mingis filmis peaosa?Liigsed komad muutsid su lause üsna arusaamatuks.
Totenkopf
MemberAlgul ei saanud ise ka pointile pihta, siis aga vaatasin pealkirja, päääris hea:DÜsna meelate nägudega ütlesid ka veel seda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Totenkopf
MemberKui sa ise veel toitumisest väga palju ei tea, soovitan sul viitsimise korral uurida seda samust foorumit. Kui viitsimist, aega mida tahes pole, siis telli toitumiskava endale.
AutorPostitused