tõstuk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
tõstuk
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> just tund tagasi tulin selja-arsti juurest. Mul selline probleem, et saan teha kõike- tõstmist, jooksmist ja muid asju korralikult ilma valuta, aga ei saa kallutada keret taha vasakule. Siis kui ma seda teen siis mul on ka selline närvivalu. Soovitati teha venitusi ja vältida sellist tegevust, mis seda valu esile kutsub, isegi selle proovimist, et kas on valus veel või mitte. Määrati 4 korda käimist manuaalterapeudi juures, kes hakkab tegema spetsaalseid mazaase ja venitusi. Kui siis parmaks ei lähe siis tehakse seljanärvi blokaad – süst selga.tõstuk
MemberEnne kui midagi tegema hakkasin s.t. eelmine nädal oli 72.
Teisipäeva hommikul 71.5.
Teisipäeva õhtul 69.9.
Kolmapäeva hommikul 69,2.
Kolmapäeval kell 19.00 67,3.
Kuna pean olema 68 laupäeva hommikul (võistluskaal 66 ent lubatud 2 kg ülekaalu), siis hetkel kaalun 68,8.
Edit = mulle alati meeldib võtta pisut liiga “palju” alla, et paar päeva vahetult enne võistlust oleks võimalus natuke “tagasi lasta”.
Postitust muutis: jrx (5 Apr 2006, 22:26)
Kas ikka on kasulik nii teha? Mina arvan , et on ikka targem maha võtta vahetult ennem võistlust. Kui nii pikalt nälgida siis ikka vorm kannatab küll. Minu treener tõstmises ( Zurab Antauri – Eesti tõstekoondise palgaline peatreener, Gruusiast )ei lubaks üldse nii palju alla võtta, mingi tühise Eesti külavõistluse pärast. Tema, ütleb, et ennem pole mõtet maha võtta, kui on ooht kuskil euroopas kuue hulgas. vott. Aga edu igal juhul sulle võistlustel.
tõstuk
Memberkord nädalas ei tee kindlati midagi halba.Ega see pole mingi hull asi kui sa seda sööd, parem rahuldad oma isu ära, ennem kui see päris hulluks läheb.
tõstuk
Membersee arvasti närv, mis on kuhugi vahele läinud. Proovi kuskil mingi aeg pea alastpidi lõdvalt rippuda ja tee seljale venitusi. Proovi selga ragistada, siis läheb paremaks. ripu toru otsas käed rihmadega kinni hästi lõdvalt ja tee küljelt-küljele liigutusi.
tõstuk
Member
tõstuk
MemberPikkuse kasv on seotud ikka sinu geenidega ja raskejõustik seda ei mõjuta. See kasvu kinni jäämise jutt on sama hea kui õelda, et jalgpalluritel läheb pea kandiliseks ja korvpallurid kasvavad pikaks
tõstuk
Membertäitsa nõus sinuga. Kui alaga tegeleda siis ikka on vaja motivatsiooni jätkuks regulaarselt teistega mõõtu võtta ja arengut jälgida.
tõstuk
Memberpuhtalt nii kümmne kanti, aga see on harjutamise küsimus. Kui teha mingi kuu aega iga nädal mitu korda siis arvan, et 30 poleks probleem.
tõstuk
MemberGeorg Lurichi imetegusid on raske uskuda. Kuigi ta oli ikka üks kõva vend küll, aga ma siiski ei usu, et kõik tõele vastab, mis temast kirjutatakse.
tõstuk
Memberlibeda ainega???Ma olen ikka näinud, et just magneesiumiga kokku, et ei läheks higiseks ja libedaks.Libe ju libiseb käest ära

tõstuk
Membervein, sampus ja väike õlle, kuid loomulikult mitte kõik koos ühel ajal

tõstuk
MemberTaltski on kirjutanud, et tema ajal oli alkohol üheks taastumis ja lõõgastumisvahendiks. Sampus teeb lihase väga hästi “pehmeks” ja sellega lõdvestab. Alkoholist kõige kasulikumad on vein, sampus ja väike õlle.
tõstuk
Memberjah Pärnus mine kindlasti Hospidali tänaval asuvale Kimberi klubisse, seal on tegijaid palju.
tõstuk
Memberkõige parem on ikka sangpommi tõstmist harjutada sangpommi tõstes.
Seal ei loe nii palju jõud kui rohkem sitkus ja vastupidavus. Tean ,et sangpommitõstjad teevad palju jooks´mist, et oleks kõva võhm, aga see kehtib ikka nendele, kes teevad sinna saja kanti.Ise-enesest arvan, et julmemat spordiala kui sangpomm pole olemas

tõstuk
Membervõibolla on see vahe, et tõstmisvöö on peenem.Klassikalises tõstmises näiteks on kindlad mõõdud, mis võivad olla.Jõusaalivööd ei kontrolli keegi ja see on ka siis arvatavasti seljaosast kõvasti laiem.Ega ma täpselt ei tea, aga arvan nii vähemasti.
AutorPostitused