Totenkopf
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Totenkopf
MemberMuidugi raha pole kui see pistetakse valedesse taskutesse.
Totenkopf
MemberEi tea , kas esialgu oleks neid rasvapõletajaid vaja. Kalamaksaõli tuleks soetada. Mina isiklikult võtaks kohe 3jaotatud kava , kui sul nii palju aega on. Esimene nädal proovi raskusi ja siis edasi juba tead enamvähem , mis harjutusi mis raskusega teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ise jõusaalis käimist alustasin , hakkasin ka kohe 3jaotatud kavaga ja mingit ületreeningut ei olnud (käisin 3-5x nädalas) Toitumise kohta…kui ise eriti ei tea , siis vast see kava oleks siit kõige mõtekam tellida. Kuigi kui siin ringi tuhlata , saab ka tasuta asjakohast infi rohkem , kui küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just, telli toitumiskava alguses. Seda peab olema aega järgida, sest kui pole siis ei saa ju millegi arvelt maha ka seda kaalu ja rasva. Ehk siis nagu sa ise ka oled aru saanud on esimene asi toitumine.
Totenkopf
MemberSama hästi võiks kividega hävitajaid loopida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vene hävitajaid võibki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Totenkopf
MemberEga maja ju õhku ei ehita. Mulle ei ole keegi maad kinkinud. Laen nii ehk naa…mitte väiksem kui korteri ostmiseks vaja minev. Isegi kui maja enda ehitamine on odavam.Ma mõtlen sama
Totenkopf
MemberOk…ma ei hakka endast targematega vaidlema….Tänud siis vastajatele..
et siis piima saadused jah?
või soovite ehk erinevaid toiduaineid millest harilikult kehale puudu jääb.
Kulla inimene, meie ju ei tea mis toiduainetest, vitamiinidest, mineraalidest vms sul puudu jääb.
Totenkopf
MemberÜrita iga 3 tunni tagant süüa. Ja lisanditel pole alguses tõesti mõtet, osta nende lisandite raha eest parem toidu -ja treeningkava siit lehelt.
Totenkopf
MemberIse käin aeg-ajalt Tallinnas Hariduse tänaval pimedate juures http://www.telemedia.ee/telemedia.php?lang…DE%20%c3%9cHINGVõrreldes Haapsalu sanatooriumi massööriga oli vahe ikka märgatavlt parem, Tallinna massööridega ei oska võrrelda. Hind on aga vist küll linna soodsaim.
Mis need hinnad seal on’s ?
Totenkopf
Membermcdonalds
Totenkopf
MemberTere!Kas kreatiini võib lisada taastusjoogile – PROFX-valgu-süsivesikujook.karta on, et võib
Totenkopf
MemberFight violence with violence
Totenkopf
MemberHuvitav mis mõeldi selle spordijoogi all. Huvitab kuna ise põen suht sama haigust hetkel, palavik on ka.
Totenkopf
MemberAlgne teema polnud mingi narkojutt. Kui ei meeldi, ära loe, sa ei tule siin sõnavabadust piirama, eks!Haha, heakene küll, tee mis tahad.
Totenkopf
MemberTeeme nii, et siin foorumis mingeid narko jutte ei ole, need häirivad tõsiselt.
Totenkopf
MemberKirjuta nüüd see lause selgesti uuesti, koos komade ja punktidega.
Totenkopf
MemberPealkiri on küll veidikene mööda

-
AutorPostitused