tõstuk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tõstuk
Memberüks asi on jõud, teine asi on kätekõverdused.
Me ei saa ju võrrelda sprinterit ja maratonijooksjat, või saame???
tõstuk
Membertõstmises on ka imelikud nimed ingl. keeles.
tõukamine: clean&jerk
rebimine: snatch
tõstuk
Memberei vaadanud seda saadet kahjuks.
tõstuk
Membermõlemad tegijad vanad minu arust, aga Kalmusest tean vähem.
tõstuk
Memberküsiksin omalt poolt, et kas on võimalik teha üldse kunagi spagaat kui mu jalad lähevad laiali ainult natuke üle 90 kraadi ???
tõstuk
Memberolen probleemiga kursis, kuna taastusin just vigastusest ja trenni-isu on hiiglaslik.Et ei tekiks üleväsimust tuleks ikka süüa süsivesikuid ja glutamiini ja magada hästi.Kõva treeninguga on veel see asi, et kui treenid ja treenid kõvasti siis mingiltmaalt tunned ennast täiesti tühjana ja võtad aja maha, aga siis avastad, et oled taastunud ja kehas on vägev jõud sees.Aga jah vahel tee lihtsalt kerged trennid, kuigi tahaks maksimaalselt pingutada.
tõstuk
Memberkui sa ei jõua õieti lõuatõmbeid teha siis las keegi algul aitab sind jalgadest tõsta ja pärast hakkad ise arenema, lõuatõmbamine areneb üpriski kiirelt ja arendab käsi ikka põhiliselt.Mul endal kogu aeg kunagi tõstetreeningutel treener aitas jalgadest ja kui keegi küsis, miks ta mul jalgadest hoiab siis ütlesin, et muid mul liiga kerge teha, et tõmbab mind allapoole
tõstuk
Memberise olen tõstja ja kasutan rihma kuna selg alatihti haige ja kange, aga kui saad ilma rihmata siis ikka tee rihmata väikse raskuse juures, sest siis treenib selga rohkem ja hoiad asendit paremini, sest rihmaga sa ei hoia oma selga võibolla õige nurga all.
tõstuk
Memberkaalun 75, surun üle saja
arvan, et sellise tulemusega võiksid sa minna ainult võistlema piirkondlikule võistlusele, suurel võistlusel pole sust konkureerijat.
tõstuk
Memberminule mõjuvad kätekõverdused kõige rohkem biitsepsile ja käsivarrelihasele, seevastu aga rinda ta mõjutab vähem.Tegelen klassikalise tõstmisega ja pole eriline lamades suruja.Kätekaid teen järjest u. 50 tükki.
tõstuk
Memberolen tõstja ja arvan, et pidevalt kreattini tarbid on üleliigne.
Esiteks tarbi kuuridena ja neid kuure võid teha aastas mtu nagu mina teen ,nii umbes 4-5 ennem suuremaid võistlusi, et saada juurde särtsu ja kiirust.Aga seni kuni areng on kiire ja järjepidev polekski vast vaja seda.Aga halba see mingil juhul ei tee kui mõõdukalt ja arukalt tarbida.Joo palju vett kui oled kreatiini kuuril.
tõstuk
Membermõnes mõttes on 20 väga hea iga alustamiseks
näiteks selle poolest, et selleks ajaks on inimesel luud juba peaaegu välja arenenud ja ei ole nii haprad kui noorematel ja seoses sellega ka väiksem vigastuste oht suurte raskustega treenides.ise alustasin paraku tõstmisega juba 12 aastaselt jas elle ajaga on kaks korda selg haige olnud, põlved, õlad ja veel muud asjad kah.Praegu küll on tervis päris hea ja vanust 17 aastat.
tõstuk
Membersuitsetamine kahjustab tervist üleüldiselt
kuid minu arvates ei tohiks ta lihasekasvatajatele laastavat mõju avaldada, kuid rangelt on see keelatud vastupidavusaladel(kergejõustik, jalgpall, jooksmine jne.)
Ise suitsetan nädalas ühe sigaretti – lihtsalt ajaviiteks
tõstuk
Memberpealtnäha täisesti ilus kükk
ise olen tõstja ja teen samamoodi kükke, kasutan ka kõrgendatud tallaga spetsiaalseid tõstesaapaid kuid suudan ka teha ilma tõstesaabasteta – tossudega korralikke kükke, ilma et oleks midagi kanna all.
tõstuk
Membernoh… mina teen õlaringid ja siis tühja vardaga paar korda ja siis alles lisan raskust tasapisi
õlad tuleb ikka suht soojaks saada muidu ju valus suruda suurt raskust
AutorPostitused