Skip to main content

Totenkopf

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 175 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: küsimus 2 #141814
    Totenkopf
    Member
    in reply to: hei #141768
    Totenkopf
    Member

tervist. selline mure, et olen alles 14.a , tüdruk. sooviksin teada rohkem toitumisest ja trennist,mis oleksid mulle head. hetkel tegelen jooksmisega ja vahel käin ka jõusaalis.Jõusaaliga selline mure, et ei oska seal eriti midagi teha, targalt. abi?http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime Seal on eraldi naistele kavad ka. Vali sealt omale algajate kava naistele. Söömise koha pealt ei oska mina midagi tarka öelda (ei ole naiste toitumisvärgis kogemusi)

in reply to: Kiivikas – kas tulevane Mr. Olümpia? #141708
    Totenkopf
    Member

Olen suutnud välja arendada suurepärase koostöö oma keha ja vaimu vahel. Mul on täielik kontroll oma keha üle. Mu keha on muutunud nagu kellaks, väga eriliseks ja täpseks kellaks, mis võib eksida vaid sekundi viie aasta jooksul.-A.S.

Loodan et minu elu on alles veel eest ja ega v2idud ja kaotused j22 tulemata.

Jah Marek sul on 6igus…pooldan inimesi kes k2ivad j2usaal ja n2evad vaeva oma kehaga aga,kui oled kellegist suurem on m6tet ronida lavale?

Selleks et saada mr O pead olema parim mitte hea vaid igat moodi parim seda ott ei ole ega saagi olema…

Kas tegemist on jälle Idabloki propagandaga? Kas Naśi üritab juba kulturiste nõrgestada?

in reply to: Jälle see kreatiin #141649
    Totenkopf
    Member

5g enne trenni ja 5g peale trenni.

Nii palju, kui mina olen lugenud, siis ei ole mõttet üle 5 korraga võtta, kuna organism ei pidanud nii palju vastu võtma ja kõik ülejäänu tuleb uriiniga välja. Ja siis laadimisprotsessi ka pole mõttet teha. Ja neid ei PEA koos võtma. Aga soovitatav oleks valku peale trenni ühe tunni jooksul võtta, kuna siis organism võtab paremini vastu.

Mida varem seda parem

in reply to: 10 treeningmüüti #141479
    Totenkopf
    Member

Edasi peab ise mõtlema?

in reply to: selja lihased #141477
    Totenkopf
    Member

mis harjutusi peaks seljale tegema ette tänades

Uskumatult laisk või kirjaoskamatu oled ikka.

http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime sealt vaata selja harjutusi.

in reply to: Vastulöök ! ! ! #141456
    Totenkopf
    Member

Ma lõpetan oma kangitrenni kella 18.00 paiku alati, siis vahetult joon koksi mis sisaldab 30g valku ja 100g süsivesikuid. Vahel pisut vähem. Seejärel on 30-40min aeroobset. umbes 2h peale koksi söön tavaliselt 200-300g kanafileed+ 300g kaunube, + 0,5 õlu.Kell 23. 30, söön 2 muna , 100g kanafileesinki. 100g omatehtud kliisepikut ja tass teed meega. Umbes kell 3 öösel 450g “Alma” Light jogurtit (3 topsi, 3 tatra või riisigaletti. Kell 6.00 tavaliselt sama. kell 8.00 lähen saali aeroobsele treeningule, kestvus 45-60min. Kell 10.30 järgmine söök, 100g loomahakkliha, 100g loomamaksa, 100g kanafileed. 200g hautatud kaunube, siis 14.30, 4 munavalget+1 kollane, 50g juku 10% juustu, 100g omatehtud kliisepikut, tass kohvi meega, üks õun, kell 16.00 hakkab kangitrenn jne jne………………. Hetkel on pealetrenni söögid sellised, kes ei tea siis olen nö dieedil juba, kaal langusfaasis. Kui saab vabamalt võtta siis on süsivesikuid peale trenni rohkemgi, aga mitte igapäevaselt, vastavalt tundele.

Mainimata jäid AC-C väiksed napsid, enne igat söögikorda 20g. veega. Väljaarvatud öised 2 einet.

Hommikul vahetult enne aeroobset on esimene AC-C laks ja siis järgmised vastavalt kuna söögikord on. Kõik oma kiired süsivesikud saan ma meest, seda panen ka pealtrennisesse valgukoksi. Natuke tuleb neid ka 100g AC-C st päevas, ülejäänud Süsivesikud on mul menüüs liitsüsiesikud.

Kopeerida pole seda kellegil mõtet, igaüks peab ise enda kogused katsetamiste käigus täpselt välja selgitama.

Mainimata jäid veel pähklid, sarapuu pähklid mida päeva jooksul söön 100g. Juba “kuulsin ” kuidas siinsed rasvakummardajad kisavad, et NII VÄHE RASVU SUL MENÜÜS. Arvan, et neid on koos pähkliteka piisavalt.

Kas ma sain õigest aru, et sa magad ainult 3 tundi?

in reply to: Cyborg vs Melvin Manhoeff #141167
    Totenkopf
    Member

Stv (teadatuntud punaste firma) kaotas näiteks Extreme kanali ära.

in reply to: Toidulisand #141053
    Totenkopf
    Member

Hakka võtma toidulisandeid siis kui sul mingid kogemused on ja tead ise nendest lisanditest nii palju, et mida võtta ja millal võtta ning miks võtta.

13 on minuarust küll pigem selline vanus kus huvid tulevad ja huvid lähevad.

in reply to: Millist mineraalvett eelistate? #141050
    Totenkopf
    Member

Borjomi kicks ass jep. Aga vahest on parim tavaline karboniseerimata vesi.

in reply to: haigusega kaasnev isu puudus #140950
    Totenkopf
    Member

Endal oli sama probleem suht, aga mõndu asju sain ikka süüa. Alustuseks jogurtit vms näiteks.

in reply to: Kiirelt jõud kahaneb? #140930
    Totenkopf
    Member

Ma olin ka vahepeal üle pika-pika aja haige, lampi üks päev 39,4 palavik ja magada oli võimatu (higistamise tõttu). Selgus, et oli mandlipõletik ja palavik ning kirjutati antibiotsid, võtsin ära ja korras. Järgmine nädal saab trenni juba.

in reply to: Jrx lahkub ajutiselt foorumist:) #140887
    Totenkopf
    Member

jõudu ja jaksu!

in reply to: Ott tule ruttu koju #140868
    Totenkopf
    Member

Selle koha pealt on Eesti riik ikka sitahäda pesunööril, loodetakse liiga palju teiste peale.

in reply to: Fitness USA tänavatel. #140768
    Totenkopf
    Member

Nende n-word jim’ide suhtumine on küll vastav, kõnepruuk on ka tasemel.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 175 total)