Totenkopf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Totenkopf
MemberTere! … Küsimus siis selline, et kas kreatiini ja proteiini võib tarbida ühes shakes ja kui palju ja millega võtta oleks soovitatav?No ma ei tea… enne nende kasutamist võiksid sellisele tasemele jõuda, et isegi tead seda.
Muidugi võib. Palju ja millega? -Paki peal on kirjas üldiselt.
Totenkopf
MemberAga hera80-s on ju 100g kohta ainult 5g süsivesikuid. Mida sinna siis lisada veel, ega eraldi süsivesiku pulbrit ei pea ostma ?
Totenkopf
MemberKui ma esimest korda proovisin mõjus küll väga hästi mingeid kõrvalmõjusi ei esinenud.Vägivaldur:
Kui sa pole varem valgukokse tarbinud, siis võib uus asi kehas vastureaktsiooni tekitada ja põhja alt ära lüüa küll. Kui aga oled valku varem ka sellisel kujul tarbinud, siis on kahtlane.
Totenkopf
MemberHeipa! Selline asi, et ma sain sõbra käest mass 2. Ta ise lõpetas jõusaali tegemise kubemelihase pidevate vigastuste pärast. Mass 2 on mingi 4 kuud tal kapis lahtisena seisnud. Kas võiks hakata seda kasutama või peaks ennem veidi kontrollima? Pakendil on kirjas et parim enne nov.2009a.Kui ta suletuna seal kapis seisis, siis pole sellega küll midagi juhtunud.
Totenkopf
MemberJärelikult on siiski toitumine vale.
Totenkopf
Memberunega probleeme ei ole, peale trenni on suht sült olla kuid olen terve elu sporti teinud ja mind see trenn ei tapa, jõusaalis on mul treeneri koostatud kava.1. lamades surumine kangiga 3×8-10
2. kaldpinnal hantlitega surumine 3×8-10
3. lõuatõmbamine 3×8-10
4. õlalihastele istudes hantlite surumine 3×8.10
5. õlalihastele lendamine hantlitega küljele 3×8-10
6. biitseps 3×8-10
7. lamades prantsuse surumine kangiga, või püsti kukla tagant hantliga 3×8-10
8. poolkükk kang turjal, või käärkükk 3×8-10
9. kõhulihased 3xMAX
10. selg 3x 25
kaalun hetkel 71kg ja vaatan treenerit ja teisi trennis olijaid ja nad on must palju “laiemad” ja kaaluvad palju vähem, ja soovin ise samasuguseks saada.
ehk oskab keegi toitumiskava mulle siia postitada, olen lugenud et hapukoort ja kohupiima jne süüakse hommikul aga mis oleks nagu terve päevane toitumiskava? ma läheks kohe homme poodi asju ostma eraldi endale.
Kui sa lihasmassi ikka tahad rohkem, siis on sellest kavast vähe.
Kui viitsimist on, siis kasuta otsingut. Sealt peaksid kõik vajaliku saama toitumise kohta, kuna selliseid teemasid on ikka üsna palju olnud.
Totenkopf
MemberJep. Proovisin nii sisseloginuna, kui ka mitte.Mis brauserit sa kasutad?
Proovi ehk teise brauseriga.
Totenkopf
MemberSeletage mulle tainale, mida teeb täpselt Testosteroon
“> Ja mida ta endast kujutab!Totenkopf
MemberOlen tähele pannud, et neljaks jaotatud kava sobib mulle paremini. Teen järgmise nädala nii nagu ise plaanisin ja siis ülejärgmine nädal proovin näiteks nii, et trenninädal algab pühapäeval jalaga siis esmaspäeval rind+triits, teisipäeval hoki, kolmapäev selg+biits, neljapäev hoki ja reedel õlg+kerge rind.Jah, kuid tee seda oma võimete kohaselt.
Selle all ma mõtlen seda, et ületreeningut ei tekiks.
Totenkopf
Memberei saa aru miks sa ühte kätt aint treenida tahadEhk loeksid pealkirja?
Totenkopf
Memberehk pean korralikumalt sööma ehk 3 korda päevas ja korralikult ning kasutama treeningkavasid?? kas kreatiini võib kasutada..ehk annab see midagi w??Karta on, et pead korralikult sööma hakkama ja treeningkava võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kreatiini küll pole sul mõtet kasutada.Totenkopf
Memberolen normaalse kehaehitusega ning väga tihti peale tööd käin jõusaalis,kuid mõju on väike. tahaks teada et kas need tooted mõjuvad üldse või hoopis on organismile halb.Kui on hea siis mida süüa(juua) et saada natuke kiiremini supper keha???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Misasja? Mis tooted?
Toitumine ja treening peavad paigas olema.
Totenkopf
MemberMa arvan, et koduste vahenditega segades sa ei saaks võrdselt segunenud pulbrit. Ja miks peaks seda üldse üritama teha. Kas iga päev sheikerisse vastav kogus visata on nii suur töö?Mulle meenutab selline “mugavus” kahte seika elust enesest. Esimene: Üks trennimees küsis kas võiksin hommikul kohe oma kohupiimad korraga ära süüa, sest päeval polevat aega. (=lollus+mugavus). Teine: 90-date alguses kui meile tuli Eestisse müüki megamass toidulisand siis ostsid vene rahvusest saalihundid seda Tallinnas ja segasid sinna ise juurde purustatud metaani tablette. Mõtlesid vist , et teevad megamassist ÜLIMEGAMASS toote. Mõni aeg hiljem sittusid osad neist verd. (= kaasasündinud ajukahjustus)
Haha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Stainless, just seda ma mõtlesingi mis on hetkel Kalmuse jutus rasvaselt trükitud ning alla joonitud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Totenkopf
MemberJube tihti kuulen väljendit -inglis keel. Peab ära mainima, et räägitakse ikka ingilse keelt.No hard feelings
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>epic fail
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Totenkopf
MemberOstsin proteiinipulbrit ning süsikaid. Kas võin nad kohe ära segada, et hiljem mugavam võtta oleks? Kvaliteet ei muutu sellest?Kas sa mõtlesid, et proteiini ja süsikad ühte pakki kõik valada ? – Ära seda küll tee.
Kui mõtlesid, et sheikerisse segamini panna siis loomulikult võid.
AutorPostitused