Totenkopf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Totenkopf
MemberJõusaalis üks rääkis, et kui ta veel noor oli siis ta õlad ja käed olid nii suured, et ei ulatunudki nägu pesema, kuna käed ei paindunud nii palju. Tahaks teada kas see on võimalik.Vaevalt küll
“>Totenkopf
Membermissuguseid harjutusi peaksin tegema, et just sisemised rinnalihased areneks? kõrvalt ok juba a vat sisemised ei taha arengus järgi tulla.Selle kohta on sadu teemasid olnud. Palun kasuta otsingut.
Totenkopf
Memberlahja õlu vahel ka alkovaba, on külmana kuumal suvepäeval ja peale sauna janu kustutamiseks ja ka b vitamiinid olevat. 40 % alkohol pole januks hirmuskibedamaitsega ja täisjoomiseks!miks täisjuuakse?probleemid?mured?ilma ei saa olla?haigus!Shokolaadki pole mõeldud kõhu täitmiseks.
Totenkopf
MemberMa kahjuks väga natside kummardaja ei oleAlex Jones_Arnold Schwarzenegger: EXPOSED!! pt1
http://www.youtube.com/watch?v=mztpDn3JTE8
Alex Jones_Arnold Schwarzenegger: EXPOSED!! pt2
http://www.youtube.com/watch?v=TgFt-todNJI…feature=related
We Are Change NY vs. Arnold Schwarzenegger
http://www.youtube.com/watch?v=bhIPjdAyqbI
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa sellise ibaga saavutada üritasid nüüd?
Totenkopf
Memberkergelt OT aga siiski :
Totenkopf
MemberRinnalihaseid ikka päris nii palju ei ole inimesel, et oleks ülemised, alumised, sisemised ja välimised jne…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, kuid mingil määral saab siiski toonust jaotada.
Totenkopf
MemberHea et nad meil nii suured ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris jõhker elukas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Totenkopf
MemberKäisin siis täna igaksjuhuks traumapunktis, kuna oli ikka paistes ja valulik ning kergelt sinine.
Öeldi, et täitsa tavaline asi sel suvel ja kästi viinakompressi teha.
Totenkopf
MemberSee võis olla hoopiski mingi kärpse taoline putukas. Olen ennegi nende käest lakse saanud kuid nüüd kevadel kui sain sääre peale siis oli jalg kaks enda suurust. Need pidavatki varakevadel vist mürgisemad olema ehk oli sul see sama, kuid mis vahet sel enam on, nüüd lihtsalt proovi paistetus alandada. Ise tegin viinakompressi ja arst andis ka paar allergia vastast tapletti.Peab vist jah mingit kompressi tegema ja apteegistki läbi käima.
Kuigi tänaseks on paistetus vähe alanenud ja ei ole enam nii punane, on ta raibe valus ikka.
Totenkopf
MemberKui sa näeksid millised kublad mul parmust jääved
Totenkopf
Memberäkki eksis sääskede hulka ära ka üks herilane/vaablane kes sulle sutsu kirja andis…Väga võimalik isegi. Samas sain reie siseküljele ka ühe punni mis on tavapärastest suurem. See on lihtsalt punane ja ei ole paistes ega midagi.
Äkki sain selle laksu kuskile närvi või valesse kohta lihtsalt. Ei tea
Totenkopf
MemberÕhk on nii mürgine, et sääsed on muteerunud
Totenkopf
MemberKui tõesti tegu mingi putuka hammustusega, siis mine apteeki ja küsi sellist allergiaravimit nagu Semprex. See võtab sügeluse ja paistetuse ära. Mõnel aitab ka Zyrtec või siis Kestamine. Kuid mina usaldan ses osas ainult Semprexit. Putukahammustuseallergik nagu ma olen.Samuti võid punnidele määrida vedelikku nimega Menovasiin. See on mentooliga, mis jahutab ja võtab ka sügeluse ära. Seda saab ka apteegist. Head paranemist
Totenkopf
MemberÄkki on tehnika kehvapoolik?
Totenkopf
MemberSee ka ,et mul on väiksest saadik lihased juba..Aga jõudu nagu ei ole..:S:/
Suht kahtlane,lihaseid on ja jõudu pole..
Ise proovisin panna jõusaali kava kokku..
aga lihtsalt nagu midagi jääks puudu.Et oleks sellise inimese käest nõu vaja kes selliste asjadega tegeleb.
Ja mis selle magamisega seotud on?
Meil kõigil on lihased juba väiksest saadik, sündides juba olid
AutorPostitused